Bloggdesign byte, igen!

Header byte igen! Nu får den duga! :)

Down To Earth


Design byte!

Nu så är jag äntligen klar med mig nya design! Så det får nog bli den här ett tag antar jag.
Förlåt för dålig uppdatering, men jag glömmer hela tiden! Har blivit så tråkigt och blogga plötsligt? Men jag ska försöka skriva så ofta jag kan. Idag har jag varit med Mikaela, vi gjorde inte så mycket, vi var på maxi för hon skulle handla nånting. Vi hann inte vara så länge, för jag slutade så sent.. Synd!

Nu ska jag hjälpa mamma med tvätten sen blir det duschen!
Mig för nån dag sen.

sov dags.

Har inte skrivit något idag, jag vet. Men jag har inte tänk på det, men nu ska jag i alla fall sova. Jag ska byta design imorgon har jag tänkt! Och sen ska jag vara med Emelie och Mina! :)
Jaja, får skriva mer imorgon , puss!
En bild från idag, haha..

17/9-10. <3


coolt

Hej! Nu har jag precis ätit klart, var inge hungrig.. Imorse var jag med Mikaela, jag sov ju hos henne inatt. Och nyss innan ja åt träffade jag David, vi hade bråkat och massa innan.. Så nu fick vi lov och träffas och så. Ville inte hålla på som vi gjorde innan.. Ja, ska in och duscha strax. Annars lyssnar jag bara på musik..

U smile, I smile´

Down to earth.

Nu så sitter jag och Mikaela och nördar vid datan, ska snart ta min festis som jag köpte tidigare idag till bion. :)
Annars sitter jag och lyssnar på Down to earth med Justin Bieber, jag tycker den låten är jätte fin!

mikaela!

Hej! Nu sitter jag här hemma hos Mikaela, ska sova hos henne inatt. Tidigare var vi på bio och såg Never Say Never.
Den va jätte bra! Nån mer som har sätt den?
Imorgon är vi lediga , skönt! Har inga planer ännu. Skriver nog mer senare om jag hinner.
puss


borlänge!

Hej! Idag har jag varit på kupolen, och där handlade jag ett par byxor, en vanlig tröja, en vit tjocktröja och en bh. Är faktiskt jätte nöjd! Tack pappa! :)
Visar kanske bilder på dom senare, vet inte om jag orkar hålla på och ta kort på dom ;)
Nyss åt jag mat, lunch/middag ,  fläskfilé och potatis gratäng. Mums! Det var verkligen super gott!
Snart ska jag till Emelie, ska sova där inatt. Kul ska de blir, vet inte vad vi ska göra. Men halv 9 till halv 10 är det ju Earth Hour . Så då kommer vi nog ha det super mysigt! ;)
jag just nu :)

pappii

Hej! Sitter just nu uppe i mitt rum som är ett bombnedslag hemma hos pappa :) Mitt rum = Brors datarum.. jaja så kan det gå om man aldrig är här.. Men det ska renoveras snart å då blir det mitt igen! Ska måla om väggarna, skaffa nya möbler.. Och fixa å dona.. Längtar tills det blir klart! Vill helst att det ska bli klart om 3 veckor, fast det kommer nog inte hända.. :/ Jag fyller ju år om precis 3 veckor nu.
Jag måste sitta här uppe, för där nere kommer inte internet åt, så det dampar hela tiden då.. Synd det.
Har inga nya bilder heller.. Men nu ska jag till den andra bärbara datan och kolla om det finns nå minnes kort så alla bilder kan komma till min dator!! Alla bilder från i sommras finns där.. :o
Men nu ska jag gå, puusssen

rubrik?!

