skateparken

Hejsan, nu kan jag skriva lite innan duschen. idag har jag spenderat dagen med älskling. Vi drog ner till skateparken direkt efter skolan. Så från kanske 14.20 tills 19.00 var vi där. Sen kom Soni & Nico. Och efter ett tag kom Oliver så vi va där och hade det roligt när det va sol. Sen drog vi och åt, och jag David i alla fall. Sen när vi hade kommit tillbaka va det AS kallt, jag frös typ ihjäl. och då blev det tråkigt att vara där, så jag längtade tills klockan blev mer än va den va.. Hah! Och ja, nu gör jag inte mycket alls. Smsar lite med älsklingen och pratar med Elin.
Nice det, imorgon blir det också att vara med Elin, Lisa och Sofia!

~ Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt ~


/ I wanna be scared of how strong I feel for you

Hejsan, nu så sitter jag i soffan, gör ingenting faktiskt. Snackar med Moa på msn, länge sen vi sågs sist.. Jag och hon borde verkligen ta och träffas snart.
Ja, och idag har jag varit i skolan, från 09.20 till 15.00. Lektionerna gick faktiskt rätt snabbt. Fett nice! Och sen efter skolan drog jag och Mikaela hem till henne. Sen va vi ute och massa, och nu känner man verkligen hur det blir höst mer och mer.. Gula löv på backen och sånt.. usch, vill verkligen inte ha det. Kallt! Frös ihjäl om mina händer idag ;o
Men nu så ska jag in och ta en varm dusch så syns vi imorgon!

älsklingen

Hejsan, nu ska jag gå och lägga mig efter en lång dag med David. Han sov här inatt och jag tror vi va uppe till 6 och kollade på film och myste. Haha fett kul vi hade! Och sen vaknade vi tror det va tolv - ett. Vi låg i sängen tills tre, haha. och sen efter det åt vi frukost. Eller, om man kan kalla det frukost? :p i alla fall. vid halv fem drog vi till han, för han skulle äta. Så meddans han åt så myste jag med hans mysa katt Ozzy, fett söt är hon!
ja och sen gjorde vi inte så mycket mer, sen drog jag vid nio. Så nu blir det sängen!
-
Bloggandet har blivit skit tråkigt! Har inga bilder, har ingen intressant blogg som folk vill läsa. Jag skriver ungefär 1-2 inlägg per dag. Roligt. Har ingenting och skriva om. Så jag tror inte ja kommer blogga så mycket nu på sista tiden. Kanske mer när jag fått min kamera. För då kommer det i alla fall bra bilder!!

kyss

 

Så där ser jag ut just nu. Minnes kortet till kameran är borta. Sen hittar jag inte mobil sladder. Så det kommer inte bli några nya bilder på ett tag. Bara nya webcam bilder. ;) Haha.. Jaja, ska till David just nu. Saknar han! Blir han imorgon oxå! Skriver igen lite senare när jag kommit hem, skönt med helg nu, får va ute lite längre. Det är nice!

STORM!

Fyfan va det regnadet och åskade för ett tag sen. Asså, det blixtrade hur mycket som helst, kunde inte ens räkna! Kom en efter en. Och då va det typ nån mil ifrån oss. Sen kom en typ nån 100 meter ifrån vårat hus. Allt skaka och lät hur högt som helst! Då började jag skrika och ja. Jätte hemskt med åska och blixtrar. Har den stora blixten på film. Usch! När den kom så blev det storm ute, regnade kanske nån cm på typ 5 min. eller mindre, och det blåste verkligen jätte snabbt!
Nej, sånt här väder är verkligen inte bra!

slö

 

 

Hejsan! Nu har jag precis varit med Emelie. Men nu börjar det vlixtra som satan så nu nmåste jag stänga ner. Men så där ser jag ut just nu. Skriver mer sen när det slutat. Pus


kärlek <3

Älskar videon!

