gammal bild på mig och Mikaela

Nu så drar jag och Beau ut och har det trevligt. Hörs sen !


shit

Ojojojoj, här var det ingen bra bloggning ser jag. Åh herrejösses.. Dom senaste dagarna har jag i alla fall varit med världens underbaraste personer. Kan inte beskriva hur underbar min vecka varit. Nu känns det äntligen som lite sommarlov. Har varit iväg till Malung, träffat en person jag verkligen gillar. Men det som är dålig är att det inte kommer fungera för olika anlednigar. Nu ska jag och Beau ner till våra sötnosar tror jag, hihi ^^ nejdå¨men ändå jo. Haha! Var tidigare och träffade Emelie, Johanna, Madde och Julia B. Sen drog vi till donken och käka glass och snacka massssaaa skit ;) Haha, nejd. mennnn, sen gick vi till henne och gjorde makaroner. Nu hinner jag inte skriva mer. skriver när jag får tillgång till någon dator för blogg.se fungerar inte på mobilen längre annars hade uppdateringen varit mycket bättre kan jag då lova. Men ja, livet är jobbigt men ändå underbart just nu. Skriver nån gång, hörs och hej! ♥

Shopping i Stockholm

image description

image description

image description

image description

Iphone bilder, men det var det jag fick med mig hem från Stockholm i alla fall, skit nöjd! :)


LOVE LIFE! ♥♥♥♥

Bild tagen från: Sanna Sköld

 

 

 


Food

Sitter och äter just nu med Moa, vi är just nu inne i stan och shoppar. Har handlar 3 toppar, jätte nöjd! Nu efter maten ska vi handla lite mer :-) skriver sen, pusshej! ❤


Damn you're beautiful

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, it just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.


Grönalund

Tjaaaooo! Uppdaterar lite nu. Ligger just nu i sängen med Moa bredvid med hörlurar i öronen och lyssnar på världens underbaraste låt som väcker så många minnen.. ❤ vi är i Stockholm nu, för er som inte vet det. Kom hit igår, känner att bloggen är lite hopplös just nu så instagram uppdaterar jag iaf varje dag, tycker Det är mer intressant.. Haha. Kanske för jag aldrig är på blogghumör längre.. :( sorry för det!

Idag har jag och Moa i alla fall varit på grönalund med hennes syster + hennes familj som vi bor hos just nu när vi är här. Jag tror vi åkte twister runt 8-10 ggr, superkul var den. Första gången jag åkte sen idag. Åkte massa annat men de va inte så intressant.. Åkte frittfall själv med några små finländska barn, det var lite läskigt.. Haha! Nog med det så ska jag ich Moa ta oss in till stan själva imorgon, får se hur det går!! :-) sen blir det att handla massor av nya klädesplagg! Kommer förhoppningsvis bilder på det sen. Nu tänker jag lägga upp en bild från idag.. Detta är alltså en mobilblogg för jag sitter aldrig vid datorn längre somsagt. Kommer mer imorgon tror jag, annars på tåget på väg hem! Och det är på söndag, så kolla bloggen då vettja!! :-)


WOHOO

Äntligen!! BELIEVE TOUR 17 APRIL!!


Bilder från grillkvällen


No tickets.

Hejsan, tänkte slänga upp ett inlägg nu när jag har tid. Var några dar sen sist, hehe. Ligger i alla fall i min säng just nu och är med Lovisa. Gick upp som sagt innan 9 imorse för jag skulle fixa biljetter till Justins konsert. Men Nejnej, i te fick jag biljetter då heller. Sen sa dom att han skulle ha en extra konsert, så då tänkte jag att jag skulle få biljetter, men nej, jag kom in på sidan, skulle beställa.. Och då gick de inte? Det tog 41 minuter på den första konserten och det stod att de inte fanns biljetter på 10 minuter.. Ja jag är i alla fall skit sur för de.. Men nu ska jag Sanna och Chattis försöka få biljetter till Oslo. Får hoppas på det bästa. Sen har jag och Lovisa bara sovit idag och varit på mora marknad med Emelie :-) idag kommer Emma till Mora, wihooo!


My dream, came true

Min dröm har blivit verklighet! :') ÄNTLIGEN!

instagram @ mmalingranath

Gammal bild, men har ingen annan nyare på datorn just nu.

 

Lägger upp ett litet snabbt inlägg nu för strax ska jag och Mikaela till stan och möta upp Chattis. Sen ska vi köpa marsmallows och sen drar vi till Sannagrillkväll! Kommer bli skit mysigt tror jag, hoppas vädret håller i sig! har varit hur fint och varmt som helst idag! Love it! har varit sån dålig uppdatering men det är för att jag typ aldrig har tid till att blogga. Jag sitter liksom aldrig vid datorn längre och telefonen ör jobbig att blogga ifrån. Haha! Men jag ska skärpa mig, någon gång.. Hahah! Men ska skynda och lägga i kläder i väskan nu så hörs vi senare, kyssar!


RSS 2.0