We live, and we die.

Bild från igår.

Tjenare på er! Idag har jag varit med Olivia, vi var först i noret och köpte dricka. Sen tog vi bussen till stan, kollade på kläder. Jag måste ha ett par jeans jag hittade. Vi fikade och hade det trevligt. När vi hade kommit tillbaka typ till köpcentrumet som det kallas så gick vi till maxi och köpte lite godis sen gick vi till skolan och snackade och lyssnade på musik. Sen kom Ellen och Linn förbi för dom skulle ha träning så då sa vi hej till dom och så. Efter en stund när vi hade setat där ett tag blev det skit kallt och vi orkade inte gå hem. Så vi tog bussen (vääärldens omväg) hem. Haha den är ju ändå gratis nu när det är vasaloppsveckan!! Sen när vi skulle tillbaka till noret eller ja. Så bytte vi inte buss utan stannade kvar, dumma som vi är. Så hamnade vi helt fel och fick lov att hoppa av 3 stationer efter själva ' slutstationen '. Busschaffören var skit surig och ville först inte stanna när vi vela det :o Men nu sitter jag här och har precis ätit. Ska ut nu igen till Olivia, vi ska till min mamma för nu har min bikini kommit!! Snabb leverans är det! Mamma beställde den igår tror jag. :-) Sen får vi se vad vi hittar på, sjukt rolig dag idag i alla fall. Skriver mer senare, puss!


Logan♥

 

Har blivit helt beroende av han! Så jävla vacker! Kan kolla om dom här videosarna om och om igen utan att tröttna. Fast på den första videon blir jag ju lite avundsjuk :-( Buhu.. men kolla liksom hans ögon. Så fiina!

Logan Lerman ♥♥♥♥♥♥


Right here, right now

Bild från tidigare idag. Nu ska jag ut och vara med Olivia. Får se vad vi hittar på för bus! :-) Knäppte några bilder innan, men dom ska vara på min nya header ;-) Men nu måste jag gå ut för nu kanske hon väntar. Har inte varit med henne på as länge! Saknar henne verkligen, men nu ska det bli roligt. Hörs sen!


Hellre ledsen med dig än glad utan dig.

Have you ever been so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have,   I have.


taaaacos

Detta åt jag ikväll, fyfan va gott det var! Har inte ätit tacos på as länge!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men när jag tänkte blogga för nån timme sen fick min dator damp och ville inte fungera. Sen starta jag om den men då hann jag gå ner och kolla på film med pappa och sen fastnade jag nere vid tvn. Vi kollade på någon film som hette 30 grader i Frebruari, fattade inte så mycket av det faktiskt.. Men nu bloggar jag lite!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kände mig dålig idag, hostar och har ont i huvudet. Men det är bättre nu än var det var på dagen. Tog en liten tupplur ett tag. fast det hjälpte inte så värst mycket. Imorgon ska jag nog vara med Ellen, eller jag hoppas det i alla fall. :-) För övrigt så kollar jag på Big Brother, första gången för mig i år! Får se hur det är det här året då :-) Lägger mig rätt tidigt idag känner jag, får se om jag bloggar innan jag drar mig till sängen. Vi får se helt enkelt!


dog lite för några sekunder


so true



 


svanar

En bild från någon vecka sen jag tog. Jag går och lägger mig nu, tjiao!


Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra!

Bild från igår, faktiskt tycker jag att jag fick väldigt stor näsa på den här bilden.

I alla fall sitter jag just nu i min säng och håller på att rensar tankarna. Har ingen att snacka med heller, finns nog ingen som förstår mig just nu. Hela kvällen har jag tillbringat med mig själv och min gitarr. har inte så mycket att berätta, tänkte uppdatera lite granna. Hade bra!


RISIFRUTTI

Jag och Mina at the moment.

Nu sitter hon och fixar sig lite, för vi ska ta lite kort snart tror jag. Annars lyssnar vi på musik och snackar. Tidigare idag gick vi till maxi och köpte lite gott och mat. Har inte hänt så värst mycket, det är ju söndag så jag ska nog inte förvänta mig så värst mycket heller. Alla ligger säkert inne och sover, min bror gör det i alla fall! Haha!


@ sofia

Tjenare! Sitter nu hemma hos Sofia, fast just nu äter hon så nu passar jag på att uppdatera lite. Vi har ingen aning om vad vi ska göra, vi kanske går ut. Har faktiskt ingen aning. Det visar väl sig :-) Har inte så mycket att skriva om. Gör nog en ny design när jag kommer hem, tog lite nya bilder innan jag drog hit. Det blir nog fintfint det med lite nytt :-) hörs sen!

