chill med Moa

Gammal bild från när Mina färgade håret blont på mig!


Tjenare! Har haft väldigt dålig uppdatering nu på sistonde känner jag. Men nu skriver jag lite, sitter just nu vid datorn med Moa och Jimmy. Efter skolan gick jag hem och satt mig vid datorn, sen efter nån timme gick jag in och duschade och fixade mig för jag skulle vara med Moa. Så jag gick hem till henne, vi var där ett tag. Sen gick vi hem till mig och då var Jimmy och Pontus här så då var vi med dom också. Efter en stund så kom det några till. Det var väldigt trevligt sällskap ;-) Sen drog dom vid 8 för dom skulle till rättvik.

 

När dom hade dragit satt vi först lite vid datorn igen med musik på full volym! Sen drog vi först till maxi och köpte b&j (yumyum) och sen köpte vi pizza så nu har va setat nere och fetat oss till American pie! Höll på att somna ett tag, var skit trött.. Men sen fick vi lov att gå ut och möta Jimmy ;-)

 

Min uppdatering är dålig just nu för att jag inte har något att skriva om, känner att det är så onödigt att blogga om jag inte har något att blogga om eller har några bilder att lägga upp. Så nu skriver jag bara när jag har något att skriva om. Tänkte ut och fota idag och igår, men det blåste alldeles för mycket!


Mange bjuder!

Gammal bild..
-
Hej på er! Sitter för tillfället i min säng och snackar med Johan i telefon. Slutade vid halv 12 idag, fett skönt! Så direkt efter skolan gick jag och Mikaela till maxi, hämtade en drick yougurt till henne och sen gick vi hem till henne. Det regnade och var skit kallt på vägen hem. Jätte jobbigt, sen har det blåst kallt hela dagen. När vi kom till henne åt vi lite, i alla fall jag. Sen gick vi till hennes rum, och då somnade vi båda i några timmar. Haha! Men det var skit skönt. Sen gjorde vi typ inge mer än att bara snacka våra saker ;-) Har inte så mycket mer att berätta, kanske lägger upp ett till inlägg snart. Annars blir detta godnatt! ♥

älskling !!!

Bild på mig och Mina för ett tag sen. Min min är skit ful men det bjuder jag på!


Går och lägger mig nu, är skit trött. Har pluggat hela kvällen, och är fortfarande inte klar. Usch va jag hatar skolan just nu. Men det var en riktig chill dag idag i skolan. Började 08.10 och slutade 11. Imorgon slutar vi 12. Älska!! Fast på torsdag går vi till 3 som vanligt. Men skönt i alla fall att sluta riktigt tidigt någon dag. Har haft utvecklingssamtal idag också, det gick faktiskt riktigt bra! Och när jag slutade gick jag, Moa och Mikaela hem till Mikaela och var där och hade det trevligt. Men nu ska jag sova, håller på att dö att trötthet! Hörs imorgon, puss!


- bitch

Bild från igår. Bjuder!


Hejsan! Blev visst ingen mer uppdatering igår. Var för trött. Men nu så bloggar jag lite innan skolan. Igår var jag med Moa, vi gick först hem till henne men det gick inte visade det sig. Så då drog vi hem till mig och lyssnade på musik ett tag, sen tog vi kort. Så har några bilder från igår, fast ingen riktig bra för jag fastnade inte för någon. Men nu ska jag i alla fall borsta tänderna och fixa gymnastikkläderna så jag inte glömmer det. Hoppas ni får en bra dag, puss! ♥


skolan nu

♥♥♥♥♥♥♥♥

Tänkte blogga lite innan jag drar till skolan, idag ska jag vara med Moa. Vet inte vad vi ska göra riktigt.  Men det visar väl sig ;-) Kör på vanliga svarta leggins från Gina tricot, vitt linne från JC och en kofta från New Yorker. Hinner inte ladda in bilder in till datorn just nu men n i får se när jag kommer hem ;-) Hörs senare, puss alla fina!

trött & godnatt

Bild från igår :) Jätte fin himmel!

