Nytt på sminkbordet

 
 
 
 
 

 
 
 

Pretty Little Liars


För er som är som jag och älskar Pretty little liars så kan jag berätta när nästa avsnitt kommer ut för er som inte vet. Avsnitt 14 i säsong 5 kommer ut den 7 januari! Som jag längtar! 
Och för er som har missat avsnitt 13 som kom ut den 10 december tror jag det var så har ni direktlänk HÄR 

 
 

inköpt

 
Glömde lägga ut igår vad jag fick med mig igår från Borlänge. Fast concealern köpte jag förra veckan och det är Make up stores egna i färgen Chai tror jag det var.
Har länge funderat på att köpa det omtalade serumet i Skin Perfection serien. Har sen innan deras sminkborttagning. Men äntligen satte jag foten in på Kicks och köpte den! Älskar den redan *.*
Annars köpte jag bara två basics saker som är bra att ha hemma!  

Favoriter

 
Tänkte göra en video på "Mina december favoriter" men det får bli någon annan dag. Här kommer i alla fall en liten review på mitt favorit smink. Dessa två sorter är något jag alltid har hemma. Jag vet inte hur många gånger jag bytt foundation men alltid gått tillbaka till min lilla bebis true match. Den har väldigt lätt konsistens men den täcker ändå väldigt fint. Det som jag älskar mest med den är att den har en gul underton. Har köpt för många foundations med rosa underton som gjort att jag sett ut som Rudolf. Denna passar mig alldeles utmärkt!! 
Denna mascara är den jag får längst och finast ögonfransar av. Mina fransar har en tendens att lägga sig rakt utåt, men denna mascara klarar faktiskt att hålla upp dom. Älskar dessa två!! 
 
Båda ligger på ungefär 170:- st. 
 

Godbitar

 HÄR HÄR HÄR
 
Kikade runt lite på Nelly.com och fastnade genast för dessa snyggingar. Detta är en perfekt definition av vad min stil består av. Sjukt snygga kläder! Har tänkt att beställa Yoko Dress till nyår som ni ser längst upp höger. 
Annars tycker jag alla dessa kläder är lite festliga av sig, stort tips till Jul och Nyår! 

RSS 2.0