partyyyyyy

hejsan, dålig uppdatering jag vet.. kommer inte bli ngn vidare uppdatering heller nästa vecka. Ska bo hemma hos älskling då. Pappa är bortrest i en vecka, jag och Simon (min bror) är ensamma hemma. Sen så imorgon blire fest här..
Så idag vare liten förfest.. haha. Kul, Jimmy är äcklig när han är full.
Aja, så nu imorgon när jag vaknar blir det väl att plocka undan saker som min gitarr och såntdär.. Som jag inte vill att andra ska använda, man vet ju aldrig vilka som kommer vara i mitt rum imorgon?
Haha.. Aja, kanske inte ska berätta så mycket. :)
Skriver mer imorgon när jag vaknar, har i alla fall varit med David idag, kom hem för en halvtimma sen eller något sånt. Jag som trodde jag skulle få det lugnt när jag kom hem, är skit trött. Så va det lugnt typ i 5 minuter sen kommer typ massor av personer och så blir det musik i hela huset och sånt..
Får väl se vad som händer imorgon...

usch

Saknar mitt gamla hår verkligen. Kolla va lång min lugg var! och inge slitet hår alls.. :(
-
Hejsan, varit med min älskling idag. Sen har väl dagen varit chill förutom att vi hade prov och jag kunde typ ingeting?
Sen ville jag bara berätta att jag ska till tandregileringen imorgon pch skaffa tandställning i hela munnen, har bara haft i överkäken.. men nu så blir det under! tänderna där uppe har blivit mycket finare än va dom va förra året ;o snart har det gått ett år.. snabbt! märker knappt av ens att jag har det ibland..
hehe, mer finns det väl inte å berätta..

humor?!

Finns inget att skriva om idag, har städat och pluggat hela dagen! Så nu är det rent å fint i mitt rum igen.. fast det kanske bara håller i en vecka.. Men ska försöka och hålla det rent nu! Och nu är jag seriös. 
Har skrivit också om en kändis på engelska, tog den jag kunde mest om. Justin Bieber. För det gick rätt snabbt. Ska strax dricka lite oboy trorja, beror på hur mycket mjölk vi har kvar.. sen så ska jag plugga t fysiken! Fast så svårt är det inte.. bara jag får tänka efter så kan jag nog. :) Simon och pappa hjälpa mig massor med min läxa :)
Pussar

Hahaha.. min kvälls humor.. nejmen. fick lov att lägga ut den.. (a)


/ - Grattis Mikaela!

hejsan, just nu så sitter jag bara och slöar. Ska alldeles strax ner och hämta läxorna mina och plugga! Har massa olika prov tills på onsdag och imorgon. och jag har inte ens tränat tills imorgon!? För ingen har sagt ngt ;o men det är ju bara spanska, och då tar hon inte in böckerna så då kan man ju fuska.. hihi.
Haha nejdå, men jag tror inte det är nå svårt ändå..
-
Idag har jag varit med min älskling, han kom till mig imorse nångång när jag precis vaknat, mys! Sen fixade jag mig så drog vi till skolan, efter skolan gick vi hem till mig och kollade på film, först kollade vi typ halva på värsta cpfilmen? seriöst, den va helt sjuk! dålig och äcklig! inte alls rolig att titta på ;o så efter den så kollade vi på The Last Song, älskar den filmen! Fast jag börjar alltid gråta i slutet, usch! Så tråkigt slut.. :(
Men ska plugga lite nu, pussar

Vadå gammal bild?


film med mikaela

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft sådär fullt upp och jag har inet tänkt på att skriva nå.
Men jag har för det mesta varit med Mikaela och med David. Som igår sov David här inatt, och idag ska Mikaela sova här. Mys! Jag och David kollade på Sanctum och Skyline. Sjukt bra filmer! fast lite konstiga och äckliga men aja, rekomenderas! Så nu ska jag och Mikaela kolla på Skyline en gång till. Få se va hon tycker om den..
Vi kom hem för en halvtimma sen, vi har varit med David och David. Varit inne , kollar på nån drakfilm, minns inte va den hette. Va sisådär.. sen drog vi ut och hade det roligt!! :)
Imorgon ska jag städa mitt rum, behövs verkligen. Sen om jag får, så sova david här.
Men nu så ska vi titta på film, puss