 

Nu så ska jag lägga mig efter en lång dag med många olika personer! Kvällen/natten blev ju som den blev.. Minns inte så värsta mycket, men den tillbringades i alla med massor av trevligt folk :-) Vi satt nere på vid brasan ett tag, var inne några gånger. Sen Låg jag, Jimmy, Mina och Pontus och kollade på stjärnorna, skit mysigt :-)

Kan säga i alla fall att natten/kvällen var skit rolig :-) Måste göras om! Sen så vaknade jag och Mina vid 10, gick upp och satt oss i soffan med Simon, Emma och Pontus. Snackade lite och sånt där. Sen drog hon hem efter någon timme.. Efter en stund så började jag städa kylen och rensade lite saker. Efter en stund när jag börjar så kom Moa hit! Så hon var jätte gullig och hjälpte mig! Tog några timmar, men aja. Vi ska ha belöning! Haha, gjorde ren hela kylen och massor av mer. Dammsög upp massa spindlar, alltså. Om jag ens kommer nära en spindel är det typ ett under. Hatar dom verkligen. Var nära på att när jag såg den, men haha. Kände bara att den fick lov att dö.. Hehe... Jag är snäll mot djur, bara inte mot spindlar och andra småkryp.. Dom är bara äckliga! Sen ikväll har jag och Moa bara chillat och kollat på filmen Upp! Haha tröttnar aldrig på den! ♥ Tänkte bara berätta lite och sen uppdatera bloggen lite. Känns som jag aldrig bloggar längre, men när jag kommer på att jag ska blogga så glömmer jag bara bort det. Eller så har jag ingenting att skriva om. Men jag skriver mer imorgon när jag vaknar, puss!


clothes

Detta köpte jag idag, fick med mig lite saker hem. Hitta massor av mer saker men det köper jag nästa vecka med Moa.

 

Först var jag och Mina och hennes bror och några kompisar till han på Aqua Nova och badade.  Sen så åkte vi på kupolen och handlade lite saker och åt taco :-) Har inte så mycket att skriva om, men nu ska jag och Mina ner till sjön och vara med Pontus, Simon och Emma. Hörs senare, puss!


dålig uppdatering

Shit, nu har det verkligen varit dålig uppdatering känner jag. Men det kommer inte bli så mycket bättre i helgen, för jag ska åka till borlänge imorgon med Mina och sen ska vi hem till mig och ha det roligt. Men idag var jag med Mikaela, vi kände att det var så fint väder idag så vi var ute och gick, sen slutade det att vi hamnade nere på stan. Efter det drog jag och Simon och köpte mat till oss och mamma. Hade det lite trevligt hos henne och massa sånt :-) Sen så gick jag till pappa, gick och mötte Mina och packade saker hemma hos mig och nu sitter vi här. Fick bli kortfattat, för jag orkar inte skriva mycket alls. Har ingenting att skriva om heller. Men imorgon är jag säkert på att det kommer bli roligt, vi åker nog till borlänge rätt tidigt och är där hela dagen, som sagt. Måste ha med mig massor av påsar med kläder ;-) Har en bra lång köplista! Lägger i alla fall bild på det jag köpt senare när jag är hemma. Men nu ska vi kolla på film, sover hos henne inatt. Ha det bra! har inga bilder. Sitter på Minas dator, kanske mobilbloggar senare, i får se. Hörs!

La La La

Haha ful bild!! men bjuder på den ändå.

 

Har ingen blogglust idag, känns så värdelöst egentligen att blogga just nu. Har inge särskilt intressant att blogga om.. Jag har varit med Mikaela, Moa och Chattis idag, vi gick hem till Moa och bakade kladdkaka och sen skrev vi 1D (One Direction) på den med choklad. Hihih snygg den blev. Lägger upp på den imorgon när jag vaknar tror jag, för jag orkar inte skriva mer nu. Hade bra, hörs imorgon


svag

When I see youI run out of words to sayI wouldn't leave you'Cause you're that type of boy to make me stayLike the clouds youDrift me away, far away, yeahand like the sun youBighten the day, you brighten my day, yeahI'll never wanna tell a lie, lie, lie.


oh

 