emelie

Hejsan, just nu så sitter jag och Emelie här i min säng hemma hos mig. Hon ska sova här inatt, roligt! Ungefär hela dagen har vi suttit och roat oss på datorn.. Haha. Roligt liv vi vet!
Men snart ska vi till maxi, kanske träffa ngn. Det vet man aldrig. Men skriver mer sen, puss

sent

Förlåt att jag inte skrivit på hela dagen. Men det har varit fullt upp hela dan. Först så gick ja upp halv 7 typ, för ja började 8. Vi slutade 14.50. Efter det var jag med Mikaela tills jag skulle äta, vi va först på donken och åt paj sen till maxi och köpte lite godis. Haha! När jag hade ätit, cyklade jag hem till David, och vi hade det mys! Fast ja..
Aja, ska lägga mig nu och sova, eller ja ska torka håret lite, ta bort sminkresterna från duschen och borsta tänderna! Kom hem ungefär 10 över 10 från David. Så blev en liten sen dusch idag! ;) Hoppas ja kommer upp imorgon, va fett trött imorse!

Bjuder på en fett gammal bild på mig..


@ soffan

Hejsan! Idag var det första dagen som var efter schemat. Helt okej faktiskt, onsdagar är lugna! Inte så långa lektioner, 50 minuter bara..
Men idag efter skolan va jag i alla fall med Olivia. Vi drog först hem till mig och gjorde en massa: haha fett kul! jaja, orkar itne skriva ner allt. Men skön dag! Sen så drog vi t donken sen med Simon & Jimmy. Jag åt, och sen snacka vi hade hade det roligt. Ska ut och möta David nu, puss

picture

en bilder på hur jag ser ut just nu.

Ska snart möta Mikaela, sen drar vi till skolan. Vi ska möta upp Lovisa också vid bussen. Idag slutar vi 13.50, skönt med kort dag! Hann duscha oxå. Så nu sitter jag här helt klar. Skriver mer när jag kommer hem, eller när vi kommit hem till Olivia, vem vi nu skulle till! Hade bra, puss


B-e-a-utiful


She read me the note he left on her bed
Snuck in her room right after she left
And put petals on the ground
Her head on his shoulder they walk down the hall
I'm left to wonder will I ever fall in love
And where is he now

She's with him, I'm in the back seat
Know it's not right but it hurts when they're laughing
And I've never been where they are

I wanna be blown away
I wanna be swept off my feet
I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe
I wanna be lost in love
I wanna be your dream come true
I wanna be scared of how strong I feel for you
Just call me beautiful, Call me beautiful
Call me beautiful, Call me b-e-a-utiful

Friday night she wore his jersey to the game
In the front row screamin out his name
As he turns to her and smiles
Every where I look people holding hands
When am I gonna get my chance at love
My chance at love

Cuz she's with him, I'm still hurting
Try to pretend but it's not working
I just wanna be where they are

I wanna be blown away
I wanna be swept off my feet
I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe
I wanna be lost in love
I wanna be your dream come true
I wanna be scared of how strong I feel for you
Just call me beautiful, Call me beautiful
Call me beautiful, Call me b-e-a-utiful

My heart is waiting for your love
My hand is waiting for your touch
My lips just wanna be kissed by you

I wanna be blown away
I wanna be swept off my feet
I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe
I wanna be lost in love
I wanna be your dream come true
I wanna be scared of how strong I feel for you
Just call me beautiful, Call me beautiful
Call me beautiful, Call me b-e-a-utiful

Beautiful, Call me beautiful
Call me beautiful, Call me b-e-a-utiful

bloggningen..

Hejsan! Har inte bloggat på hela dagen eftersom det har varit skola, sen var jag med David efter. Och vi va så trötta efter ett tag så vi somnade.. iaf jag (a) Men dagen har varit fett mysig. Och skoldagen va skit bra!
Imorgon så börjar våra 'normala' dagar. Idag har vi bara haft typ raster och sånt, lekar. Sen så har jag sovmorgon till 10, för vi har ingen musik denna vecka. Tråkigt.. Men det är bättre med sovmorgon!

Typ någon bild jag tog precis..

osmart eller?

till...