Hej! Nu sitter jag här som en stucken gris.. Har jätte tråkigt, skulle nog vara med David när han slutar, å det är om typ 40 min. Sover hos pappa inatt oxå! För mamma är typ nånstans hos min 'låsaspappa'.. Så då får jag inte sova här hemma, för jag har ingen som kan laga mat åt mig :$ Och ja, jag kan verkligen inte laga mat, då blir det bara kroketter eller köttbullar ellernå.. Imorgon drar jag till borlänge och handlar kläder med pappa om han mår bättre, han ramla idag på isen.. Stackars han! Får sitta och hjälpa han massa ikväll, men aja, det är väl inget? :)
Sen sover jag nog hos Emelie imorgon.. Blir nog så!
Nu ska jag packa lite, och fixa lite i mitt rum. Skriver mer ikväll!
Puss



Stan!

Hejsan!
Idag har jag varit på badhuset med några i klassen, för vi hade friluftsdag , eller hur det stavas. Det va roligt! Fast jag gjorde illa mig och ja, det var inte det roligaste.. Så kom David till badhuset oxå. Men efter det gick jag, Mikaela och Moa till stan och kollade kläder! Synd va att jag inte har nå pengar, helt pank kan man säga! Fast jag ska till borlänge och handla kläder på lördag med pappa, det kommer sluta med några påsar, haha! Jag fyller år om mindre än en månad , men ändå ? :)
Sen skulle Moa och Mikaela hem, typ vid 3 eller när det var. Då träffade jag David nere på stan, för han skejtade. Och jag skulle vara med Olivia vid typ halv 4. Så jag väntade bredvid han, haha.
Sen så skulle Olivia klippa sig, och det tog typ 2 timmar, skit tråkigt var det. Men det blev jätte fint! Sen gick vi och köpte en choklad och tog bussen hem!
Ja, så här såg jag typ ut imorse. Helt osminkad! :)

underbart...

Nu sitter jag här och lyssnar på den hära sköna låten, den är helt underbar!
Mamma är i duschen just nu så jag ska gå in strax å göra mig klar för sängen, ska på badhuset imorgon med en del av klassen. Vissa är å åker slalom men jag ska till badhuset!
Sen ska jag följa Olivia och klippa sig, sen får vi se vad vi hittar på.. Säkert nå roligt!

Sovmorgon!

God morgon!
Idag är det sovmorgon, jätte skönt! Har till 09.40. Fast nu ska jag klä på mig och gå till skolan! Så jhag är säker på att jag hinner ;) Jaja, skriver sen, puss
Jag idag ! :)

Sakerna jag köpte på stan!


Förlåt för dålig uppdatering!

Godkväll!
Eller vad man kan säga.. Jag har inte skrivit något på typ en dag, för igår var jag så himla trött på kvällen och jag va upptagen hela dagen. Jag var i alla fall med David igår.
Och idag var jag med Olivia, vi var nere på stan och jag handlade en t-shirt och ett halsband. Nere på stan va vi iaf med Ida och Sirena, då fikade vi. Och sånt, fast vi var inte med dom hela tiden..
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, skulle nog vara med Mikaela. Vet inte riktigt om jag kan, måste städa mitt rum. Måste fixa mitt skriv bord. Gud hur det ser ut just nu.. Datorn får typ inte ens plats..
Kanske skriver ett inlägg senare.. Måste byta design nu känner jag! Så om någon ser lite konstigt ut är det därför.
Jag just nu, hade andra kläder på mig innan, men jag frös och då satt jag på mig en annan tröja å satt upp håret lite enkelt :)
Och här är en väääldigt söt bild på mig och Mikaela i lördags när vi åt årets första jordgubbar :) Haha, skit söt verkligen ;)


döda mig inte.

Solsidan!

Nu går jag och kollar på solsidan , innan åt jag pizza. Haha, gott var det!
Sen efter det ska jag fixa med med photoshop, måste skaffa en ny design verkligen! Jag har totalt tröttnat på min nuvarande..
Men nu börjar det så hinner inte skriva mer.. Puss

hos micki!

