La La La

Fastnat på den här låten ikväll...

Tjena!! Sitter i sängen nyduschad och snackar med Mikaela lite, är så glad just nu för en sak! Idag har jag inte gjort någonting, snackade på skype med Christoffer förut. Sen så drog jag till mamma och åt. Sov ett tag där hemma hos henne också, har inte sovit i min säng där på snart ett år :o Älskar den verkligen. Skulle gärna haft den här men jag har ju betalat multun för den sängen jag har nu..


Duktig tjej!

Lyssnar just nu på den hära duktiga tjejen. Har gjort det ett tag nu på alla hennes covers.

 

Idag har det inte hänt mycket alls, gick direkt efter skolan. Tog nånting att äta, sen somnade jag i datastolen. Hahah! Sen när Simon kom hem skulle han ha datorn så jag flyttade mig till min säng. Sen efter ett tag kommer Tobbe och Stoffe och väcker mig. De som var så skönt och sova så kommer dom och stör :( Haha. Ungefär hela kvällen har jag bara setat med gitarren osv. Måste träna upp min röst om jag ska bli bra på att sjunga!


älska!!!!

Min middag idag. Jag gjorde den så det blev något enkelt. Pappa fick sin efterlängtade räkmacka som han belv jätte glad över!

Nu ska jag ut och springa med Moa, blir så trevligt så. Håller på att väntar på att hon ska komma så vi kan dra. Tidigare var vi stan, tänkte få med mig massor av saker. Men det blev bara några strumpor. Haha!


satansphotoshopsomintevillfungera

Det här har jag på min idag. Vanliga jeansleggins, ett grått linne och en tjocktröja. Alla är från Cubus oxå. Haha!

 

Ska strax gå till skolan, hade sovmorgon idag. Egentligen skulle vi ha idrott nu på morgonen men den gick bort för nya 7orna skulle vara i skolan och sånt. Vet inte riktigt hur det var men något sånt i alla fall. Har slöjd nu direkt på morgonen. Men nu behöver jag borsta tänderna och sen drar jag min väg. Hörs senare! Ska på stan så då kommer jag ha med mig massor av saker hem!


aush

Åååååh maat! ♥

Har inte ätit mat alls idag, skippade lunchen för det såg så äckligt ut och sen hade jag nästan precis ätit frukost. Middagen vet jag inte vart den tog vägen. Ingen gjorde mat idag iaf. Konstigt nog.. Nu så har jag ätit upp min lilla pizza iaf. Ska strax ner och duscha kroppen, kattsvettas :-S Inte bra alls.. Får inte bli sjuk nu!! Har precis också städat klart mitt rum, nu så är det rent och fint igen! Inga kläder eller nånting på golvet! Gjort rent mina speglar också som samlar på sig så mycket damm.. Allt blir jätte fort dammit i mitt rum har jag märkt.. :o

 

Idag har jag tillbringat min dag med Mikaela. Vi gick hem till mig och bara chillade typ. Gjorde ingenting rent sagt. Jag somnade ett tag i min säng. Men vaknade av att jag inte kunde andas med näsan. Jag är inte förkyld men jag är täppt hela tiden? Förstår inte.. Är inte allergisk mot pollen eller något heller ;o Förvirrande... Nu ska jag ner och hänga upp min tvätt och sen duscha. Gud va skönt!


I Can't Stop Think About You

-

Älska vädret!

Tjenare på er! Sitter just nu för tillfället ute hos Mikaela på hennes gräsmatta å steker i solen. Härligt väder! Hoppas man får lite mer färg på sig nu :) hann inte blogga någonting igår för på morgonen var jag i orsa, blev där över natten. Sen så på dagen igår och kvällen var jag med Mikaela och Emil. Vi var för det mesta ute och hade det trevligt. Ungefär 2 veckor kvar tills sommarlovet, kan knappt vänta! Lägger nog upp bild ikväll på klänningen jag ska ha då :) uppdaterar sen, ska steka lite mer nu. Puss <3

PACMAN!

Bjuder på en bild från sommaren 2011.