Bjuder på grymt fula bilder just nu.. Men ja, ser ni skillnaden?!


@ mitt rum

Hejsan! nu sitter jag här i min säng, nyduschad. Skoldagen idag va helt okej, vi gjorde ingenting mer än att gå igenom schemat typ, och gick lite runt.. Slutade vid 12. När vi slutade, så drog jag Mikaela & Moa hem till mig. Haha, och hade ja typ kul. Sen så åkte vi till Moa. Haha jag minns inte ens va vi gjorde, haha!
Imorgon ska jag vara med min käraste David. Inte varit med honom på skit länge! :o
Jaja, sen blir det sällskap med han oxå! Börjar 09.15 imorgon, härligt !
Nu ska jag ner och ta lite oboy, puss!
-

Haha söt bild dom tog idag när dom lekte med min webcam! :p


Skolan

Vi just nu.

nu så ska jag och Mikaela dra till skolan, sitter hos henne just nu. Första dagen i skolan nu, helt ny klass, nya lärare. Får se hur det blir nu då.. Hoppas det går bra! Så nu ska vi ut och möta Olivia som gör oss sällskap.
Men nu bör vi dra oss, pussar, skriver mer sen efter skolan!
-
Det blev inge bra resultat på löshåret och mitt hår..

ny färgat hår..

Sådär ja, tog bara typ 1 ½ timme.. jaja, hoppas restultatet är bättre.. Haha, kunde bara färga min lugg lite.. Färgen räckte inte så långt.. Om jag måste, köper jag 2 förpackningar sen.
-
Imorgon början skolan som sagt, skulle varit härligt med en månad till sommarlov. Men behöver nog skolan just nu, seriöst. Jag visste inte va ett hänglås va ?! :o så det är nog bra.. haha.
Men alla långa dagar längtar jag verkligen inte till. Men det som är bra nu, är att vi får vara inne på alla 'raster' som vi inte fick annars.. Det ä'r ju bra. Saknar min älskling, enormt.. :(

fotboll

Hejsan! Nu är jag hemma, varit med Emelie hela dagen. Sen så drog vi på fotboll med Elin, träffade många. Fett kul vare! imorgon börjar skolan igen, men på ett sätt längtar jag lite ändå.. :) Hinner inte skriva så mycket, för nu ska jag färga mitt löshår. Sen det som blir över i färgen ska gå till mitt hår. Hoppas allt räcker! :)
Lägger ut efter sen.. Jaja, skriver sen. Pussar!

just like the picture


Miiiina <3

Söt bild på mig och Mina just nu.

-

Just nu så sitter vi vid våra datorer och nördar. Haha, sen så hjälper vi varandra med photoshop. Hon ska sova här inatt! :d Sen imorgon ska jag vara med Emelie.

Snart så ska vi se på film, vet inte va det blir. Men nån bra blir det iaf.. SKriver lite senare, puss


@Mina

Hejsan, just nu sitter jag hemma hos Mina, fast jagsitter med Malin och Natasha. Hennes dator ärhelt cp. Såskriver mer  när jag kommer hem. puss

Godnatt

Nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon bitti! Jag tror faktiskt att jag börjar bli bättre, fast man vet ju aldrig om jag bli sämre heller.. Fast hoppas på det bästa, att jag blir bra! Mår bra nu! Ska snart dricka lite och sen sova.
Kyssar på er alla!
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

älska!


Ändringar på designen

Just nu så håller jag på att ändra designen, blev så sjukt trött på min andra. Så nu blir det lite ändringar ska ni se! :)
Om ni inte ser det nya, tryck F5! Måste ju vila idag, så varför inte fixa det ju nu när jag har tid liksom? :)

10 nysningar

En trött & sjuk Malin.
-
Hejsan! Just nu ligger jag i min säng snuvig och trött. Nyste nyss 10 ggr på raken, mitt rekord är 16. Men ändå, jag är riktigt jäkla förkyld.. Pappa sa att jag kanske har feber. så idag blir det bara vila. För skolan börjar på måndag, och då måste jag vara frisk. Ska snart ner i tv rummet och sätta på en film. Kanske sover lite förhoppningsvis.
Imorse vaknade jag 7 av alla tider!? haha. fast sen somnade jag om tur nog.. Ni alla får ha det bra i alla fall, hoppas ni mår bättre än va jag gör!