Hejsan! Nu sitter jag själv i Mikaelas rum för jag väntar på att hon ska hämta dricka och popcorn för vi ska kolla på American Pie Naked Mile! Haha, vi har ändå inget bättre för oss..
Igår kväll kollade vi på The Heartbreak Kid. Den är jätte bra tycker jag! Och tidigare idag har vi vart ute ja och lite saker, inte så mycket..
Imorgon är det skola igen, längtar verkligen inte .. Och jag fyller år om bara 26 dagar! :) Det längrae jag till! :)
Nu skriver jag inge mer för nu ska jag vara social med Mikaela..
PUSS!

är med mikaela!

Hej , nu sitter jag här vid datan med Mikaela. Har nyss ätit jordgubbar med choklad! Mums var det!
Och innan det har vi tjockat oss med godis, haha...
Och nästan precis nyss, ringde några random killar.. Haha, vissa har alltså aldrig nått roligare för sig än att hålla på att ringa. Sen vet jag fan inte vem nån benjamin är. :o xd Hahah..
Men nu ska vi se va vi ska hitta på ;) höhö (a)
Bild på oss idag , jätte fint väder var det!

Godnatt

Ja, hinner inte skriva mer .. Haha, gör det imorgon istället!
Puss, godnatt :)
6månader idag med världens bästa!

Bara ett inlägg.

Jag och Mikaela idag på idrotten för ni som ville veta. (y)

Statistiken sjunker!

Som sagt , min statistik sjunker helt enkelt! Och det är verkligen inte bra!
Min blogg kanske har blivit tråkig? Därför vill jag ha råd, för er som läser. Vad kan jag göra för att min blogg ska bli roligare och läsa? Och för att mer folk ska besöka den?

Läxa.

Dags för att ta lite mat i mig nu och göra min engelska läxa. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna alla engelska ord vi ska lära oss tills imorgon..  Jaja, dags att börja nudå.. Idag i skolan var vi iaf på teater, var väl typ ja, kul? Haha. Efter skolan var jag med Mikaela, och vi gjorde typ ingenting.. Vi åt glass, haha! Och sen kollade vi på tv, sen la jag mig i soffan. Så typ började jag as garva. Det gick inte å sluta, och inte visste fan att hon filmade på mig då :$ haha.. Jag ska sova hos henne på fredag iaf, och då ska vi på bio! :) Och imorgon ska jag vara med David, och då har vi oxå varit tillsammans i 6 månader! Det känns verkligen inte att vi har vart tsm så länge.. Känns på nått sätt mkt kortare.. Haha! Gud va tiden har gått snabbt!

Grymt sexig, jag vet ! ;)

17-on - en bild på en tid du saknar.


emelieeee

Hejsan, idag har jag varit med Emelie. Och vi tog bussen ner till henne, sen gick vi på stan å massa. Roligt!
Köpte en ny mascara och ett par jeans leggins. Jag tog bara en vanlig mascara jag brukade ha förut som jag tycker är bra! Och legginsarna kommer i bild här nere :)
Min blogg tycker jag känns jätte tråkig, vad kan jag göra så att den ska bli mycket intressantare och läsa? För mina inlägg är så tråkiga nu..


Jeans legginsarna bakifrån

16-on - en bild som gör dig glad.

Ja, dom här bilderna är från samma dag. Och bara jag ser dom blir jag så otroligt glad! För det var så härligt den dagen!

esch

Esch, nu får det här bli sista inlägget för idag. Orkar inte skriva mer.
Laddar bara in det där med 12,13,14,15 saken..
Ja, så här ser jag ut just nu..

skolan å shit

Ja, idag hade vi sovmorgon, skönt! så idag slapp jag stressa, kan hända att jag stressar ibland på morgona..
Jag hatar verkligen mitt hår, för det tar hur lång tid som helt och platta! Jag måste nog köpa en ny platttång.
Den som jag har nu, tar det kanske runt 20 min att platta. Jag har ju väldigt lockigt hår vanligt oxå.. Usch hatar det!
-
Nu annars sitter jag i min säng och spelar gitarr å tänker på massa olika saker.. Mikaela du vet nog vad ungefär..
Vet inte vad jag ska hitta på sen, ska ta det lugnt, är inte riktigt på humör just nu.
Ska se om jag hittar nån fin bild jag kan slänga in, haha. Men hörs sen, puss

15-on - en bild på dig från i somras.