Tjenare! Ligger just nu för tillfället i min säng och kollar runt på lite bloggar. Kommer snart inte på någon mer, så har ni någon att tipsa så kommentera gärna så kikar jag in :-)
Idag slutade vi en timma tidigare eftersom att vår biologilärare hade gått hem så då fick vi också det! Så skönt, höll på att somna på fysiken så.. Var så himla tråkigt. Men tur det i alla fall, då kanske jag till och med somnat om vi haft biologi..
Sen efter skolan gick jag hem, tog det lungt med musik, knäppte lite nya bilder osv.  Mitt minne är fullt på datorn och jag måste typ ta bort 100 bilder för att kunna spara enphotoshop. Jätte jobbigt. Men jag ska köpa ett USB minne så jag kan lägga in alla bilder där så jag slipper ta bort dom helt. Sen ska jag lägga in min dator på lagning tror jag innan den går sönder helt. Alltså den blir överhettad skit snabbt och den får jag 'bluescreen' som min brors kompis kallar det, vet inte om det heter så. Aja, skit i det! Sen blir de fel och massa sånt.
Vid 5 ungefär gick jag till Moa och Mikaela, vi gick så snabbt jag kom ner till båthamnen och snackade sommarsaker! Längtar as mycket till sommaren nu, efter värmen och allt! Det var faktiskt as varmt idag ute, jätte skönt väder! Hoppas det fortsätter så all snö går bort någon gång!!
Senare vid halv 7 så gick jag hem och åt, och senare vid halv 8 eller så kom Moa förbi och så var hon här ett tag :-) Har inte så mycket mer att berätta. Hörs imorgon! Ska flytta upp min gamla säng till mamma igen om jag och pappa orkar ;-)

blackandwhite...

Haha skit ful bild men skit samma.

 

Drar och lägger mig nu. Dagen har tillbringats med Moa och Mikaela, vi åkte först och hämtade pengar. Min 20-lapp flög ur fickan när vi cyklade så nu hittar nog någar tursam person den.. :-( Duktig jag är! Sen drog vi tll donken och åt. Sen till willys och köpte glass! Mumsigt vare! Men jag hinner inte skriva nå mer nu, måste lägga mig! Berättar mer imorgon, puss


no pictures

Orkar inte sätta på min dator, den är helt slut. Sätter jag på den stängs den bara av osv. Hemskt. Vill ha en ny men det är väl bara att drömma vidare antar jag väl.. :/ Tänkte lägga upp en bild från imorse som jag tog men min dator är ju helt, ja.. Lägger ut den imorgon så får ni se! Få se om jag hinner blogga lite på morgonen. Har inte så mycket att skriva om just nu, tänkte bara uppdatera bloggen lite. För att visa att jag lever ;-) Annars har kvällen tillbringats med Jimmy & Simon! Hörs imorgon! love♥♥♥

Frida

Den här fick jag av pappa idag! Ville ha tidningen för en speciell sak också, ser ni inte vad man fick med? (a) Mina älsklingar på affisher!! Sen fick jag och Mikaela bullar och kakor som vi smaskade i oss senare hemma hos mig.

 

Sitter just nu och har otroligt tråkigt, ska sätta på Sims 3 strax. Har inget bättre för mig. Ska duscha först tror jag. Blir nog så. Tidigare idag så var jag med Mikaela, vi satt på maxi i kanske 2-3 timmar. Kul liv! Nej, men vi väntade på min pappa och sånt. Sen kom Mikaelas pappa förbi så snackade vi med han också. Tillslut kom pappa och då köpte vi lite saker. Som sagt, sen just nu sitter jag här och har inget för mig. Bloggar mer senare, hörs! ♥


brownieee

Bild från när jag precis hade färgat mitt hår brunt.