GODMORGON !

Gammal bild från i somras. Vill ha mitt hår dääääär </3

Godmorgon på er! Har nästan precis vaknat, har bara legat i sängen ett tag och smsat och sånt. Ska upp och göra frukost efter detta inlägg med en skink macka och juice och lägga mig i sängen igen och kanske kolla på någon film eller så. Eller så duschar jag. Ska i alla fall ut och knäppa lite bilder idag hade jag tänkt, har ju inget annat för mig liksom. Hade ju tänkt att göra om min design så då kan det vara bra med nya bilder ju :-)


nöjd

Så här blev alltså mitt rum, blev faktiskt jätte nöjd! Kommer sova väldigt bra inatt känner jag. Idag har jag bara städat, hela huset nästan. Hoppas man får en liten slant imorgon då :) Har fortfarande min morgon frisyr och min pyjamas på mig. Väldigt gulligt jao. Lyssnar just nu på musik, ska lära mig en låt på gitarr nu som är as fin. Uppdaterar mer senare. Pussar!


städar

Nu är denna snygga bikinin min!

Tjenare på er! Hur mår ni? :-) Själv mår jag underbart! Jag städar nu för tillfället mitt rum, har städat köket idag och dammsugit hela nedervåningen. Stolt över mig själv!  Lägger nog ut bild på mitt rum senare, före och efter bild vetni. Sen får vi se om jag byter bloggdesign sen också. Känner för lite förändringar just nu. Är nöjd hittills med allt. Nu behöver jag bara lägga in allt fint i hyllorna och fixa allt på golvet. (slängde typ ner alla kläder där)

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på hela veckan, det är ju liksom lov nu. Mina kunde inte sova här i helgen, hon fick lov att göra andra saker. Så nu blir jag typ helt ensam i helgen om ingen söt person vill vara med mig. :-/ Skulle nog vara med Ellen i veckan, förmodligen kommer jag sova där då med ;-) Hoppas på det i alla fall. Har nu typ inget mer att berätta, lägger ut bild senare på rummet! Hare bra tills dess!


loveu

två väldigt finfina bilder från ikväll på mig och min bästa vän Moa. Vi ska strax ta upp våra Ben&Jerry's som ligger i frysen för tillfället. De började smälta så vi fick lov att lägga in dom. Sen så ska vi titta på film nu, vet inte direkt vilken med det löser sig ;-)

Tidigare idag var vi hemma hos henne och jag typ somnade i hennes säng ett tag för jag var så himla trött. Älskar hennes säng!! Sen så drog vi hit och var med Jimmy. Annars har det inte hänt så värst mycket idag. Vi sprang in på maxi när det stängde ungefär men vi hann ändå ;-) men jag uppdaterar mera snart, puss


Snygga bikinisar!

Vilken av dessa snygga bikinisar tycker ni jag ska köpa? funderar starkt på den rosa. Men vad tycker ni?


munk <3

Gammal bild. Men fyfaaaaan va gott!!!! Är så himla gottsugen så det inte är sant. Men ja måste sluta med mitt godis nu för ett tag. :o Blir för mycket nu känner jag.

Sitter nu för stunden och pluggar för fullt, både SO, svenska och engelska. Har prov imorgon i Engelska. Orkar inte med allting, är så himla stressad så jag vaknar på nätterna och tror att klockan är 6. Fick veta idag också att jag går i sömnen. För pappa frågade va jag gjorde inne på toan vid halv 6. Då tänkte jag - Men då låg jag ju och sov? 
och han sa att han hörde mig och sen hörde han mig gå in i mitt rum igen och sov. Läskigt! Jag vill inte gå i sömnen!!! :-( Men nu ska jag plugga lite till, senare gå ner och duscha och ta något i magen. Har ju bara ätit frukost idag :o Eller typ en macka till lunch, sov ju när det var middag och det var soppa dessutom. Soppa är liksom inte min grej.. Uppdaterar mer senare, kyyyss


A smile is the best makeup any girl can wear.

Bara en normalful bild jag hittade i ett album.