Håller just nu på att vänta mat, sen ska jag göra i ordning saker och sen så drar jag min väg till Orsa. Vet inte om jag kommer att blogga nå mer idag, vi får se hur det blir med det! Annars så hörs vi imorgon antar jag. Solen har stekt på hela dagen, kunde gå till skolan imorse med bara shorts och linne. Fett! Men nu så har det blivit moln, tror jag såg några snöflingor nyss o.O Vettifan va det var! Men det är ju Sverige, 4 årstider på en dag :-) Men nu ska jag dra ner å käka, vi hörs!


Woopwoop

Visar bild på klänningen senare när jag fått en bra bild på den. ;-)

Eurovision

Bild från här om dagen
-
Sitter just nu för tillfället och kollar på eurovision semi med pappa. Sverige skulle vara med ikväll så man får väl se hur det går för oss och Loreen ;) Idag har det bara varit vanlig skola, fast vi fick sluta en timme tidigare! Soft! Sen så har jag bara varit nere vid skön och stekt i solen. Somnade 2 gånger. Så jag är lite bränd nu! :) För ett litet tag sen var jag med Jimmy, Thord, Emil och någon mer jag inte vet va han hette :p Bara satt nere vid verandan och hade det trevligt. :-) Gissa vad som kom idag då med posten? ;-)

When the sun goes down

Bara en bild jag tog nyss.. Vädret!! ♥♥

 

Idag har jag varit med Moa och Mikaela, först så gick jag hem ensam och fixade lite saker här hemma. Städade osv. Sen kom dom två och gjorde mig "sällskap".. De satt mest i min säng och kollade på typ. Moa var snäll och vek kläder åt mig i alla fall. :-) Sen har jag klippt nya shorts jag hade på mig idag. Var säkert 25 grader idag. Fett sköönt! Ville bada men tänkte att det kunde vara lite kallt i vattnet nu ;-) Haha. Sen har vi varit på maxi och köpt lite saker. Sitter just nu och försöker få tag i Christoffer på skype med det går inte särskilt bra.. Nu ska jag ut och chilla lite till i det fina soliga vädret! Kyssar!


Galet

Hej på er! Uppdateringen igår blev ju inte så värst bra. Men internet dampade som sagt. Men nu så sitter jag i alla fall vid Simons dator, har precis ätit. Solen skiner och jag lever livet helt enkelt! Har varit ute nästan hela dagen idag, har städat och lagt in alla kläder i garderoben. Äntligen! Nu ska jag strax ner och hänga upp tvätten utomhus tror jag. Det blir nog bra det. Har inga bilder på den här datorn och Photoshop på den andra datorn har slutat att fungera konstigt nog. Inte bra det.. Det kan betyda inga nya bilder på ett tag. Men jag har en bild jag visar er sen! :-) Nu måste jag fixa en sak.. Uppdaterar mer senare om dagen och sånt, puss! ♥

YES

Nu är denna skönheten min, tänkte att ja kommer använda den här med som 'vanlig' klänning i sommar också. :-) Men jag är sjukt nöjd! Nu slipper jag tänka på klänningen osv. Glad över det! Lägger upp bild på den sen när den har hittat hem till mig och hur den sitter!
-
Nu har jag duschat och smörjt in mig, har ju sovmorgon idag, som vilket är jäääätte skönt! Vaknade flera ggr inatt utan anledning, en gång vid typ 4, sen vid kvart över 6. Vet inte varför, jag känner mig inte stressad eller något. :s Jätte konstigt!

 


Damn it

Bild från igår.

Just nu sitter jag vid Simons dator, helt proppmätt! Åt nyss middag och nu ska jag låta maten smälta lite sen så ska jag ut och springa med Moa och Chattis. Helt säkert att Moa ska med i alla fall :-) Idag har det inte hänt någonting. Mina drog vid 11 imorse tror jag. Sen sov jag ungefär tills halv 3. Det blev en lång natt! Tur att man fick skjuts hem iaf, annars hade jag säkert somnat på vägen så trött som jag var då. Haha!


Mobilblogg

Hej på er, är just nu hemma hos Tobbe med Stoffe, Mina och min bror för tillfället. Var nyss ute å åkte osv. Innan dess var vi hemma hos mig å bara satt i min säng var ruttna typ. Då var Jimmy med och 2 till som jag inte vet vad dom hette. Vet inte va vi ska hitta på sen. Tänkte städa innan men det sket ju sig för att tobbe å stoffe kom :p tänkte bara skriva lite nu medans det finns internet. För det gjorde visst det hemma hos tobbe (y) vi hörs sen, pussar!

fick lov att skratta lite till


Loveu

Jag och Mina tidigare idag.

