Före/efter

Hello!! Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg på mina tänder. Vissa personer undrar hur dom såg ut innan jag fick min tandställning så här har ni en bra bild!
- har dessutom ingenting att berätta om om idag. Har bara legat i soffan och ruttnat. Kul sommarlov? Nej


Sleepy

Hellloooooo
Just nu ligger jag i min säng, lite pissed för min dator stängdes av mitt i en film. Så jag låg där och halvgråter för det va så sorgligt och sen stänger min dator bara av sig?! Så ja nu kan jag inte se klart på den filmen heller..

Annars idag så har jag varit ledig så jag spenderade min dag med Mikaela fast Moa var med ett tag också. Vi låg nere vid stranden på en brygga och solade tills det blev oväder. Fick lite mer färg tror jag! Fast de syns knappt haha.
Sen så kollade jag och Mikaela på några O.C avsnitt, tror vi ska kolla mer imorgon för jag ska nog sova hos henne då (?)
Imorgon är de min sista jobbdag, känns skönt men ändå liksom ganska tungt när man väl lärt känna några där. Sen får jag heller inte min lön förrän nästa månad.. Känner ju att jag vill ha den direkt jag slutat jobbat och inte en månad efter..
Skönt med lite sommarlov nu i alla fall de tre sista veckorna.. Vill inte tillbaka till skolan :(
Första bilden är från igår och de andra två från idag.


• no matter what


Melon

Kom nästan precis hem från jobbet så köpte med mig en melonbit hem och nu sitter jag nere vid sjön i det perfekta vädret och äter den! Älskar detta!


Jul. 19, 2013

Nu så ska jag äntligen få sova! Har väntat på att tvättmaskinen skulle bli klar så jag kunde hänga upp tvätten.
Men nu ska jag sova och tagga inför jobb imorgon. Blir en lugn dag så, slutar 2 timmar tidigare än vad jag brukar. Skönt!

Idag så har jag och mamma i alla fall varit nere på stan och där fick jag en bikinitopp, örhängen och en ögonfransböjare av henne:) sen så fikade vi och hade de bara trevligt! Var ledig idag som sagt så det va otroligt skönt.


Jobb

Hej på er! Just nu ligger jag i sängen och vilar benen. Riktigt jobbig dag idag på jobbet! Men nu så kan jag äntligen vila lite, sen så är jag ledig imorgon. Så himla skönt! Bara lördag nu och nästa vecka sen får jag mina pengar! :D

Snart ska jag ut tror jag, har ingen lust att röra på benen.. Menmen, vad gör man inte för att inte vara ensam.
Får se vad som händer senare, inget bestämt ännu.


-


Designen

Designen är ganska rutten just nu. Men jag måste lära mig lite nu igen hur man ändrar de mesta. Har ändrat headern nu så, men ändrar de andra imorgon eller nå.
Ska ut och ta lite mer bilder när jag fått inspiration. Så får ni massa bilder :)


Tillbakaaaaa

Nu så fortsätter jag med min blogg här. Gillar blogg.se mycket bättre. Bättre bildkvalitet osv.

Sitter just nu hemma hos Moa och väntar på att Mikaela ska komma hit. Inte träffat henne på en vecka, så längtar! :D


RSS 2.0