Gammal bild


Therapy

Hejsan, har inte mycket att skriva så skriver lite snabbt. Lägger upp bilder imorgon som jag knäppt idag. Var på stan idag, köpte en parfym och ett par byxor. Behövde det !! :)
Sen så var jag en liten stund med David efter det. David den andra gick också med oss på stan, så fikade vi och hade det roligt .
Imorgon har vi skolfoto, usch va jag är nervös! Jag ser ut som en bombnedslag just nu.. Det gör jag alltd på vintern, jag hatar mitt utseende just nu. Så det kommer bli skit bilder..
Men det som är lite bättre är att man oxå får ta gruppfoton.. Eller att man bara är 2 eller 3 st på fotot.. Det är skit nice! :) Jag och Mikaela måste vara på ett tycker jag (a)
Skriver mer imorgon för nu behöver jag sömn!
Puss och godnatt!
Och vet ni? Jag har världens underbaraste pojkvän! <3

Gammal bild ? Ja!


hjärta


dummmllee

Hejsan, nu så just nu sitter ja i min säng. Drack nyss oboy och åt ostmacka! Gott. Skolan gick rätt snabbt idag, biologin var rolig för en gångs skull.. fast nu kommer vi aldrig mer hålla på med mikroskåp. Det är trist..
Sen så efter skolan var jag med David, vi drog hem till han. Sen så spelade vi lite gitarr sen pratade vi och sånt där :) Mys dag! när klockan blev typ 7 så drog vi till willys, så efter det hem till mig! fast han hann inte vara här så värsta länge, för hans mamma kom och hämtade han ungefär 20 i 9.. :(
Jaja, kanske är med han imorgon om det regnar, då ska han följa mig ner på stan. Ska köpa lite saker, fick pengar av pappa igår.. (månadspengen). För om det regnar imorgon så åker han inte ner på parken, men om det är soligt så gör han det.. Får se hur det blir. Annars tvingar jag allihopa om det är sol att gå med mig på stan! Haha :d
Men nu så ska jag mysa ner mig i sängen nu och sova, blir rättvik imorgon med klassen. Kommer hem kanske vid 15.00-15-30 . Så jag har sovmorgon till 08.50, sköönt!! halvtimmas sovmorgon :'d
Haha, jaja, men puss och godnatt alla!
Juste, en ny tjej har oxå börjat i våran klass, kände redan henne men ändå :) roligt!

plugg?

Hejsan bloggeeeeen..
Kom hem för en halvtimma sen, varit med Olivia hela dagen efter skolan, sen mot kvällen träffade vi Gustav. Vi drog till maxi sen och dampade lite.. Hah! Sen stod vi bara och prata, jag och Olivia snackade nästan också bara.. Haha!
Chill dag idag, 4 lektioner! Sjukt skönt, men jag hatar Spanska. Så himla tråkigt verkligen! Och när det är prov och sånt finns det ju fusklappar bakom och sånt.. Då är det ju egentligen inge kul ;o asså prov är inge roligt.. Men ändå, det ska vl ändå inte finnas fusk?
Jaja, får väl vara så dååå ;)
Imorgon slutar jag 13.50, fett skönt! Hål och sånt.. Nice! Sen efter skolan blir det nog äääälskling <3
Men ska duscha nu innan det blir försent ;o
Sen har jag äckel Biologiläxa tills imorgon! den ligger i skåpet å ååååh.. vet inte ens va vi har för läxor längre? Sen har vi glosor, och usch.. hatar skolan just nu..

du är det bästa jag har <3


i was born, to tell that i love you

Hejsan, nu skriver jag lite snabbt. Sitter just å spelar gitarr, tränar på olika låt texter.. Å då är det bra att ha gitarren med eller pianot.. Men idag har jag varit med David hela dagen, slutade typ en timme tidigare idag , skönt! Nu så ska skolan byta schema tider? Nu försvinner ju mitt härliga schema! :o Fast torsdagar är skit! Tisdagar och onsdagar är bäst, skit långa raster. Som imorgon, har vi 4 lektioner. Och långa raster imellan! Slutar typ 13.50 vad jag vet.
Imorgon ska jag oxå vara med Olivia, saknad är hon! Inte varit med henne på länge, få se va skoj vi kommer att hitta på. Här kommer en bild på mig och Mikaela från förra veckan!