Nu går jag och lägger mig, ny dag imorgon. Har sovmorgon, fyfan va skönt! Har bild som första lektion imorgon oxå, det är bra. Skulle varit jobbigare om det var idrott eller typ, slöjd. Usch! Haha ;) Ska i alla fall vara med Mikaela imorgon, så vi får se vad vi hittar på för bus! Men nu ska jag borsta tänderna sen sova. Godnatt! ♥


One Direction ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hotter than fire


långt inlägg

Bild från igår. Riktigt mysigt väder var det då!
Tjenare på er! Blev ingen mer uppdatering igår för jag orkade inte helt enkelt blogga, men nu berättar jag lite om vad som hände igår.
Jag och Mina drog till moraparken, för det skulle vara nå disco där och så som började ungefär 10. Vi kom dit vid 8 typ, träffade massor av folk. Sen gick vi till bowlingen och träffade Jesper och David. Så var vi med dom och gick runt lite och kollade på lite olika ställen. Efter en stund hade vi så himla tråkigt, så då bestämde vi oss att vi skulle bowla, haha gud va roligt det var! Har inte bowlat på as länge! Sen när den där saken typ började var det skit tråkigt och det fanns ingenting att göra. Vi drog hem rätt snabbt, alltså, det sög verkligen! Musiken var dålig osv. Haha, sen fick vi hem och massor av lysrör eller vad det heter! Så när vi kom hem gick jag, Mina, min bror och hans kompis Jimmy ner till sjön och gjorde upp en brasa och hade det allmänt mysigt! Snackade och så, sen kom Pontus förbi och gjorde oss sällskap, en annan av min brors kompisar. Efter en stund började det regna så då gick vi in till soffan/datorn och snackade och så. Fast jag och Mina lekte mest med lysrören, alltså vi gjorde hål så den dära lysande vätskan ur röret kom ut. Haha det slutade med att hela badrummet var prickigt av lysande prickar! Jag hade det lite överallt på kroppen, fast det slutade med att när jag skulle tvätta av det i ansiktet började det svida som fan och började brännas. Fast det gick över rätt fort som tur var! Blev lite rädd ett tag ;)  Vi snackade lite till efter det, sen skulle dom ner igen (Jimmy, Simon, Pontus) och göra en till brasa. Jag följde med dom i typ en kvart ner sen orkade jag inge mer så då gick jag upp och la mig med Mina som redan låg och sov. Rolig dag i alla fall! Hoppas bara jag somnar ikväll eftersom det blev så sent inatt ;)
Nu när jag redan skriver, blir ett långt inlägg nu! Haha. Har glömt att skriva när jag var med Mikaela märkte jag nu. I fredags sov Mikaela här, hon kom till mig vid 8 tror jag. Minns inte, då städade jag mitt kök och det tog typ 4 timmar tror jag, slet som fan med det! Så det blev klart typ 11. Då gick vi upp på rummet och satt på Transformers och åt glass. Ben&jerry, vi skulle testa en ny smak och det visade sig att det var SKIT äcklig. Haha! Men vi åt upp den ändå, ville inte slänga bort 50 kronor bara sådär ju.. Sen snackade vi massor om hur roligt det kommer vara om jag får följa Mikaela utomlands, så nu jag och pappa försöka få till lite utomlandspengar till mig! För han vill verkligen att jag ska få det lite roligt med en kompis, gullpappsen ♥ Hoppas det går, tänk va roligt att åka med sin kompis till Thailand eller något. Ååh va sugen jag blir!

yääy

Jag och Mina, bjuder!

 

Nu drar vi till parken för det ska vara nått disco där, har inget annat för oss ändå, får se vad det är för ngt, hörs senare när jag kommer hem. Hon sover här inatt och inatt blir det film! Pussar! ♥


Mikaela snart!

Hej på er !
Ska nu ner och äta, har inte ätit sen lunch. Åt mig mätt på godis för ett tag sen, haha tjockis! Dagen har i alla fall tilbringats med Mikaela. Först efter skolan drog vi till mig och åt. Sen så hämtade hennes pappa upp mig och henne och drog ner på stan. Hon köpte en t-shirt tror jag, minns inte, haha! När vi kom hem så var vi ute och gick och satt på maxi hur länge som helst och pratade. Var en jätte söt gubbe där inne, herregud, aldrig sätt en gulligare gubbe :') Nu har vi köpt en Ben&Jerry tills ikväll, vi ska sova hos någon av oss ikväll!! Gud va mysigt, har inte varit med henne på hela veckan.. Shit! Roligt att vara med henne i alla fall, och ikväll kommer bli grymt roligt! Tänkte uppdatera lite nu när jag hade tid. När vi varit på maxi i kanske 2 timmar sammanlagt gick vi runt lite och till slut hamnade vi inne på Lager70. Fanns inte så mycket tyckte jag, men jag hittade massor av saker på H&M! Blir storshopping nästa vecka ;) Skriver sen, puss!