Sjuk?

Hejsan, nu har David åkt hem och jag ligger i sängen typ död. Jag tror jag börjar på att bli sjuk jag.
Igår hade jag jätte ont i halsen, nu har jag fett ont i huvet och jag är jätte täppt, sen tror jag att jag har feber.. Precis när skolan ska börja oxå! FYfan!
Får ligga å vila typ hela dagen imorgon, kanske blir ännu sjukare annars.. usch. Jaja, jag och älsklingen hade det trevligt iaf ;)
Skriver mer imorgon, för nu ska jag sova, xoxo

/ wonderful

Hahaha fail bild.. Men aja.. På tal om bilden, ser ni va långt hår jag har fått? Kollar man bak i bloggen har jag mycket kortare! :o Men jag ska klippa mig korthårig igen, hehe.. För mitt hår är fett slitet och fult. Hatar det!
-
Just nu så väntar jag på att David ska komma, duschade nyss.. Borde ta ngt att äta också. Jag som skulle vända tillbaka dygnet idag tänkte jag.. Somnade vid 3, som vanligt... Fast nu satte jag alarm , och jag vaknade före det. Det är jag glad för, för då kanske jag blir lite tröttare ikväll så jag kan somna nångång.. Det är läskigt och vara uppe själv i mitt hus, har precis flyttat hit. Är ju knappt van vid ngt. Jag vet inte ens om det spökar här? Haha, men seriöst.. imorse hörde jag värsta saken på nedervåningen, och ingen va hemma.. :( Hoppas jag bara inbilla mig...

tjejerna

Ful bild från fotograferingen med Mikaela.
Just nu så sitter jag i sängen min och snackar i skype med massa. Idag har jag varit på stan med Mikaela, Emelie och Moa. Vi fikade och hade det så trevligt. Sen så gick vi runt och sen slutade det med att vi satt i oss i rondellen och snackade lite. Sen så kom David också, för han va påväg hem från skejtparken. Så han var med oss ett litet tag, ska vara med han imorgon.. :) Mys!

rubrik

Nu ska jag och Mikaela åka till henne, sen så åker vi nog till stan trorja och fikar med några kompisar..
hinner inte skriva så mycket nu, lägger ut bilder och sånt sen.. puss

Bilder

Några bilder från idag.
Idag har jag och Mikaela varit ute och fotat, som ni kanske ser. Har massa andra bilder också, men ingen som blev riktigt bra.. :/ Jaja. Sen drog först och fikade på Helmers. Sen åkte vi och köpte glass.. Hihi.
Resten av tiden efter har vi bara suttit och gjort ingenting. Vi gjorde mat vid 10.
Har inge mer och skriva, jag ska göra en ny header.. Haha, jag bytte ju idag. Men jag är inte nöjd, så ska se om jag får ihop några bra bilder på ett snyggt sätt..

stan

Jag just nu. Tröja / New Yorker - Linne / Cubus - Leggins / Cubus.


Nu ska jag ner på stan med Mikaela, för jag lovade henne att bli klar till 4. Och ja, man kan säga att jag är klar just nu. Har fixat mig klart iaf.. Men nu så hinner jag inte skriva mer, skriver mer sen. Pussar



vi just nu!