Hemma & TRÖTT

Hejsan, nu är jag hemma. Ska alldeles strax in i duschen, har varit hemma hos David hela dagen. Sov ju hos han hela helgen somsagt. Mys! Men idag var inte den bästa dagen, jag och han gjorde illa mig HELA tiden! asså det va inte med mening, men ändå, AJ! sen har det inte hänt så mycket mer, orkar ibnte skriva mer nu,. pussåhej

uppdateringen

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp och sånt där skit. Men i alla fall, lugnt dag idag! ska hem till david nu, hinner inte skriva nånting. Skriver mer imorgon, lovar! pussar!

Muppbild som jag tog nyss..


hinner inte

Hinner inte skriva så mycket nu, för att nu ska jag sova. Var med Mikaela Robin och älsklingen idag. Roligt!
Ska vara med älsklingen imorgon oxå, sen så är imorgon den drygaste dagen på veckan i skolan! 3 timmars SO. Fyfan, höll på att svimma förra veckan innan SO:n .. :o
aja, puss oc godnatt på er!

Bjuder på ngn cp bild ja hittade!


Hohoho

Hejsan, nu så skriver jag ett snabbt inlägg för idag, har inte tid att skriva så mycket. Ska in i duschen, sen ska jag göra läxan tills imorgon! Har varit med David till nu typ, mys! Vi gjorde inte så mycket intressant :)
Skolan idag gick sjukt snabbt, älskar tisdagar! 4 lektioner bara, först så idrott sen så lite hål, sen slöjd, efter det har vi ennu mer hål! Sen spanska, och senare efter det matte. Efter det är det slut, alltså är klockan 14.00 då! Fett!
Imorgon ska jag hitta på ngt med Mikaela, få se va skoj vi hittar på !
-
Nu har ju orkanen Katia kommit hit till Sverige. Den är ennu inte i Mora än. Usch va hemskt med en orkan! Va senast med om en när jag va typ 3, minns alltihop.. Satt ute på verandan då som vi hade.. Saknar det! Inte orkanen, haha! Utan våran veranda! :/
Hoppas orkanen inte påverkar ngt otäckt!!

inköpt

hejsan, nu så gör jag inge speciellt, kollar på Idol! Onödigt mycket reklam säger jag bara. Det tycker jag inte det ska vara! En i Mora var med oxå, grymt!
-
Idag har jag varit med Mikaela, vi gjorde först inte så mycket. Skratta och sånt där som vi brukar.. Sen så drog vi på stan, så handlade jag 2 linnen och ett par jeans. Allt från JC!
Här kommer bilder på det jag köpte:


Rummet

Jag skulle ju visa hur mitt rum ser ut, för jag har ju ett nytt. Så här kommer bilderna!
Där är några bilder.. Men dom 2 sista är hur rummet ser ut just nu, inga före&efter..

Svar på kommentar.

Gud vad söta ni är vart har du köpt det där linnet på 3 bilden ? <3 :)

Svar: Haha tack! Jag köpte det på en marknad i Stockholm när jag var där förut. hade ungefär en likadan förra året, men nån stal den.. Så jag hittade den i Stockholm, så den finns säkert på nån marknad! Bara att leta!


Svartvitt

Så här ser jag ut just nu!

Har gymnastik kläderna på mig, för jag orkar inte byta om sen när jag ska! ;) Men har med mig mina andra kläder som jag ska ha under dagen.. Idag vet jag inte vad som händer, hoppas på något roligt så jag inte behöver ruttna hemma.. Haha! Men nu ska jag ta och pallra mig till Mikaela så går vi till skolan där efter, vi börjar 09.20. Skönt att få sova ut lite nu, gick upp halv 8, annars brukar jag sätta klockan på 6! Och vi har idrott precis nu på morgen också! ;)


Söndag

Med denna muppbild säger jag Godnatt!


Mobil bilderna!

 

Äntligen har jag hittat mobilsladden så här kommer massa bilder från min mobil!

haha den sista bilden är ju lite ja.. Haha! Men Othilia är sötast!


Justin bieber <3

Haha snyggt.. Nej inte direkt! Men tröjan<3

Just nu sitter jag i min säng, ska in och duscha strax. Sen blir det film tills jag somnar! Imorgon är det skola, usch! I början va skolan liksom sådär okej, men nu är allt bara jobbigt! Och sen har vi massa läxor oxå, vi är typ en ända sjuan som har mycket läxor. Kanske 5 per vecka? Det är för mycket!! I so & spanskan har vi massa länder vi ska träna in, kunna säga vart alla ligger på kartan.. Själva so läxan kan jag utantill men spanskan, aldrig!! :( 
sen så har jag jätte ont i min mage, och jag vet inte varför?! hoppas det blir bättre tills imorgon, inte för att jag vill till skolan, men jag vill ändå inte jobba in massa saker som jag missat...