 

Nu så har vi ätit upp våran sallad vi köpte på Maxi för ett tag sen. Snart så kommer min bror hem!!!!!! Tror han är i Mora nu. Sen blir det att följa han på donken osv. Han har varit borta nu ett tag! :-( Jätte ensamt på kvällarna.. Vet inte vad som händer ikväll, men det får vi allt se :-)


morgonhumor!


UNDERBAR

Tror jag hittat min skolavslutningsklänning nu! As fin verkligen, va tycker ni? Den till lockigt hår? :-)


-


Good feeling

Älskar håret!

 

Jaaa! Äntligen fungerar mitt internet! Är nu ny duschad osv. Ska snart ut och senare mot kvällen ska jag vara med min saknade bästavän Mina! Tror det blir bara en myakväll ikväll med godis och sånt. Film maraton! Blir nog så mysigt så. För övrigt lyssnar jag på musik och väntar på att mitt hår ska torka lite så jag kan blåsa det snart :)


Fortfarande inge Internet

Tja! Sitter hos Moa, nu igen, men hon har internet som sagt å då tänker jag blogga.. Har inte gjort något speciellt idag. Bara lockat mitt löshår osv.. Tror det blir att ha så på skolavslutningen. :) igår blev det ingen Moa på kvällen för jag fick så himla ont i magen å jag mådde illa osv... Inte kul alls. Men idag ska jag iaf vara med henne och kanske Mikaela om hon vill komma hit.. Det blir nog roligt det. Moa har oxå fått en iPhone idag så hon är ju skit glad! :d men nu ska jag fixa lite med henne och kolla fb. Hörs sen!

Internet

Hej på er! Tänkte blogga när jag kom hem igår, men då visade det sig att internet inte fungerade. Den har inte gjort det på en dag snart. Så nu är jag hemma hos Moa, vi har precis kommit hem från skolan. Hon är trådlöst internet här så då passar jag på att blogga lite från mobilen. :) vet inte va vi ska hitta på idag eller ikväll. Men det blir nog roligt att se vad dagen har att bjuda på :) nu ska vi i alla fall äta, är skit hungrig. Sen blir det nog kanske att köpa något gott tills ikväll.. Har inge pengar, det är det :/ aja, det löser sig! Men nu ska jag vara lite social med Moa, puss! <3

Nytt i garderoben

Nytt i garderoben! Fick med mig hem denna snygga t-shirt som jag hittde på H&M.

 

Ska alldeles strax ner och äta, sen blir det ut och springa med Moa! Äntligen har jag hittat något som jag kan springa med! Det blir roligt och se hur detta året är med min kondis :p Haha! Som sagt har jag satt på min mina träningskläder osv. Så nu blir det bara att vänta på maten!


I open my eyes

En till bild från helgen.

 

Ååh, vilket hemskt väder det är ute. Blåser så som att huset skulle kunnat flyga iväg snart. Och så kommer det att vara ungefär hela veckan, flm. Sitter i alla fall just nu och lyssnar på musik. Ska strax ner och äta frukost, duschade imorse så nu är jag nästan klar, har inte plattat håret än. Får se om jag gör det eller inte. Om man tänker på vädret och hur det kommer se ut när jag är framme vid skolan. Kanske lägger ut ett till inlägg senare om jag hinner. Men nu ska jag ner och äta, hörs! ♥


wonderful

 


Don't you know

Bild från här om dagen..
Asså shit, förlåt för min dåliga uppdatering!! Inte bloggat på 3 dagar nu ser jag. Det är absolut inte bra, ska inte hända igen! Men just nu dom sista dagarna har det hänt saker typ hela tiden och sen har jag knappt suttit något vid datorn. Men nu har jag precis kommit hem för jag och min älskade pappa har varit ute ohch ätit på kinarestaurangen! Ååååh va mätt jag är! Tog oxfilé och sen till efterrätt glass.. Är så mätt nu så jag mår illa!! :o Fast det är ju bra för nu kommer jag vara mätt hela kvällen! Inatt sov jag hemma hos Mikaela, så igår kväll var vi med Emil och André. Vi gjorde i stort sätt ingenting. Satt i Mikaelas soffa och bara satt.. När dom skulle dra gick vi med dom en bit, sen när vi kom hem igen satt vi oss i hennes soffa igen och tjockade i oss godis och kollade på Beavis&Butt-head. Älska!! ♥♥♥ Satan va vi skrattade!!!! Våra nya idoler! Hörs senare!