Miickkan

Hejsan! Just nu så sitter jag här med Mikaela, vi ska alldeles strax dra till henne. Sen efter det så cyklar vi till
David
Kom hem från borlänge ungefär vid 15:00. Så har varit hemma ett rätt så långt tag, men vi har inte haft ngt internet.. Men nu så! 
Här kommer bilder på vad jag köpte idag:

Tack pappa! <3


borlänge

Random blombild från Gotland..
Hejsan! Nu så är jag nyduschad och vrålhungrig! Ska alldeles strax ner och äta frukost.. Efter det blir det att fixa mig. Sen bär det av mot borlänge, hoppas man får lite nytt nu i byrolådan! Underkläder är i alla fall ett måste!
Kanske är med Mikaela när jag kommit hem, sen ska jag fråga David om han vill vara med.. :)
-
Har en jävla hicka just nu, det går inte bort, fett irriterande! :o



godnatt!

Bara en dålig bild från häromdan.


trött & lat

Just nu så sitter jag oxh fipplar med en ny design, hatar den jag har nu, det ska bli andra färger och allt ska försöka och bli nytt! Och jag behöver massa förslag.. har apsolut inga ideér. Ska nog sova hos Mikaela imorgon. Hon kanske hjälper mig lite med en header ? (a' Hehe..
Alla ni får ha det så bra! Kyssar

Just a dream

Hejsan! Just nu så har jag precis ätit, och försöker lära mig Just A Dreampiano, det går faktiskt riktigt bra om jag ska vara ärlig. :) snart så ska jag till älskling.
På dagen idag har jag och David varit nere på skejtparken med Oliver, om jag ska vara ärlig skulle jag aldrig kunnat åka skejtboard. För när man ser hur folk ramlar hela tiden, ser det ut att göra fett ont! :o
-
Jag älskar dig ! <3

 


Sjöstugan

Nu ska jag och David ner i sjöstugan och ha det mys! Vi ska sova där nere inatt så kommer inte skriva nå mer på hela natten. Skriver mer imorgon, ha det bra puusssss


you are a dream who came true

Liten bild från skolavslutningen i år. har verkligen inga nya bilder.. :o

Just nu så siitter jag här med David, han spelar tv spel och jag sitter här och kikar runt lite. Jag börjar få skit ont i huvet.. Det är inte bra. Får väl ner och ta en tablett trorja snart. För huvudverk ska jag då inte ha inatt!


just nu

Jag just nu, webcam bilder.  Osminkad, men snart så ska jag sminka mig lite granna.

Nu ska jag ner och äta, sen så kommer David förhoppningsvis. Han ska sova här inatt om det går för mig. :) Sjukt fint väder idag oxå!


Taken

Nu så ska jag och Mikaela kolla på Taken, sjukt bra film dedär! Så de blir väl att vi somnar efter den eller ligger vakna hela natten, vet man ju aldrig? ;)

Kärlek! <3


Mikaela!

Nu ska jag ut och möta Mikaela, vi ska käka pizza på ngt ställe, haha! skriver mer ikväll, hon har inget tålamod så jag kan inte skriva mer. lovar att skriva mer sen, pussar

@ David

Just nu så sitter jag hemma hos David, vi ska snart kolla på Transformers 3. Mys! Sen så ska vi till skateparken imorgon. Sen vet jag nog inte mer va som händer. Vi hittar väl säkert på ngt roligt. :) Har inte kunnat skriva tidigare för mitt internet har inte fungerat. Hörs sen!

jag har tråkigt!?

Tjejlistan
1. Har du ett par rosa string? inte direkt
2. Vem var den senaste du pussade? david
3. Vad har du för bhstorlek ? 75b
4. Trivs du med det? - gör jag väl
5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - räknar inte
6. Vad ska du göra imorgon? - david, lucas och lovisa trorja

7. Vad gjorde du inatt? - datorn & ritat
8. Och i förrgår natt? - david :)
9. Vad gör du innan du ska sova? - Datan
10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? - nej

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - hade väl blivit tvungen?
12. Har du varit gravid? - Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - det hade jag väl, men jag vill direkt inte gifta mig nu?
14. Choklad eller glass? - glass
15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
16. String eller hipsters? - Hipsters
17. klackskor eller sneakers? - Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Mora
2. Håfärg? - blondin

3. Längd - 1.77 typ
4. Frisyr - boll
5. Ögonfärg - knallblå
6. Skostorlek - 40
7. Humör - trött
9. Civilstatus - upptagen (y)
10. Vänster eller högerhänt - höger!