@ mamma

Tjenare, sitter just nu hemma hos mamma och lyssnar på One direction! Blivit lite beroende av dom nu. Hehe. har ätit en god middag här med mamma och bror min. Potatis och torsk, mums! Tidigare idag när jag kom hem fixade jag lite i mitt rum och så, sen tog jag och Moa bussen ner på stan för vi skulle fixa en grej. Men det blev inte av på grund av en anledning. Haha. Men då gick vi runt och kollade i affärer, jag har nu bestämmt att jag ska ha ett par mörka jeans från cubus. Älskar dom! Fast det blir väl att jag köper dom när jag och Moa åker till borlänge! Då ska jag ha med mig massor av påsar när jag åker hem! Det blir nog av runt den 20:e tror jag, för då får jag mitt barnbidrag!
-
Hittade lite gamla bilder ..


Roliga bilder! ♥

 


nästan godnatt

Sitter just nu vid Simons dator så tänkte passa på att blogga lite, har ju inte gjort det idag eftersom jag har varit med Moa hela dagen och min dator är helt störd.. Hatar den nu..
Efter skolan idag gick jag och Moa hem till henne, gick till henns rum och snackade och så. Sen somnade jag, självklart. Haha vet inte vad det är med mig.. Älskar kanske bara att sova i andras mjuka sängar?..
Sen så gick jag hem vid 6, skulle äta. Så medans jag åt snackade jag med Simon och hans kompis Conor. Alltså störda personer det där! När jag setat där ett tag kom Moa förbi igen. Vi plugga lite till kemiprovet imorgon, eller rätt mycket. Pratade och lyssnade och skrek sjöng till One Direction musik ;) 
har inte så mycket mer att säga, lägger ut en bild snart när min dator börjat fungera som den aldrig gör.. Hörs då! ♥

- I need you right now

Bild från imorse.

 

Förlåt att jag inte uppdaterade något på dagen, men jag har varit på stan hela dagen som jag sa tidigare idag att jag skulle. Kom hem vid 6 ungefär, åt mat och fixade lite. Skulle precis skriva ett inlägg då internet la av. Då snacka jag lite med min bror och så. Sen så gick vi till maxi så jag skulle köpa min shampoo och balsam som jag längtat över. Jag gick aldrig igår som jag skrev att jag skulle, blev så sent och sen hade jag ingen att gå med. Skulle bli så ensamt tyckte jag så jag struntade helt enkelt i det :-/

 

Först efter skolan gick jag och Mikaela in till en annan klass slöjd. För en som heter Emil sa att jag skulle gå dit. Sen bad han och en annan person som heter David att vi skulle vänta med dom och sedan tillsammans åka buss till stan, så då gjorde vi det. När vi kom fram så vela dom också att vi skulle ta en annan buss med dom.. Så då blev det att vi gjorde det med, vi hade ändå inte bråttom att göra något annat. När vi hade kommit tillbaka till själva stan så fikade vi först och sen kollade vi på kläder. Såg massor av saker jag behöver och tänker köpa! Bland annat ett par nya mjukis och en tjocktröja. Sen lite snygga underkläder :-)


SKOLA NÄSTA

Hej! Tänkte bara lägga upp ett litet inlägg innan jag drar mig till skolan. SKa bara borsta tänderna och packa väskan. Har idrott som första lektion idag, pallar inte!! Börjar ungefär om en halvtimma.. Sen har vi slöjd efter idrotten, asså jag hatar tisdagar verkligen! Men idag blir det i alla fall stan efter skolan med Mikaela. Hörs senare när jag får tillgång till dator, puss :)

blondin

Gammal bild från i somras när jag var på Gotland. Härliga tider

 

Ska lägga mig nu hade jag tänkt, så jag alltså kommer upp imorgon. Ska väl lägga fram ett par kläder jag ska ha imorgon så jag inte står i en halvtimma och väljer. Det är inte så smart ;-) Ska till stan imorgon också med Mikaela, så då får vi se om jag får någonting med mig hem :-) Detta blir sista inlägget för idag, puss&hej


Catch my breath

Bild från i fredags.