You can be my It Girl

Haha otroligt ful bild, men ja bjuder. Har inga andra att lägga upp.

 

Sitter just nu i soffan på övervåningen och ska snart ner och duscha, sen blir det att sova. Glömde att tvätta idag igen, skulle egentligen gjort det i tisdags men har glömt det hela tiden. Hehe! Idag i skolan så hade vi ingen gymnastik så vi satt och kollade på fotboll! Det var lite roligt. ;-) Hah, men nu börjar mitt batteri på datorn ta slut, ciao!


älskling

Jag och Moa för ett tag sen. Sitter just nu i köket helt ensam, åt nyss en sallad som jag och pappa köpte på maxi åt mig! Gud va gott det var! Sen köpte pappa en liten till sak till mig som jag visar er senare.. Glad tjej här! (a) Har inte gjort så mycket idag förutom att jag har varit med Moa. Vi sjöng typ hela tiden, vill träna upp min röst verkligen! Jag vill jätte gärna bli en sångerska, men det är mitt scenskräck som hindrar mig tyvärr.. Nu ska jag fortsätta öva, hörs! ;-)

It Girl

Ny favorit låt! Sitter och lyssnar på den just nu med min bror och hans kompis. Idag har jag inte gjort något speciellt, stannade kvar en stund efter skolan med Mikaela och Moa och lekte lite med förskoleungar. Fy vad små ungarna har blivit kaxiga på sista tiden! ;o I alla fall skulle jag över ett staket för dom drygade sig, när jag va på mitten av staketet började 6 st ungar dra ner mig. Och fan va ont det gjorde kan jag säga!!! :o

Just smile back

- Så många känslor..


Chiquita smoothie

Detta sitter jag och smaskar på just nu, min frukost!

Godmorgon! Jag satte klockan på 05:50 imorse, kom upp vid 6. Så nu är jag helt klar utan stress. Älska! De jag har kvar är bara borsta tänderna och packa i gymnastikkläder. Får se vad dagen har att bjuda på sen, har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag. :-) Hörs senare, puss!


amen fan va jag har tråkigt.

 