Tjenare på er! Skriver lite nu innan jag pallrar in i duschen, haha. Att jag alltid ska skriva just i detta tillfälle ;) Men det är just det att jag kommer ihåg det då. Annars glömmer jag bort det osv. Idag har jag varit med min bästavän Ellen ♥ Vi tog bussen hem till henne och på bussen hade vi det trevligt med lite folk. Sen tog vi sällskap med Elise, Jakob och David hem från bussen. Har aldrig varit där så det var lite nytt för mig ^^ Vi snackade sen hemma hos henne om massa trevliga saker och hade det allmänt roligt. Ska vara med henne mer på lovet, längtar tills dess! Blir nog att först sover jag hos henne och senare hon hos mig. Kommer nog bli så roligt så :) Men i helgen blir det att Mina ska sova här så då ska det bli skoj! Förra gången ruttnade vi bara hela helgen, inte det roligaste om man frågar mig. Hehe, men nu så ska det bli roligt har vi bestämt. Annars får vi hitta på något eller dra till någon person så det blir roligt. Haha. har inte så mycket mer jag kan berätta om. Ni får ha det så bra så uppdaterar jag mera senare efter jag städat lite mer och duschat. Hörs senare, pussar!


muuuusiiic

Sommar ♥

We run the night

Bild från här om dagen + en bra låt.

Sitter just nu och lyssnar på musik, ska nu ner och hänga upp min tvätt sen drar jag mig mot duschen. Imorgon blir det en lång skoldag, orkar verkligen inte!! Vill bara ha lov nu så jag kan sova dagarna långa. Nejdå, men sova ut i alla fall. Ut och fota på dagarna sen vara med kompisar sen. Längtar efter det, eftersom jag ska nog bara vara hemma under lovet om vi inte får något oväntat besök :) Skulle gärna velat åkt till Skåne men det orkar inte pappa tråkigt nog.. Var med Moa idag för övrigt, först var jag hos henne i ungefär en halvtimma, sen åkte jag och pappa och handlade. Behövde lite nya saker och det går ju inte bara att säga till han och så köper han rätt, nejnej ;) I alla fall, sen drog jag tillbaka hem till Moa så då snackade vi lite trevligt och hade det mysigt. Kanske skriver mer strax om jag orkar, alltså efter duschen då ;) Ni får ha det bra, puss


pink

Drar till skolan nu då, hatar verkligen hur jag ser ut idag. Har bytt kläder kanske 10 gånger idag och sminkat om mig och massor. Skit dag idag helt enkelt, fyfan. Skriver mer när jag kommer hem, blir nog att vara med Moa idag. Hörs senare, pussar


trött

bild från här om dagen.
Detta är sista inlägget för idag, skola imorgon ju. Skriver mer imorgon så får ni ha det så bra, imorgon är det månad och det betyder att jag har sovmorgon tills 10.30. Så unppdaterar mer då, hörs då. Pussar! ♥

Molly Sandén.

Min video från igår.

wiippwiip

Skriver lite nudå, eftersom jag inte har tyå hunnit dom senaste dagarna. Igår så åkte jag som sagt till Leksand för att kolla på melodifestivalen med mamma. Vi hade inte dom bästa platserna kan jag då säga. Typ längst upp i ett hörn. Snacka om att jag fick höjdskräck ett tag. Spelade in 2 låtar, får se om jag lägger upp båda eller bara den ena. Tar det som går snabbast. Jag tyckte helt klart att Molly var bäst av alla. Men de är ju va jag tyckte, sen gillade jag den dära Förlåt mig eller vad den hette. Fast texten var ju lite konstig.. Sen när det var slut drog vi hem till huset (vi bodde hos mammas kille) och käkade glass och kollade på James Bond.
Idag ska jag vara med Moa, sen ikväll blir det plugg plugg och plugg. Har läxförhör på massor av saker och prov denna vecka. Men det bästa är att det sen är lov på fredag. Mina ska sova här i helgen i alla fall så vi får se vad vi hittar på ;) Sen åker jag nog slalom en gång till, det var så roligt men ändå så läskigt!! Men jag tänker inte åka en backa vad jag vet, en i blåbärsskogen, jag ramlade där och jag landade inte det skönaste. Har fortfarande ont i mina armar och så.
Bilder från helgen:




leksand

Tjenare, hinner inte skriva mycket alls just nu. Jag ska till leksand typ nu och mitt tåg går strax så det blir inget långt inlägg just nu. Mobil bloggar senare om jag har internet. Ska kolla på melodifetivalen ikvll förstår ni! ;) aja men nu m¨ste jag dra pussochhej

eyes'

bara en bild från häromdagen.