Jag just nu.


städat..

Idag har jag bara städat mitt rum och så, ska fortsätta med det snart. Har tagit typ några timmar och städat garderoben och en hylla.. suck..
Och jag har hela skrivbordet och sminkbordet kvar.. åå jag orkar inte.
Nu snart kommer David, vet inte vad vi ska göra. Men kl 8 ska vi iaf se solsidan. För de måste jag se! :)
Haha, nu ska jag se om det går att damsuga, puss

oj!

Förlåt för min dåliga uppdatering! Men det har vart så mycket nu, har varit med kompisar mycket och sånt..
Men det har inte hänt mycket alls.. Eller jo.. Men inget riktigt speciellt, vart med Mikaela och David..
Mikaela sov hos mig igår tills idag. Och sen hade jag och david myskväll hemma hos mig idag.
Riktigt mys var det!
Nu så sitter jag och spelar gitarr, David hade med sin till mig idag. Och nu säger han att jag får låna den :d
Den är en stålsträngad, precis en sån jag vill ha!
Nu orkar jag itne skriva mer, förlåt. Lovar att skriva senare imorgon, är rätt trött nu oxå..
PUSS

duschen nuuuu

Nu så drar jag in i duschen efter en rolig dag med Olivia, vi gjorde inte så värst mycket. Jag satt och lekte med hennes lille bror lite, han tycker om och slå mig. Så tillslut hoppa han på mig. Haha, värsta gulligt ;) han är typ snart 2 år eller vad han är.. Fett söt i alla fall!
Det här får bli ett snabbt inlägg för jag måste verkligen duscha nu, annars blir inte mamma glad.. och sen har jag läxa.. :o
A, och sen hade jag sov morgon imorse, sjukt skönt!
Sen imorgon ska jag till tandregleringen (stavning?) för dom ska spänna eller va dom skulle.. Aja, hoppas jag kan äta den här gången, det kunde jag inte förra.. :(
Sen efter skolan blir det Mina! :D Men nu ska jag gå, pussss

14-on - en person som alltid ställer upp för dig.

inte världens bästa bild då men...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ååå

Nu sitter jag här och har typ ont i huvet, var med Mikaela nyss. Hon gick precis.. Jag är verkligen hur trött som helst!
I kroppen å aa.. Jag känner att jag bara vill ligga ner och börja sova eller nå..
Sen känner jag mig sur , vet inte varför. :s
Men nu ska jag gå och äta, samma maträtt som jag fick till lunch.. mums -.-
pussss

första å sista

Har inte hunnit skriva nånting idag.. Har haft skola, å när jag kom hem skullejag äta snabbt å sen skulle jag möta upp david.. för jag skulle vara med han idag hemma hos han..
Så jag fick snabbt hem och fixa lite på en halvtimma. inte så mycket..
-
Nu sitter jag helt ny duschad & fräsh & äter flingor och mjölk..
Men nu hinner jag inte skriva mer, måste fixa ordning mig för sängen..
puss!

.

Jag vill inte, jag kan inte..
jag vill inte ha det så här.

13-on en du aldrig vill förlora.