När jag och Mikaela vaknade imorse så kollade vi på Björn Bröder 2, älskar dom filmerna verkligen!


ratatouille

Vi just nu!

Nu ska vi dra till Maxi, är hemma hos mig just nu. För jag skulle hämta saker för jag ska sova hemma hos Mikaela inatt! mys! Innan hemma hos Mikaela så spelade vi tv-spel ett tag, ratatouille! Skit kul fast det va från 7 år! Hahah.. Men i alla fall. Skriver nog mer sen. . Pussar!



Åsikt om "nörd"

Vet ni vad jag verkligen stör mig på? När folk ska göra folk till nördar, på filmer eller nått sånt till exempel. Då brukar det alltd vara att dom har stora glassögon.. Och folk har alltid tandställning då, fräknar och orange hår.. Jag tycker det är sjukt taskigt mot vissa. Särskillt mot dom som har stora/starka glassögon. Dom har det därför att dom ser dåligt, och folk tycker man ser ut som en nörd då? Det är liksom inte dens fel att den har väldigt dålig syn!!
Och tandställning.. Jag har själv tandställning, och folk som ska se konstiga/fula ut på olika saker. Har alltid tandställning, folk har det för att dom antagligen har nån sne tand, eller som mig. Jag biter för långt in. Man har det för att man ska få finare tänder, finare leende.. Bättre hela allt. Är man en nörd då? Nej det tycker inte jag!
Fräknar: Jag tycker det är gulligt med fräknar, varför ska just nördarna ha det för!? Det är ngt man födds med! Ska man bli mobbad för att man har några prickar i ansiktet? Sen brukar personer också ha flätor, va är det som är så nördigt med flätor? jag tycker det är fint! Jag fattar liksom inte va alla har så problem med fräknar, stora glassögon och tandställning? Eftersom vissa tar det som att man är skit ful om man ser ut så?
Alla kan inte vara helt perfekta som alla vill, alla har inte finaste och rakaste tänderna. Alla har inte den bästa synen eller den perfekta rena hyn eller det fina håret. Ingen väljer hur man själv ser ut. Alla har sitt eget utseende, finns inte mycket man kan göra åt det. Det finns ändå folk som gillar en för hur man än ser ut. En nörd kan väl lika gärna se helt perfekt ut, eller måste den just ha allt det jag skrev?
Jag tycker iaf inte det är nå fel med tandställning, stora glassögon eller fräknar?
Ja tycker också att det är väldigt taskigt för dom som verkligen ser ut så i verkligheten, för om nån ska göra en skit ful. Sätter dom alltid på sånt som stora glassögon och sånt.. Va tycker ni, är det verkligen så mycket fel på alla sakerna jag skrivit?
Okej , det kanske inte är världens snyggaste.. Men ändå, det är fortfarande ens utseende!

Alla kan inte vara helt perfekta och snygga!


ELECTROPOP!

Jag just nu!

 

Hejsan, just nu så tror jag att jag snart ska ut. Till Älskling, David och Emma. Vi ska se på film. Om jag får dra dit, och sen så sover älskling här oxå om han får för pappa.. Lite osäkert idag med han.. Men får hoppas på ett ja!
Idag har jag varit med Mikaela, David och David. Vi var ute och massa sånt där. Roligt vare! Orkar inte berätta massa detaljer. Och sen blandade vi någon dryck med smutlron cider eller va det var och pepsi och varmt vatten. Fyfan va äckligt det var!! :o Men sen så träffade vi Olivia och Sirena, Olivia smakade på det.. Haha hon är så onormal och tyckte det va gott. Varmt vatten pepsi och smutlron cider!? usch!! 


/ you are the one for me..