1. Har du ett par svarta string? yes
2. Vem var den senaste du pussade? – järry
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? – orka räkna
6. Gillar du nån nu? ja?
7. Vad gjorde du inatt? kollade på andra avenyn
8. Vad gör du innan du ska sova? snackar i tele
9. Kan du prata med din mamma om allt? ja
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? beror på
11. Har du varit gravid? – Nej
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Kanske om jag vore äldre , men det vore gulligt
13. Choklad eller glass- Glass
14. Push-up eller T-shirtbh? – Pushup
15. Stövlar eller gymnastikskor? – Gymnastikskor
16. Kjol/klänning eller jeans? – Jeans
Tio fakta
1. Hemstad/ort – mora
2. hårfärg – blond
3. Längd – 162cm
4. Frisyr – just nu lockigt
5. Ögonfärg – Blåagröna brukar de flesta säga.
6. Skostorlek – 39
7. Humör – Trött, just nu..
9. Civilstatus – komplicerat förhållande
10. Vänster eller högerhänt – vänster!
Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? – Japp
2. Tror du på kärlek? – Självklart!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – tror dee
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – jajo
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – ja tyvärr
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa killkompis ? – ja
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för (honom/henne)? – nej inte älskat, men gillat.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – ja om jag är, orkar inte att bli sårad
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? hur vet man det om den är hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Nej, däremot intresse vid första ögonkastet
Tio saker
1. Kärlek eller pengar? – Kärlek
2. Vin eller öl? – både och haha
3. Dag eller natt? – beror väl på
4. One night stand eller förhållande? – Förhållande!
5. Tv eller internet? – internet
6. Pepsi eller cola? – Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? – både och
8. Färgfoto eller svartvita? – svartvita
9. Telefonkontakt eller face to face? – Båda
10. Bilddagboken eller myspace? – inget?
Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? – jaaa
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? – jajo..
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – jovisst
4. Har du hoppat bungy jump? – nej, usch!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? – jadå
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – nej , hatar tårta!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – självklart
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – nej och tänker inte göra! :)
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – dono
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? – ja, många gånger!
Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? – Ja..
2. Är du glad? helt okej sådär! :)
3. Är du fundersam? – jaa
4. Är du uttråkad? – lite ;)
5. Är du tysk? – nej
7. Är du italienare? – nej
8. Är du fransk? – nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? – nej
10. Gillar du någon just nu? – ja, haha va den frågan inte nyss ?
Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? – 19:52
2. Namn? – Lisa
3. Vart bor du? – mora
4. Hur många barn vill du ha? – högst 2
5. Vill du gifta dig?- sen ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? – Skär
7. Har du ätit sushi ? – ja och det smakar rövhål
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? – typ tre eller nå
10. Humör? – just nu, trött…
Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? – trore :O
2. Har du en hund? – nej!
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon
4. Tror du på spöken? – japp
Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? – nej
2. Skulle du vilja väga mer? – Nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? – ;)
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? – nej
Kan du
1. Kan du röra på öronen? – jao
2. Kan du slicka dig på näsan? – ja
3. Kan du kolla i kors med ögonen? – Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? – nja tror jag inte
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – näe :O
6. Kan du va på en fest utan att dricka? – Ja
7. Kan dina vänner lita på dig? – som jag förstått
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – jadå
9. Kan du suga? – Japp
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – svårt...
Har du
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – mjo
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – Ja
3. Har du syskon? ja
4. Har du ljugit på någon fråga än då? – nej hah
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? – mjoo
6. Har du varit full den här månaden? – nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? – nej, har inte så mycket roligare
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? – nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? – jaa
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? jaa
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? – inte förhållande
Vem
1. Vem älskar du?- Mina nära och kära
2. Vem kan berätta allt för dig? - den som vill?
3. Vem vill du bli full med? – Haha?
4. Vem är den bästa artisten? - justin bieber ♥♥♥♥♥♥
5. Vem pratade du senast i telefon med? – jocke
6. Vem är snällast i världen? – jag
7. Vem vill du prata med? – Dennis
8. Vem sov du senast med? – järry
9. Vem såg dig full senast? – ingen hoppas jag
10. Vem vet allt om dig? – jag
11. Vem hatar du mest? – finns då idioter till allt så.
12. Vem kramade du senast?- mimmi ♥

 