Sitter just nu i min säng med Emelie och David. Han spelar gitarr och vi sitter i sängen vid datorn. Skolan var okej idag, gick bra och så. Emelie sover här inatt så vi får se vad vi hittar på ikväll. Blir väl roligt som vanligt. :-) Uppdaterar mera senare med nått inlägg, har ingenting och skriva om just nu för tillfället. Pussar!


slalom

Halv bild från mig imorse. Hinner itne skriva mycket alls nu så jag uppdaterar mer imorgon. Vart så mycket idag, slalomen gick skit bra tills jag ramlade och ja. Berättar mer om det imorgon. Hinner inte just nu, ni får ha det bra tills dess, pussar!


ANOTHER DAY WITHOUT TO SEE YOUR BEAUTIFUL FACE.

/glömde ett a i texten för er som undrar.

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara" lite kunskap bakom "jag vet inte" lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' & lite smärta bakom "det är lugnt"  ...


blondie

En bild på min nya hårfärg. Färgade det blondare idag. Blev lite misslyckat när jag sköljde ut det först, så när jag hade blåst det och plattat det så fick jag lov att blöta det igen.. Haha.

Idag har det varit skola som vanligt, och vi hade en skit snygg vikare idag också ;) det var ju ett plus med skoldagen! ;) Sen efter skolan var jag med Mina, det ända vi gjorde va och snackade och färgade håret. Roligt iaf, min bästavän. ♥ Imorgon ska vi åka till grönklitt med klassen och hela högstadiet.(ett ställe där man åker slalom, längdskidor, snowboard osv..) Kommer vara as läskigt för jag har aldrig åkt skidor förut. Hoppas det går bra i alla fall. Kommer nog bli roligt! Det dåliga är att det inte kommer vara så bra väder imorgon, men jag ska nog stå ut med det! Moa ska låna ut ett par raggsockor och en halsduk till mig, gullinge det där! Lägger kanske upp ett till inlägg snart, annars får vi höras imorgon så uppdaterar jag mer då. Pussar!


allahjärtansdag

Love - weheartit.

Lägger mig nu, är skit trött. Uppdaterar mer imorgon. Har inte hänt nått alls idag, bara setat hemma och degat framför datorn alldeles ensam på alla hjärtans dag. Aja, sånt är livet ;) men som sagt, uppdaterar mera imorgon alla söta läsare, pussar


inspiration

we♥it - valentines day.

skolan

Nu ska jag bara borsta tänderna sen drar jag nog till skolan om pappa är klar. Hann sitta lite vid datorn kände jag så jag satt mig vid brors för den var redan på ;) Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Dessutom är det ju alla♥dag. Fast det vet nog alla, men ändå. Och jag har ingen att vara med :-( Nej nu ska vi inte klaga, har ju alla mina käraste vänner ! ♥ Hörs senare när jag kommit hem eller så.. pussar.
- Det fattas bara en bit i mitt liv, och det är du.

svartvit

Bild från någon dag sen, med detta inlägg skriver jag godnatt så hörs vi mer imorgon. Pussar! ♥


Cause I'm in loved.

Bild ifrån imorse. Hann inte lägga upp något inlägg för jag fick lov att skynda mig till skolan för att Mikaela väntade där. Idag har jag varit med Moa. Under typ hela tiden jag var hos henne färgade jag hennes hår. Det blev rätt bra tyckte jag! Men jag hann inte se så mycket eftersom jag fick lov att dra hem när hennes hår var blött.. Men man får väl se resultatet imorgon ;) Nu ska jag in och duscha och sen blir det bara plugg. Har prov imorgon i spanskan sen har jag nog ett på onsdag i fysiken. Eftersom jag var sjuk i fredags kunde jag inte göra fysiken. Men alla säger att det var enkelt så man får väl tro på det ;)


goodnight

Alltså, jag fattar inte. Hur kan det bli sån förändring på bilderna på hur dom ser ut vanligt och när man har laddat upp dom på blogg.se ? Det blir så mycket sämre kvallité. Men nu ska jag i alla fall sova. Har städat mitt rum ikväll också, stolt är jag! Bäddade sängen och ställde sakera i hyllan bättre osv. Får se till att hålla rummet rent ett tag framåt nu. Brukar annars vanligt bli stökigt efter något dygn. :-) skriver mer imorgon när jag vaknar, har sovmorgon tills 10.30! Så skönt. Pussar /M


Moments ago

Jätte dålig bildkvallité. - En bild jag tog tidigare idag när jag var ute med Mikaela, as fint väder var det!