Hej på er! Just nu sitter jag i min säng och försöker hitta någon som kan vara snäll och följa med mig till maxi. Men det går inte så bra.. :-( Slutar väl att jag får gå dit själv eller nå. Aja. Skolan idag gick fort, chill lektioner. Fast spanskan var skit tråkig eftersom vi kollade på någon konstig film. Sen fick vi ha med oss fika men jag glömde, självklart!! Har inte så mycket att berätta om idag, har för det mesta städat lite, men är inte klar än. Ska bädda nytt i sängen och lägga in alla kläder i garderoben. Men nu bör jag dra mig mot maxi innan det blir försent, hörs när jag kommer hem, kyssar!

SKOLA

Jag just nu, bjuder på den ;)

Sitter just nu och lyssnar på Ulrik Munther på högsta volym! Ska gå om ungefär en kvart, ska fixa mig klart nu. Borsta tänderna och så. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, blir säkert nå trevligt! Hörs sen, pussar


inlovedinlovedinlovedinloved

As ful bild från tidigare idag, bjuder!

 

Tjenare! har inte tänkt på att blogga tidigare, förlåt! Men idag vaknade jag och Moa runt 10, vi gick upp åt frukost och sånt. Sen kollade vi på en bit på Kalle och chokladfabriken, men vi hann inte se så mycket för att jag skulle hem eftersom jag skulle vara med Mikaela, David och Jesper. Så vid 1 drog jag och Mikaela till Unihoc arena för att se på Jesper som hade innebandy match. Där nere träffade vi också Elise en sväng, en klasskompis till oss! Efter det drog vi hem till David och satt på hans studsmatta och snacka lite och sen lekte jag en del med hans dryga hund! Haha! Sen var vi inne i hans rum/hus, alltså han bor i ett herbre! Så var vi där och kollade på film och sånt, rolig dag i alla fall! :-)

 

Nu blir det att blåsa håret lite, sen ska jag lägga mig tror jag. Är jätte trött! Varit en lång dag idag! Det är ju måndag imorgon, och det betyder att jag har sovmorgon tills halv 11! Fett chill ju! Sen har jag 4 lektioner och bild direkt på morgonen. Häärlig dag. Men nu ska jag borsta mina tänder och lägga mig, hörs imorgon, pussar!


bjuder liiite nudå

4 söta bilder från skolan igår ;)

Slalom !

Tjenare på er! Nu är jag hemma och är helt slut!! Har åkt som fan idag ska jag säga, kommer säkert ha världens träningsverk senare och imorgon. Men det var det värt! Jag och Mikaela gick typ upp halv 10 tror jag. Åt frukost och satt upp håret och sen drog vi till Grönklitt! När vi skulle äta, så kommer David helt plötsligt! Roligt det, och han var med Jesper så efter vi hade ätit åkte vi med dom. Mycket roligare! Sen har jag klarat av att åka i den backen jag var typ livrädd i bara för jag ramla rätt allvarligt i den förra gången jag åkte. Känner mig stolt! Sen så ramlade jag massor av gånger, men det ska man ju göra när man åker slalom! Det var också jätte skönt att åka idag, för det var plus grader och as fint väder! Men nu så ska jag in i duschen, det var ju skit varmt så jag blev väldigt varm när jag åkte ;) Senare går jag till Moa och sen så sover jag där!
-
2 bilder från idag! Lägger nog ut flera senare, ska be Mikaela skicka några till mig ;)

Mikaela i backen.