1. Har du ett par svarta string? yes
2. Vem var den senaste du pussade? –
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? – orka räkna
6. Gillar du nån nu? mja
7. Vad gjorde du inatt? sov
8. Vad gör du innan du ska sova? smsar
9. Kan du prata med din mamma om allt? nej
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? beror på
11. Har du varit gravid? – Nej
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Kanske om jag vore äldre , men det vore gulligt
13. Choklad eller glass- choklad
14. Push-up eller T-shirtbh? – Pushup
15. Stövlar eller gymnastikskor? – Gymnastikskor
16. Kjol/klänning eller jeans? – Jeans
Tio fakta
1. Hemstad/ort – mora
2. hårfärg – blond/ljusbrun
3. Längd – 178
4. Frisyr – platt
5. Ögonfärg – blåa
6. Skostorlek – för stora
7. Humör – Trött
9. Civilstatus – singel
10. Vänster eller högerhänt – höger
Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? – Japp
2. Tror du på kärlek? – självklart!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – tror dee
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – jajo
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – hoppas inte det..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa killkompis ? – ja
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för (honom/henne)? – nej inte älskat, men gillat.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – Nja..
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hur vet man det om den är hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nej, men därimot intresse vid första ögonkastet
Tio saker
1. Kärlek eller pengar? – Kärlek
2. Vin eller öl? – inget av det..
3. Dag eller natt? – natt!
4. One night stand eller förhållande? – Förhållande!
5. Tv eller internet? – internet
6. Pepsi eller cola? – Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? – både och
8. Färgfoto eller svartvita? – båda
9. Telefonkontakt eller face to face? – båda
10. Bilddagboken eller myspace? – inget?
Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? – jaaa
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? – nja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – jovisst
4. Har du hoppat bungy jump? – nej, uschh!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? – ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – nej!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – om jag har
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – nej och tänker inte göra! :)
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – vetinte
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? – ja, många gånger!
Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? – Ja.
2. Är du glad? sådär
3. Är du fundersam? – jaa
4. Är du uttråkad? – jaaaa
5. Är du tysk? – nej
7. Är du italienare? – nej
8. Är du fransk? – nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? – dom har aldrig varit
10. Gillar du någon just nu? – ja, haha va den frågan inte nyss ?
Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? – 21:11
2. Namn? – Malin
3. Vart bor du? – mora
4. Hur många barn vill du ha? – högst 2
5. Vill du gifta dig?- nej
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? – Skär
7. Har du ätit sushi ? – ja usch! :S
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? – 4st tror jag
10. Humör? – trötttt
Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? – tror inte det
2. Har du en hund? – nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon
4. Tror du på spöken? – japp
Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? – nej!
2. Skulle du vilja väga mer? – Nej!
3. Skulle du vilja ha sex nu? – ;)
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? – nja
Kan du
1. Kan du röra på öronen? – nej
2. Kan du slicka dig på näsan? – nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? – Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? – hoppas det
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – på natten om jag sover
6. Kan du va på en fest utan att dricka? – Ja
7. Kan dina vänner lita på dig? – hoppas det
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – jag ska nog till hösten!
9. Kan du suga? – va är det för jävla fråga?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – svårt...
Har du
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – mjo
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – Ja
3. Har du syskon? ja
4. Har du ljugit på någon fråga än då? – moahaha
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? – mjoo
6. Har du varit full den här månaden? – nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? – nja, har inte så mycket roligare
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? – nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? – ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? – noope
Vem
1. Vem älskar du?- Mina nära och kära
2. Vem kan berätta allt för dig? - den som vill?
3. Vem vill du bli full med? –
4. Vem är den bästa artisten? - justin bieber ♥♥♥♥♥♥
5. Vem pratade du senast i telefon med? – pappa tror ja
6. Vem är snällast i världen? – jag
7. Vem vill du prata med? – min älskling ♥
8. Vem sov du senast med? – Mikaela
9. Vem såg dig full senast? – de vet ja inte?
10. Vem vet allt om dig? – jag
11. Vem hatar du mest? – finns då idioter till allt så.
12. Vem kramade du senast?- moa ♥

No matter how bad your life seems at the moment , things will get better.


phc

Detta fick jag med mig hem idag. Hade ju ett presentkort på 300kr på Åhlens så varför inte passa på när man behöver saker? Nu blev det lite hårsaker och ett läppsyl!

 

Kom till skolan vid tio i 12 typ, ont som tusan har jag i munnen nu också!! Kan kappt äta.. Usch, hatar det!

Efter skolan så drog jag, Mikaela och Moa först hem till Mikaela för hon skulle hämta sitt busskort. Sen till Moa för hon skulle hämta pengar, sen så åt vi lite hemma hos henne också. Där efter det så drog vi till stan och fikade lite och hade det trevligt! Som sagt har jag nästan köpt upp hela mitt presentkort nu.. :-( Men värt var det! Nu blir det väl bara att tycka synd om mig själv och hitta ngn rolig att snacka med på skype eller nått..


A smile does not mean that you are happy, but you can smile even though it hurts.


let it out, let it out

Bild från i helgen.

 

Hej på er! Har sovmorgon idag så passar på att uppdaterar lite, glömde bort att göra det igår, för att jag städade mitt rum och satt upp massa affischer. Haha så nu har jag en hel vägg full ;) Jag ska ungefär gå om en timme. Ska till tandregileringen vid 11. Sen bär det väl av till skolan. Efter skolan drar jag nog till stan, vet inte om jag gör det själv eller så. Måste dit i alla fall i vilket fall som helst. Ska köpa nytt värme spray och hårinpackning, mitt hår börjar bli alldeles för slitet nu! Märkte det imorse när jag plattade det.. :-/ Idag har jag i alla fall hunnit med att duscha i min egen takt, så himla skönt med att inte behöva stressa!! :-) Ska nog fixa mig klart nu, kanske lägger upp ett till inlägg strax. Hörs sen om inte! ♥


yes

2 nyköpta linnen på första bilden och på den andra är det mitt och Mikaelas godis tills ikväll!