Ja, jag kan nog säga att det är samma som på den förra jag la ut..

rubriiikkk.. jaaaaa

Nu så har min älskling åkt hem , han satt vid min dator typ as länge och kollade på Metallica videosar å massa..
Men då satt jag å målade istället, jag blev verkligen inte nöjd med min bild, jag skulle måla av den söta bilden jag har bakom min mobil.. Jaja, bättre nästa gång..
Haha sen satt jag å sa hur stark jag va åå då ville han köra armbrytning så tillslut tvingade han mig att köra det.. gissa vem som vann då ? (h) han -.- och bara för jag inte har muskler i vänster arm så satt han å frågade om jag tog i -.-
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med donken till mig för jag är helt dö hungrig! & sen sitter jag och lyssnar på musik.
Skola imorgon , usch , HATA! Och sen har jag prov imorgon oxå.. Och jag fattar inte ens vad jag ska läsa på.. :( å sen kan jag ingenting annat heller.. :o
Puss
'
En liten bild från när jag var med Mina (a)


ääntligen

äntligen har mina kusiner åkt! haha, men dom har vart hur dryg som helst!
Men just nu är jag med min älskade älskling , och han sitter å spelar gitarr och försöker lära sig 'Super Mario' låten. Haha, det går framåt iallafall ;)
Vet inte vad vi ska göra, kanske titta på en film? för det har jag lust med.. fast jag såg på bortspolad imorse med mina dryga kusiner.. Haha!
Å nu är det ju sista dagen på lovet :( Vill ha en vecka till .. Fast jag har ju haft skola 3 gånger på 3 veckor :$
Nej nu ska jag gå till David, puss

12-an - en bild på dina närmaste .

Ja ungefär dom är mina närmaste..
+ min älskade farmor. <3
Jag älskar er.

-

Ja nu är jag hemma och så från David, hans mamma skjutsade hem mig när dom skulle hem för dom var på hans mammas jobb & färgade & klippte håret på David (a haha, jag är jätte normal vill jag påstå oxå.. Och jag har en jätte bra balans oxå.. :D
Idag har jag inte ätit nån mat alls, bara frukost, lite tårta och nyss åt jag mackor. Får äta mer imorgon, har inte vart hungrig. Har ingen aning vad jag ska hitta på nu, har rätt tråkigt.. Kanske ska ta gitarren lite.. Får se hur det blir med det.. Jaja, nu får detta räcka för idag..
Jag fryser jätte mycket, hoppas jag inte håller på att bli sjuk igen.. För det har jag verkligen inte tid med! har redan missat ungefär 3 veckor av skolan! Så jag har jätte mycket att ta igen.. :o usch.
PUSS

kalas.

Ja nu har jag precis ätit tårta, min kusin fyller på år på tisdag och då tänkte vi här hemma fira honom innan han åker hem. Så de blev lite tårta å cola för mig :)
När pappa är klar så ska han skjutsa mig till älskling , vet inte hur länge jag blir där men jag skriver nog senare..
Nu ska jag städa upp lite kläder, puss
-
Jag just nu :)
Haha, jo jag ser lite störd ut på bilden ;)

Ska sova nu, godnatt

Jag har insett att jag saknar hur det var förut
Jag lyssnar på det mesta..
Jag pratar om allt
Jag tycker om att få känna riktig kärlek.

Jag avskyr när folk snackar skit å är falska..
Mina bästa vänner är allt jag har.
Min första vän hette jonna
Kärlek är underbart..
När jag borstar tänderna så kollar jag mig i spegeln.
När jag lagar mat så blir det äckligt
Jag är rädd för att bli sviken å lämnad ..
Den värsta känslan är när man förlorar den man älskar mest.
Den bästa känslan är att få just vara din.
Jag är bäst på att göra illa mig
Jag är sämst på att laga mat
Om jag va ett djur skulle jag vara typ en fågel eller nå..
Jag kommer alltid att älska mina vänner
Det finaste som finns är du
I sommar ska jag ha de bäst.

Sist jag grät var .. vet inte
Jag kan
det mesta
Jag kan inte acceptera falskhet
När jag bakar så bakar jag någonting gott
När jag vaknar på morgonen är jag trött

Just nu tänker jag på just ingenting speciellt
Innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna & sätter på mig pyjamas
Idag har jag sett mycket.
Ikväll ska jag sova
Jag vill verkligen spola tillbaka tiden...