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja det har jag.
2. Tror du på kärlek? - självklart!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - om jag har..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - mmh tyvär..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - yes
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - jao.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - självklart inte, har ett nu!
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - den är ju hemlig isf, så ja vet väl inte?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - yes

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - båda.. men jag säger väl kärlek!
2. cider eller öl? - Cider !!
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Fest eller romantisk hemmakväll ? - båda
8. Färgfoto eller svartvita? - Båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to Face
10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagboken isf

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - jaoo
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jajamänsan
4. Har du hoppat bungy jump? - nejj
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - bilolycka
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nee
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - mmh...
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - om jag tror ja vet va det menas så typ, ja?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - om jag har

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - JA !!
2. Är du glad? - ja!
3. Är du fundersam? - nja
4. Är du uttråkad? - jo, men ska sova nu ändå..
5. Är du tysk? - Nej
6. Är du japansk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - dom har aldrig varit det
10. Hur många syskon har du? - 1, men på sätt och vis 2.. ://

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 03.15
2. Namn? - Malin
3. Vart bor du? - Mora
4. Hur många barn vill du ha? - 2!
5. Vill du gifta dig? - Inte nu men sen
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - båda
7. Har du ätit sushi? - ja, blä
8. Favoritglass? - marängswiss!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2 eller 3 tror jag
10. Humör? - trött

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - tror nog inte det
2. Har du en hund? - ne
3. Sover du helst själv eller med någon? - beror på hur jag känner mig
4. Tror du på spöken? - yes...

Skulle du
1. Skulle du vilja vara längre? Nej!!
2. Skulle du vilja väga mer? - nej!!
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - naae

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nope
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja det hoppas jag!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nejj :p
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja :)


Godnatt!

Bild från igår trorjag.. Hihi.

 

Nu ska jag sova, sen imorgon ska jag vara med David och Lucas trorja, och Lovisa om hon nu kunde.. ?
Sen om jag får så ska jag sova där sen. Och på lördag ska han sova här, haha! :)
Har int så mycket intressant att skriva. 
Jo ikväll så var jag med David, Lucas och Fredric. Dom typ dampa och sånt.. Sen när David drog, så sprang Lucas runt i kallingar.. Och ja.. Mer säger jag inte.. Slutade med att jag fick lov att dra därifrån.. Jag ville det oxå, tro mig.. ;o Hahahha!
Men nu får ni alla ha det så sjukt bra, kyssar

David Johansson <3

Hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men jag hade helt glömt bort bloggen.. :/
Men som sagt sov David här inatt, mys! Och nu är jag och han tillsammans igen. Nu ska vi till hans mamma och vara barnvakt åt hans lillebror. Så skriver mer ikväll, puss


Film nu

Nu ska jag se film med Mikaela så detta blir det sista inlägget för idag. Pussar!

chillin on the roof

2 bilder på mig och Mikaela när vi satt på mitt tak för några minuter sen. Blev för kallt så vi drog in.
hade varit supermysigt om det hade varit varmt just nu.. jaja, strax ska vi ner och hämta glass, mums!!

lata

Så här såg vi ut för ett litet tag sen...

Hejsan, just nu så sitter jag och Mikaela i min säng. Vi har precis ätit mat, snart ska vi nog till Maxi och köpa godis trorja. Så blir det massa mys ikväll! För hon sover över här inatt.
Innan var vi på stan och hämtade ut hennes bilder. Sen när vi väntade på att David, Oliver och Lucas skulle komma, så kom det en kille till oss och började prata. Haha! Men snäll var han. :) Så han satt där ett tag, och när David och dom andra kom så blev det lite mer prat..
-
Blev aldrig att jag såg den där filmen jag skulle se igår, så det får bli att vi ser den idag ist. :)

snart stan

Jag just nu.