God kväll! Just nu sitter jag och Mikaela i hennes kök äter godis/nötter. Nu ska jag berätta vad vi gjorde igår. Först så åkte vi till Stockholm väntades på att vi skulle till grönalund och se på LMFAO. Så när vi hade kommit dit så är det ca 200+ meter lång kö in till grönan.  Vi stod i flera timmar för att få komma in. Sen efter nån timme så visar det sig att dom hade nått en max gräns så fick inte komma in helt enkelt. Fyfan asså! Nej nu vill jag inte säga mer för då blir jag bara sur.. Mobilbloggar nog kanske senare, hörs då, puss!


snabbt vare här

Tjenare! Hinner inte skriva nå värst mycket nu, klockan är mycket! Ska upp tidigt imorgon för jag måste hinna packa till en sak.. Berättar om det sen på lördag ;-) Hehe.. Längtar så fruktarsvärt tills imorgon! Tidigare idag var jag på maxi med Mikaela och köpte lite saker som vi ska ha imorgon. Kommer inte hinna blogga någonting imorgon så ni bara vet. Men på lördag lovar jag att uppdatera! Måste ju berätta vad som hänt förstår ni! :-) Ville bara uppdatera lite och sen berätta att bloggen kommer inte uppdateras förräns på lördag. Men ni får ha det så bra tills dess! Puss ♥

Mobilblogg

Tjenare! Tänkte blogga från datorn men hela den laggade sönder som synd var.. Jag ligger i sängen just nu för tillfället, smsar och sånt. Min dag har varit super! Först gick jag och Mikaela hem till henne, åt lite.. Sen drog vi och hämtade hennes cykel som vi lämnade hos Emil. När vi var på väg hem släppte Mikaelas mamma av oss vid stan så vi kikade runt där lite osv.. Hittade några saker men jag hade inga pengar med mig som synd var.. Fick inte med mig något hem. Tror vi drog hem ungefär 20 i 6.. Då åt jag och sen har jag spenderat resten av kvällen med massa roliga personer! Tror jag inte har skrattat så här mycket på länge!! Så imorgon ska jag först efter skolan till stan med Mina och fixa lite saker och sen ska jag vara med Mikaela och fixa saker tills på fredag. Men säger inte vad ;) hihi.. Berättar på lördag va som händer och hänt! Hörs imorgon, somnar snart!

photography

Bild jag tog tidigare idag.

 

Tjenare! Har inte bloggat innan för jag har varit ute hela dagen idag osv. Men nu tänkte jag berätta lite om min valborg! Kvällen började med att jag gick till Mikaela, lämnade mina saker. Sen drog vi till en majkase och mötte upp Olivia och Ida. Var inte så värst jätte roligt där borta. Men tur att man hade trevligt sällskap som gjorde kvällen rolig!

Vid 10 började vi gå där i från, för då hände det ingenting. Så då cyklade vi till donken (jag, Mikaela, Olivia, Ida).. Snackade lite osv. Senare drog dom och vi gick hem till mig en sväng för att värma oss.. Då var här ungefär några minuter, sen följde vi en kompis hem. Eller en bit! Så mötte vi på några andra på vägen och hade det lite roligt! När klockan blev typ halv 1 tog vi cykeln och cyklade hem till en kompis som bodde jag vet inte hur långt bort! Jobbigt var det att cykla i alla fall fast det gick rätt snabbt ändå som tur var! Hade ingen aning om vart han bodde så Mikaelas föräldrar skicka en taxi för att hämta upp oss. Haha så sjukt kul jag har haft! Måste göras om tjejer! Minns inte när vi kom hem men jag somnade runt halv 6 i alla fall.

 

Annars vilket underbart väder det har varit idag! Jag och Mikaela vaknade runt 12-1 och då nästan direkt gick vi ut på hennes altan och solade. Och det är vad vi har gjort hela dagen. Har varit fett mysigt! Gick väl hem runt 6 och åt, sen gick jag ut och fotade några bilder! Det börjar ta sig tycker jag! Nej nu blev detta ett väldigt långt inlägg.. Vi hörs imorgon, bör lägga mig nu som har skola imorgon! Pussar på er alla och hoppas ni har haft en bra valborg! ♥


damn, true story


RSS 2.0