Ligger just nu i sängen och spelade nyss gitarr. Jag sov ju över hos Mikaela inatt så igår hade vi det mysigt. Sen imorse gick vi upp i hyfsad tid. Har inte hänt så värst mycket idag. När vi åt frukost stod det på termometen att det var mellan 4-8 grader ute. Och när man var ute kändes det som att det var vår, bara att det fanns snö. Hoppas snön går bort tidigt i år, jag vill inte direkt ha snö på min födelsedag. och jag fyller år om ungefär 2 månader ;-) Har inget intressant att skriva om idag. Så kanske lägger upp någon mer bild senare, hare bra tills dess. Puss! ♥


Ben&jerry

Hejsan, har inte skrivit någonting innan idag därför att jag inte haft något internet. Annars har dagen spenderats med Mikaela. Vi har kollat på melodifestivalen och ätit Ben&jerry's. Mys! Senare kollade vi på Jersey Shore. Just nu ligger vi i sängen och snackar. Har inte så mycket intressant att skriva. Men jag uppdateratr mer imorgon med lite bilder. Hörs sen, pussar! ♥

blondiiin

Inköpt: Duschcreme och 2 hårfärgningspaket. Ska bli blond i helgen förstår ni! ;-) Vill verkligen ha tillbaka mitt blonda hår. Men kanske inte så blondt som jag hade. Det var ju nästan så det var vitt! ;o Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg med det jag köpte idag. Hörs sen. Nu är det helg!! ♥


Lipton ♥

två bilder från i eftermiddags jag tog när jag åt frukost.

Kom precis hem från affären. Har varit och handlat lite saker med pappa. Sen någon dag ska vi köpa duntecke och nya kuddar osv. till min säng. Behöver en ny garderob men det blir väldigt svårt eftersom mitt rum är i en sån konstig form så ingenting får plats.. Men min bror skulle tänka på att byta rum med mig. Annars blir kvällen så att möblera om i mitt rum. Det blir nog bra det :-)


morsning

Godmorgon! Eller jag har varit vaken i några timmar nu men ändå. Blev hemma idag från skolan också, så jag har legat i sängen hela morgonen och degat. För ett tag sen duschade jag, så strax ska jag klä på mig och sånt. Jag kanske sover hemma hos Mikaela idag om jag mår bra. Men det är mycket bättre än igår, jag hostar mindre och är piggare. Jag tror min feber har gått bort. Hoppas det!

Uppdaterar mer senare, för nu ska jag ner och göra frukost åt mig och kanske dammsuga lite. Vi får se hur det blir med städningen ;) Hare bra alla söta bloggläsare! Pussar!


Ett leende behöver inte betyda att du är glad, utan att du är stark nog att le även fast det gör ont.


The best days of your life

Cuz I'll be there, in the back of your mind
From the day we met 'til you were making me cry
And it's just too bad, you're already had the best days
The best days of your life


I wont give up.

Bild från igår.

Hej på er! Ligger i sängen just nu, blev hemma idag från skolan. Jag är sjuk som sagt, jag hostar jätte mycket och då det är as jobbigt att vara i skolan . Jag kan knappt tänka då. Vet inte om jag blir hemma imorgon också.. Har fått ont i huvudet och jag tror att jag har feber. Känner mig trött i kroppen och jag känner mig både varm och kall.. Hoppas det går över tlls ikväll. Ska ner och ta en kopp te strax sen bäddar jag ner mig med en film eller något så jag vilar. Annars kanske jag tänker sova en stund. Vet inte, vi får se vad jag orkar med ;-) Men först av allt ska jag skriva klart min låt jag började med igår, det går inge vidare bra med den men jag ska fortsätta ändå! Hörs senare, pussar! ♥


saxviken

Bild från tidigare idag.

Idag har vi varit nere på saxviken med högstadiet och massa andra klasser. För er som inte vet vad det är för något är det att man ska gå en runda ute på isen. Någon kilometer är det nog tror jag. Gick 2 varv, stolt är jag! Fast jag genade lite också, men det var väl ingen som såg det ;) Ångrade att jag gick dom där varven, för nu känner jag mig mycket dåligare. Hostar jätte mycket och mår helt enkelt dåligt. Stannar hemma från skolan imorgon så får jag piggna till mig tills helgen kommer! Vill inte vara sjuk dåju. Så hellre nu än sen.