Nu så ska jag bara klä på mig och locka mitt hår, mitt hår ser stört ut nu.. Aja.. Min platttång är ju paj så den kan jag ju heller inte använda. :o Måste ha en ny!
Ska på stan sen med Mikaela, hon ska hämta ut sina bilder från hennes undervattenskamera hon köpte i Grekland. Fast det var bara en sån man bara kan använda en gång. Trorja? Jaja, sen kanske jag skulle träffa David där nere.

@ sängen

Haha 2 jätte seriösa och söta bilder på mig nyss, ska sova i flätor inatt. Så får vi hoppas att det inte ser ut som ett bombnedslag imorgon.. :)
-
Just nu så ligger jag i sängen, ska strax kolla på Employee of the Month, får se om den är värd och se.. Hittade den här uppe.. :)
Annars så ligger jag och lyssnar på vad Jimmy pratar om, haaha.. Tänker då inte skriva det han säger nu, haha ! xd

My place

Hejsan! Just nu så sitter jag och Mikaela i min nya säng! Vi har slitit i flera timmar för att få upp, men nu, äntligen är den uppe! :) Fett skön oxå. Kommer sova jätte gott inatt ! ;) Men skrivbordet är inte uppe än, det kanske kommer upp imorgon eller nå. Hoppas det.
Typ nu eller nå, ska jag och Mikaela upp till Maxi och köpa godis. Sen så blir det nog bara mys hela kvällen med film.
Ha det bra allihopa, kyssar

mikkii

Just nu så sitter jag hemma hos Mikaela, ska sova här inatt. Innan var vi med Lucas, David & David vid skolan, gjorde inte så mycket.
Imorgon ska jag sätta ihop alla möbler, hoppas det blir bra! (y)
Bilden är ny, tagen för nån timme sen.. skriver mer när jag vaknat och sånt, pussar

Ny header?

Nu har jag oxå ny header, har inga nya bilder. Det är helt sjukt, har inte knäppt nya på flera dagar. Och dom jag har knäppt med mobilen kommer inte in i datorn för sladden är borta?
Jaja... Ni som inte ser den nya.. TRYCK F5!

IKEA

Hejsan allihopa! Har precis varit på Kina resturangen och ätit, är proppmätt verkligen! Det va sjukt gott, tog Oxfilé med pommes och beasås. Äckligt gott. Haha!
Men som sagt, idag har jag varit på IKEA i Valbo. Fick en säng av min faster och ett skrivbord + hylla av min faster. Hehe... Sen lite småsaker som lådor till hyllan och lampor och sånt. Så jag har gått runt och burit saker uppochner hela dagen. Fett jobbigt! Men jaja, nu är alla bitar där uppe, förutom själva madrassen till sängen. För den måste vi ha flera personer för att bära upp den. För den är typ jätte stor.. (hehe) 140 x 200 ! (y) Sjukt nöjd men den iaf! Men det är inte klart än, visar bild sen hur allt såg ut före allting..
Sen har jag städat hela rummet där också, innan va det papper och massa shit på golvet, så nu är allt rent! Gud va duktig jag känner mig idag. Haha!
-
Nu ska jag snart ut med Mikaela, om hon ville det? Så då kanske vi skulle träffa Lucas, David & David? Får se iaf hur det blir med det, sjukt mysigt väder ute! Perfekt sommarkväll.


hungrig

Är riktigt hungrig just nu, har bara ätit mackor på 2 dagar. Ingen riktig mat.. Går inte, har verkligen förbannat ont i mina tänder. Drar hur mycket som helst just nu!
Sen har min plattång gått sönder, den funkar bara om man trycker in den dära saken den sitter fast i. Då lyser det, annars inte. Usch, nu får väl mitt hår se ut som ett troll i några dagar tills jag får råd med en ny.. Vill ha en för 7-800 så det är väl bara och spara antar jag.. Eller för en vettig för 500.. :/ va allt ska vara jobbigt just nu (det är mer än va jag skrivit)

Ngn bild från i vintras?


kommentar..