`?

Det gör ingenting om jag fäller en tår..
Det gör ingenting om jag gråter floder..
För ingen ser, ingen hör, ingen vill förstå..
Det är okej att gråta.
Jag saknar tiden som va då..

Dagen med Mina ,

Har vart sjukt rolig! Haha, först gjorde vi ingenting.. Sen börja vi spela lite gitarr, och hon satt vid datan, å vi kolla på tv å så.. Sen fick jag mat där å så.. Sen snacka jag med hennes urgulliga lillasyster Malin. :)
Jag fick lov och åka hem typ 20 i 8 -.- suckk, bara för att pappa ville se hockey på tv.
Jaja, vi måste i alla fall vara igen snart ! :D PP :*
När jag kom hem så det första som kommer fram är min urdryga kusin som kommer och kramar mig typ aslänge, haha, han fyller 7 på tisdag :') och nu har han drygat sig hela kvällen. Skönt att han lagt sig nu, men úndra hur länge jag får sova imorgon? Det blir nog inte så länge..
Sen ska vi ha ett 'kalas' för han oxå, så jag måste typ va hemma till typ 2-3 eller nåå , sen får jag ut..
jaja, nu så får ni se ett par jätte söta bilder på Mina ! :)


Gullunge! :)


mina!

Idag så ska jag åka till Mina! Ska smsa henne nu och ska se om hon är klar så jag kan komma :)
pusss
-
Så här ser jag ut idag.
-

Some love one, some love two. I love one, and that is you.



snabbt inlägg.

nu så sitter jag i sängen och snackar med mina i skype! ;) eller ja, snackar och snackar, ingen säger ngt.. Inte nu iaf, nyss när hennes syster var med var det lite mer, ja , 'snack' ;)
Ja, jag har tänkt att lägga min nu jag, ska gå in och borsta mina tänder .. eller , så ska jag ta en macka innan.. Jag tar nog en macka, annars kommer jag vakna inatt helt dö hungrig... och det är inte roligt.
Nu ska jag nog gå till köket, pusspuss

nu drar jag

till mammiii , skriver nog inte mer ikväll. kanske , kanske inte..
blev inge mikaela idag... jaja..
Imorgon ska jag vara med Mina ! å va kul. :) vet inte va vi ska hitta på, men vi hittar nog på ngt ;) 'jag kan inte hosta!!'
Jag glömmer det aldrig ;) haha. Men nu ska jag ta och packa, pusss
Jag idag, helt osminkad!

ont i huvudet..

Nu så sitter jag i soffan, haha ovanligt? ;) Men vi har haft strömavbrott i ca 3 timmar idag på dagen.. Jag vet väldigt många som haft det oxå! Nått måste ju ha hänt nånstans? Jaja, så idag har jag haft SJUKT tråkigt..
Men nu så vet jag inte vad som ska hända, om jag ska vara med mikaela eller nå.. vi skulle ju sova över idag, men jag känner mig inte helt.. 100... :/
Men jaja, får ta en tablett eller nå, jag har tagit en precis varje dag nu den här veckan + helgen.. bajshuvud. -.-
Esch, nu orkar jag inte skriva mer, jaoo. PUSS

sitter i soffan

Hejsan! Nu så sitter jag i soffan och har rätt så tråkigt, spelar lite keyboard lite då & då. Men det finns inget att spela, jag började spela på någon låt nyss, men jag blir så irriterad för jag kommer inte på vad den heter! Och inte pappa heller.. -.- och sen kan jag inte få ur gitarr tanken i huvudet.. JAG VILL SPELA! Haha, desperat kan man säga.. Eller nå..
Ja.. Nu ska jag inte göra nå speciellt heller, ska nog sova hos Mikaela idag. Vet inte hos vem det blir än..
Hon är i Grönklitt just nu och åker slalom.. Imorgon ska jag nog vara med Mina! Ja, vi får se hur det blir med det där, haha!
Nyss kom bror och fråga om jag ville gå med honom ut, och det frågar han liksom aldrig annars? Så går jag och kollar, då är det världens sötaste hund där ute :') Han jobbar på ett hunddagis typ, eller ja, praoar eller va man kan säga.. Men då gick han nog ut med den hunden i alla fall. Jätte söt var den! :)
Nu ska jag se vad jag ska hitta på ,
puss

11-an - en ovanlig bild .