När vi var klara med varven gick jag Mikaela och Moa ner på stan och fikade och hade det trevligt. Kollade senare på kläder. Ska ner med pappa någon dag och köpa ett par jeans som jag testade idag :-) Trevlans. Kanske slänger iväg ett till inlägg snart, vi får se. Vi hörs! ♥

 


Justin ♥♥♥♥♥♥♥

Säger nu godnatt med denna bild! ♥


You And Me. ♥

All that I'm after, is a life full of laughter. As long as I'm laughing with you. ♥


you smiling.

förlååååååt för min hemska uppdatering! men mitt internet har inte funkat.. hemskt ledsen! Men det kommer bilder strax och lite roliga saker förhoppningsvis :) Idag har jag då varit med Mikaela. Vi fikade och hade det trevligt på stan. Igår var jag med Moa och hade det roligt. Finns inte så mycket att skriva om. Imorgon ska vi ner till saxviken och gå, fy va jobbigt.. Kommer bli jätte sjuk ju så mycket som jag hostar.. :-( uppdaterar mera snart, puuuuuss

Dag 25 - En bild på din outfit idag.

Bättre sent än aldrig, har på mig en blå stor tröja nu över. :-) drar ut nu till Mikaela. Pussar!


you and I, collide.

Where we go I don't care no. It's right now and we're right here oh. Under the streetlights, standing face to face. I'm loosing sense of time and space. Don't want to move why can't I stay cause the chemistry is of he chain. I'm looked in a box only you and me. Wish I could throw away the key.
I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?
On our way, I can't believe that I'm kissing you. You touching me and I can't imagine to be somewhere else. I'm all in with no regrets. Soo here we are but still I can't let go of the thought of loosing you no. I wonder if we going to stay this way. Will you remember what you promised me oh?

Where we go I don't care no. It's right now and we're right here oh. Under the streetlights, standing face to face. I'm loosing sense of time and space. Don't want to move why can't I stay cause the chemistry is of he chain. I'm looked in a box only you and me. Wish I could throw away the key.

I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?

On our way, I can't believe that I'm kissing you. You touching me and I can't imagine to be somewhere else. I'm all in with no regrets. Soo here we are but still I can't let go of the thought of loosing you no. I wonder if we going to stay this way. Will you remember what you promised me oh?



uh

Bild från igår. Väldigt ful bild enligt mig, ser typ rädd ut eller något liknande..

Ligger i sängen för tillfället och ska sova. Är hur trött som helst! Var hemma hos C. förut och hade det trevligt :) tror jag kom hem runt 11. Har inte så mycket att berätta, ingen direkt händelsefull dag direkt. Fredags kvällen tillbringades med några vänner och hade det roligt :) vi firade också en tjej som fyllde år då! Fast slutet av kvällen var nog inte det bästa, men aja, sånt är livet helt enkelt. Man lär väl sig av sina misstag. Det gör alla :) Har inget mer att berätta nu, så vi hörs när jag vaknat igen. Pussar! ♥


Sleep all day, and party all night.

Nu drar jag ut en sväng, får se hur det blir med uppdateringen senare. Nu fick ni en bild på mig hur jag ser ut idag. Pussar :)


Echo - Jason Walker

My echo, echo is the only voice coming back.
Shadow, shadow is the only friend that I have.


You say whaaat?

En osminkad bild på mig jag tog tidigare idag. Tror jag aldrig lagt ut en osminkad förut, men här har ni en i alla fall.

Har precis tagit en dusch, så nu ska jag väl lägga mig och kolla på solsidan eller något. Mysigt det! Fast det skulle varit mysigare med någon bredvid mig.. :/ Efter skolan idag gick jag direkt hem och sånt, orkade inte vara med någon helt enkelt. Annars hade jag varit med Moa, men jag var för trött. Sen har jag haft ont i magen typ hela kvällen, tror det var pannkakorna att det var laktosmjölk i. För er som inte vet är jag laktosintollerant. Nej nu ska jag ner och ta ett glas pärondryck och en macka, vi hörs!


I gotta go my own way.

Bjuder på en ful närbild. Har ingen annan jag kan lägga ut just nu för tillfället. Ska strax lägga mig, är rätt trött nu. Fast jag bara sovit typ 4 timmar inatt. Egentligen borde jag typ vara död nu. Haha! Men idag har jag varit med Moa, först  var vi på maxi ett litet tag med Mikaela. Sen drog Moa och jag hem till henne och hade det mysigt. Låg och lyssnade på extremt gamla låtar. Så jävla härligt! ♥ Tror jag somnade ett tag medans, skönt det i alla fall ;)

RSS 2.0