... om underclassman:
fin min.. (host)

svar: jag är faktiskt 99.9% säker på vem det va som kommenterade.. & du som kommenterade, om du inte är blind så kanske du ser att jag ler med mina tänder? Jag gör det sällan på kort, så då testade jag att göra det.

underclassman

Godeftermiddag! Kände för att skriva något annat än just Hej idag.. ;)
Nu har David dragit, och jag ligger fortfarande i soffan, är ensam hemma just nu. Ska strax upp och städa mitt rum och måla klart och sånt. För imorgon åker vi till IKEA och köper min nya säng! Och ett skrivbord om det finns nått bra! Har kollat på hemsidan så jag vet nog precis vad jag ska köpa. :)
-
David sov som sagt här inatt, och när vi hade vaknat och sånt så kollade vi på Resident Evil Apocalyupse & Underclassman. Mys!

Bjuder på en bild från skolavslutningen 2011..


film nu med älskling

Nu så ska jag lägga mig i soffan och mysa med min älskade David till en film.. Skriver mer imorgon! pussar

regn ?

Hejsan! just nu så sitter jag och kollar på tv, det va typ värsta äckel filmen på tv nyss.. :s Haha, men nu är jag ny duschad i alla fall. Jag gick upp vid typ halv 11 idag för jag skulle till tandregileringen.
Lite senare idag ska jag vara med David, Mikaela & Lucas. Vet inte vad vi ska göra, imorse när jag cyklade dit så var det sol och jätte varmt! Påväg hem började det regna å blev kallt. Det va inte bra.. Det ska ju vara sol hela dagen lång!!
Snart börjar skolan oxå, om 3 veckor.. Inte bra! Vi börjar den 22a.. Helt ny klass oxå, så då får vi se hur det fungerar!

hoome

Hejsan! Har inga nya bilder, förlåt.. Men nu är jag hemma och sjukt sugen på oboy. Ska ta mig och göra lite nu!
Men i alla fall har min kväll varit grym. Slutade med att jag var med Jonna, Lina, Sofia, Jesper, Johan, Emelie och Lucas. Tror inte det va ngn mer?
Hade jätte roligt, förutom när folk ska slå mig hela tiden, särsklillt jesper&Lucas ! :( Gud va ont jag fick..
Synd att det här var sista yran... Men en sån här kväll vill jag vara med om igen, Haha!! :)

yran

Hejsan, nu ska jag dra på yran med Sofia. Inte varit med henne på flera dager, saknar henne så enormt!
Sen har jag inte gjort mycket mer idag. Vi va med Lucas igår kväll. Så han stannade kanske till halv 2 eller när det va.. :)
men nu ska pappa skjutsa mig till sofia, piussar

miiiiiikkiiiii

Vi just nu, hehe.

Nu ska vi ut till Maxi och köpa godis tills ikväll, hon sover här inatt, och vi ska sova nere i våran sjöstuga. Så det kommer bli massa mys! ;) Jaja, kommer inte blogga nå mer för idag i alla fall.. Har inte med mig datorn.

Kyssar


hemma hos mikaela

Hejsan! just nu ligger jag i Mikaelas säng och spelar harpan, med riktiga kort nu asså. Snart kanske vi kollar på ngn film eller så , sen imorgon sover hon hos mig i min sjöstuga. Det är vverkligen mysigt och sova där har jag märkt nu.
Innan vi kom hit så stannade vi och snackade med Lucas ett tag, haha.. Slump att det va han, Mikaela skulle bara testa å ropa ngt namn.. Å så va det rätt.. Haha!
Sen så har David glömt massa saker hos mig oxå, så han måste komma ner ngn dag och hämta allt, smart! ;)
-

Random bild på mig och Mikaela för rätt så länge sen...


trött

Hejsan! Just nu gör jag och David inte så mycket, spelar gitarr/piano. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på , han ska väl till skateparken sen antar jag. Så jag ska vara med Mikaela sen. Så ska jag sova hos henne, ska se om Mikaela och jag kan åka till skateparken.
Så får vi se va som händer senare.. :)

RSS 2.0