Hejsan, nu ska jag snart gå och lägga mig.. Jätte trött och sur. Har inte vart någon vidare bra dag idag. Först så höll jag på att svimma i skolan. Lång och verkligen tråkig dag. Slutade 14.50. Sen var jag kvar lite i skolan med Emelie och Olivia. Sen så drog jag och Olivia hem till henne. Gjorde typ ingenting. Sen efter vi hade ätit gick vi ut, kallt som satan! Men vi hade skit kul! Först åkte vi och köpte godis, sen drog vi till skolan. Jag ringde David efter ett tag om han ville komma. Så han kom, då hade vi rätt roligt.. Haha :) Electro brudarna!
Det blev jätte kallt efter ett tag så då gick till vi Olivia och jag frös som tusan så jag la mig i sängen direkt så kom David därefter och la sig bredvid mig och ville värma mig. Fast det gick inge bra.. ;) Sen höll vi på mot varandra på skojj, fast därefter slutade det inte så bra... Mer tänker ja inte skriva.. Men ha det bra ni andra, puss

sova

Nu ska jag gå och lägga mig, lång dag idag. Skolan var till 13.40 men kändes längre! Skit seg dag, sen efter skolan var jag med David. Och sen var jag hos tandregileringen oxå, så jag har fett ont i mina tänder! Eller i en tand just nu iaf.. :( Tröstade mig nyss med en härlig varm ostmacka med oboy. Men ska lägga mig nu så jag kommer upp imorgon, sen så blir det nog min saknade Olivia imorgon oxå! Pussar

Gammal bild..


davidjohansson <3

Du är den ända för mig, och jag älskar dig precis som du är.


cancer

Jag kollade nyss på den här videon. Usch va det är hemskt med cancer. Min mormor dog i det, och en väldigt nära vän till mig. Han kämpade i 4 år tror jag. Men sen så opererades han, tog bort där cancern satt. så om han fick den igen skulle han . Han tog en risk, och han fick cancern igen. Jag vet inte hur lång tid det tog, men sen så försvann han. 1998 - 2009

Hej! Just nu så sitter jag i soffan och kollar smått på tvn, ska snart ta något att äta. Skit hungrig, har varit det jätte länge! Sen så har jag skit ont i huvudet, vätskebrist tror jag att det är. För idag har jag typ inte druckig/ätit någonting.
Ska kanske vara med David sen, vet inte.. Hoppas på de iaf!

sam tsui

Sam Tsui - Hold It Against Me
Älskar låten!
-
Just nu så sitte jag vid tvn och kollar på Gordon Kitchen Nightmares. Ska strax upp till mitt rum och städa lite till eller så ska jag duscha först. Jag duschade imorse men mitt hår är jätte elektriskt verkligen. För när jag duschade imorse så hade jag inge balsam. Så det stod upp verkligen och varit obehagligt hela dagen, jätte jobbigt! så det blir att skölja ut det. Orkar inte duscha kroppen en gång till.
Idag har jag inte varit med någon, gjort lite läxor och sånt. Fast jag gjorde bara en. Och den är jag inte ens klar med för den kan jag inte. Fysiken, skit jobbigt! Skriver mer sen, pussar

Playa

Vamos A La Playa - Loona
-
Hejsan, just nu sitter jag och lyssnar på låten här uppe. David gick för ungefär 40 minuter sen.
Imorse va jag med Mikaela, eftersom jag hade sovit hemma hos henne. Så igår kväll så åkte hon runt med en 3-hjuling bakom min cykel som satt fast i silvertejp! HHAHA! Fy satan va kul det var asså.
Så va vi nere hos mig ett tag också och snackade med Jimmy och massa sånt. Hade det trevligt. Sen så drog vi till Maxi och köpte bullar och glass! Haha, min glass ligger kvar hos Mikaela.. För vi åt aldrig upp glassen.
Men det får jag väl ta någon annan dag antar jag.
Imorgon vet jag inte vad som händer, får väl se. Annars är jag väl hemma och runttar eller något.
Ja behöver göra mina läxor jag har också, först så ska jag kunna massa länder på spanska, och 9 stycken glosor. Men det är enkla glosor. Sen har vi i fysik & biologi. Usch, orkar inte med skolan just nu! vill bara ha ledigt i flera veckor just nu! Sova hur länge jag vill, fy va skönt!

skolan

Hejsan, idag har jag varit med Lisa, Elin och Sofia, fett kul vi hade! Haha, vi måste vara snart igen! Men vi va först hemma hos Sofia, jag och Lisa och sofia. Sen efter ett tag kom Elin, hon skulle först till någon ögondoktor sak. men sen så va vi ute, orkar inte berätta allt. Men det var roligt iaf!
Men ska sova nu, puss och godnatt

RSS 2.0