Jag vet inte varför jag valde just den här bilden..
2 katter på raken på sidan av en väg. Gulligt :)
Ruben (L)

moaaaaaa

Idag har jag vart med Moa! :d Och jag åkte till henne ungefär vid 2 eller nå, och jag kom hem för inte sånt långt tag sen.. å va kul vi haft, vi har spelat gitarr och massa.. och jag bara börja spela lite, och det va plötsligt Hero.. Så nu kan jag den oxå, haha! Den är jätte fin och spela :') Nu vill jag bara ha en stålstängad gitarr.. Men jag kanske får en i födelsedags present , jag hoppas verkligen det! För pappa sa att han skulle tänka på det, jag fick välja, utomlands just nu, eller en gitarr.. Och jag vet ju inte ens när det blir av att jag ska bort? Så jag kanske vill ha en gitarr istället :$ haha.
För jag har en nylonsträngad gitarr, och den är typ 30 år gammal eller nå :o så jag vill ha en ny och fräääshh.. :)
Och det låter mycket , mycket , mycket bättre med stålsträngad!
Jag just nu, sitter i soffan och har nyss kollat på ensam hemma, eller ja, slutet i alla fall :)

10-an - en bild som påminer dig om gamla tider.


Mobba inte ! usch, men minnerna.. Dagen..
får lov att ladda upp den här med (a)
Grekland (L)

10-an - en bild som påminer dig om gamla tider.
11-an - en ovanlig bild .
12-an - en bild på dina närmaste .
13 -on - en du aldrig vill förlora.
14-on - en person som alltid ställer upp för dig.
15-on - en bild på dig från i somras.
16-on - en bild som gör dig glad.
17-on - en bild på en tid du saknar.
18-on - en person som alltid gör dig glad.

myskväll !

Idag har jag inte gjort så värst mycket.. Jag vaknade ungefär vid halv 12. Jag gick upp, åt frukost och plattade håret mitt och sminkade mig.. Gissa vad? Började få huvudvärk, IGEN. Ja, jag har skrivit om min huvudvärk i flera dagar nu. För jag har haft huvudvärk i flera dagar i sträck nu! :o Det måste va nå fel med mitt huvud..
Men i alla fall, jag gick ut. Så ringde Mikaela och frågade om vi kunde träffas, så jag träffade henne. Och vi drog till maxi, jag skulle leta brustablett alvedon. Så nu har jag äntligen det hemma! För den är mycket bättre till huvudvärk än vanlig tablett som man ska svälja med vatten.. Så nu ska jag ha 40 kr av mamma ;) + 20.. Ja, mycket pengar! haha.. Och Emelie, om du ser det här.. Så ska du komma ihåg mina 7 kronor jag aldrig fick när jag betalade en del av drickan du köpte för du inte hade råd, minns du? Dom pengarna har jag inte fått än ;)
ja, och sen gick jag och Mikaela hem till henne och bakade muffins! Kladdkakemuffins.. Mums! Sen drog jag hem och mötte David, och vi satt vid datan och sen hade vi mys! :) Och sen imorgon ska jag vara med min efterlängtade Moa :'d åå va kul det ska bli!
Men nu ska jag sova så jag inte får sån huvudvärk imorgon om det beror på det..
PUSS

mikaela , när du ser det här...

Ska du veta att ditt smink ligger kvar här (a) din ögonfransböjare och din foundation och din mascara .
det låg klämmt mellan sängen och väggen :$ haha..
så nu vet du det..
PUSS

RSS 2.0