Vår mat ;)


Sanctum

Tjenare! Mobilbloggar lite nu tänkte jag. Just nu är jag med Mikaela och vi kollar på filmen Sanctum, det sägs att den filmen är baserad på en riktig händelse, har sätt filmen förut och det känns rätt äckligt att det har hänt folk.. Den är värd en titt tycker jag. :) Imorgon blir det slalom för våran del, så vi är nog inte uppe så länge till.. Har inte så mycket mer att skriva, hörs imorgon! Puss

- ååh va kallt på tungan, nu fick jag lite astma -

Morgon humor!
-
Tjenare, har precis ätit frukost, ska nu fixa klart mig och väcka Simon. Tänkte blogga lite eftersom jag blev klar så fort. Har inte mycket att skriva om, det var mest för videon att jag tänkte blogga. Haha! Men jag skriver mer när jag får tillgång till dator. Puuussss!!

Gammal bild från stockholm, bror, min kusin Vincent och jag.


Min uppdatering har blivit jätte dålig. Men vet ni vad, jag tänkte blogga när jag kom hem, men då städade jag lite. Sen blev det bara att jag la mig ner i sängen så somnade jag. Vaknade sen vid 20 i 9. Är fortfarande as trött. Har sovit lika länge nu som jag gör på skoldagar, 6 timmar typ. Så nu får man hoppas på att jag inte blir trött imorgon när jag vaknar. Eftersom nu sov jag ut lite. Idag har jag inte gjort något alls, bara vilat. Tänkte ju vara med Mikaela och Moa, men det sket ju sig. Somnade istället. Har inte ätit något heller idag, haha.. men nu ska jag i alla fall sova. Eller jag har tänkt det. När jag sov innan drömde jag en as bra dröm! Trodde det var verklighet men det var det ju självklart inte :(

 

Idag i skolan så hade vi bara 2 lektioner sammanlagt, så chill! Först hade vi nå prov i engelskan, sen skulle vi på teater. Den sög verkligen! När den var klart fick vi lov att hem, fett jobbigt och kallt!!! Imorgon ska jag vara med Mikaela, sen så sover vi kanske hos mig eller henne. För på lördag ska vi åka slalom, fett kul!


love

Kärlek! ♥

Tjenare! Sitter just nu i min säng med bästa Moa och äter ben&jerry's. Så jävla gott!!! Har inte så mycket intressant att skriva för idag. Jag har i alla fall varit med Moa hela dagen idag. Uppdaterar mer senare, puss ♥


löshår

bjuder på en bild från härom dagen!

Ska sova nu. Tidigare idag var jag med Olivia! Vi var så sugna på toast men hon hade ingen ost eller skinka så vi tog cykeln och drog till maxi! vårkänsla med cykeln. Sen åt vi toast och kollade på Big Brother. Mysigt det! Sen vid halv 7 drog jag, Simon och pappa på en restaurang och firade min farbror som fyllde år med massa trevligt folk! Maten var därimot inte den godaste.. Men efter skolan hade jag ingenting att göra så jag stannade på lite på en annan klass slöjd, snackade lite med några. Hade ingenting att göra. Sen blev det att jag var med Olivia helt enkelt :)

 

I'm in loved.


no internet

Tjenare, sitter vid brors dator lite nu. För han har internet på sin dator men inte jag, och han typ vägrar fixa det. Därför blev det alltså ingen bloggning igår. Strax ska jag gå ner och äta frukost, sen göra mig klar för skolan. Så det blir inget långt inlägg det här. Igår var jag med Moa, vi åt godis och snacka och hade det mysigt. Stannade där rätt så länge. :-) Idag ska jag äta på restaurant med familjen för min farbror fyller år idag så vi ska gratta honom med en middag och lite sånt :-) Mysigt det! Uppdaterar mer när jag kommer hem, hoppas jag har internet då!

skolan strax

Tjenare, nu är jag strax klar, passar på att blogga lite innan jag drar till skolan. Gick upp 8 idag, vaknade typ 10 sekunder innan mitt alarm gick av mig själv. Då slapp jag vara trött iaf! Tog typ en halvtimma för mig att välja kläder.. Men som tur är slipper jag stressa idag för att jag har sovmorgon! Älskar måndagar! Det är för att vi har sovmorgon tills 10.30 och sen bara går i skolan i 4 timmar. Det är chill det! Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på. hörs sen, pussar!

Ben&jerrys

Min gobit just nu ♥

Bilden är från tidigare idag när jag köpte glassen men jag håller på att äter upp den just nu. Hade aldrig testen den smaken förut, men det var faktiskt god! Jag och Mikaela har inte gjort så mycket idag. Vi har varit ute, köpt glass. Snackat osv. Inget speciellt. Imorgon börjar skolan, fyfan säger jag bara! Orkar verkligen inte skolan just nu, men det finns en sak jag gillar med skolan ;-) hehe.. det tänker jag inte säga här. Ska nog strax ta mig en dusch och kolla på film och mysa med mig själv.

-

Här är dom äckliga friterade sakerna jag la ut 40 spänn på.


@ mikaela

Tjenare, blev ingen bloggning igår för att jag har inte haft så mycket tid att sitta vid datorn. Sover idag hos Mikaela i alla fall. Har varit med henne hela dagen igår och så. Vi gick upp vid runt 1, fixade oss och sen åkte vi ner på stan. Där köpte vi nå konstiga saker som hette churros. Det är friterad deg med chokladsås och socker. Dom första bitarna var goda, fast sen så började man må riktigt illa. 40 jävla kronor betalade jag för det. Lägger upp bild på det imorgon, för bilden ligger inne på mobilen. Vi har inte gjort så mycket mer än så, kollat på melodifestivalen och lite så. Fel personer till globen enligt mig, sverige har verkligen ingen musiksmak. :-o
Men nu orkar jag inte skriva mer, upptaderar mer imorgon. Fast jag kanske ska åka skidor med Mikaela. Men vet inte hur det blir med det eftersom jag har as ont i mina ben och sen så är jag förkyld.. Hörs sen, puss

långt hår

Bild från igår. Glömde att blogga på dagen (hehe) förlåt. Men nu sitter jag här med Mikaela bredvid mig, eller hon halvsover typ! Vi ska väl lägga oss nu tror jag. Fast jag är inte så trött men det får väl bli så ändå. Igår var jag med Lisa, vi gick först till donken och åt lite och snackade om behövande saker. Skönt och göra! Sen så drog vi hem till mig och gjorde inte så mycket. Mest av tiden satt vi på donken och hade det trevligt. Sen så testade jag mitt löshår idag som sagt, det är min färg nu kan man säga, jag kan i alla fall använda det utan att det ser så fake ut som det gjorde innan. Det är ju bra :-) Senare igår på kvällen hade jag så tråkigt och då frågade jag Mikaela om hon ville sova här och det ville hon! Så nu har vi legat här en stor del av tiden med att kolla på gamla bilder på oss och videosar. Också en del på videosar jag aldrig ens kollat på. Får verkligen kolla igenom varenda mapp någon dag. Har massa bilder och så som jag själv inte ens vetat av att jag haft :o Men det tar vi en annan gång ;-) Skriver mer senare, orkar inge mer nu. puss och godnatt alla söta bloggläsare! ♥


2010 ♥

 

Herreguuuud va länge sen det där var! Har typ inga andra bilder att bjuda på, så det fick bli den här gamla fjortisbilden ;)

Nej nu går jag och lägger mig, orkar inte vara uppe längre. Kom hem typ nån gång innan 12 i alla fall. Har varit hemma hos Mikaela och haft det mysigt. Fick i mig typ en liter juice som gick rakt igenom! Haha. God var den i alla fall ;) Nejmen, vi snackade och hade det allmänt trevligt! Sover där på lördag, blir nog riktigt roligt! Har inte varit med henne eller ja, sovit hos henne på skit länge va det känns som! Men vi hörs senare när jag vaknar, puss och godnatt!


@ 2 - true


rooosa

Som sagt, fick jag den här snygga bikinin igår! Jätte nöjd!

Ska ut och vara med Mikaela nu, sen vid 5 går jag till mamma och äter. Efter det så får vi se vad jag gör, om jag går till Mikaela igen eller om jag städar mitt rum. Som behövs städas, igen. Annars gör jag det imorgon! Är fortfarande snuvig och hostar ibland. Men det är bättre än förut, än vad det var här om dagen. Nu är det istället så att pappa har feber.. Stackars pappa :( Skriver mer senare, hörs då!


RSS 2.0