everything


i like you boy'

Detta köpte jag idag. En tröja på cubus för 149:- ett par underkläder för sammanlagt 199:-

Hejsan, just nu sitter jag och pratar i telefon med Johan. Annars gör jag inte så mycket, kan tillägga att jag hittat min skåpnyckel som varit borta sen igår. Den låg under mitt lakan. Haha, fattar inte hur den kom dit. Idag har jag varit med Mikaela nere på stan. Köpte alltså detta på bilden. Nöjd! Skiter om det är jul snart, ville ha det ändå ;) men jag skriver mer imorgon, har inge mer att skriva om. pussar!


klippninggg

Före..

Efter..

Man ser skillnad på längden och mina toppar.. jag böjer huvudet åt sidan så håret ser längre ut på andra bilden.. Men jag klippte nog av några centimeter.. Innan va mina toppar jätte tunna.. nu är dom skit tjocka.. Känns och ser skit konstigt ut :o Lägger ut bättre bild imorgon när jag plattat mitt hår.. Helt oplattat nu äre. Men nu ska jag kila in i duschen, puss!

Dessutom fick jag lite hårsaker av mamma meddans vi var på stan. Men det va inge speciellt, bara en borste och hårspännen och sånt där :)


du är såååå söt !

hahaha åå ful bild.. Men saknar mitt hår så otroligt!

Hejsan, sitter hemma hos mamma just nu. Ska strax åka och klippa mig. För mina toppar är så sjukt fula just nu. Hatar mitt hår, hoppas dom kan göra ngt åt det!! Lägger väl ut typ före och eftrer bild sen antar jag. För det blir väl att klippa en bit så slitet hår som jag har.

In bed

Sitter just nu i min säng just nu, ska lägga mig. Är jätte trött.. Och dessutom ska jag upp 6 imorgon? Fattar inte hur jag ens orkar.. Fast jag brukar för det mesta försova mig (inte bra) för jag trycker på stäng istället för snooze..
Men idag har jag varit med Mikaela, vi satt typ och spelade ett spel på datorn de mesta av tiden.. Haha, skit roligt ;) finns inte mycket mer att skriva om idag.. Skriver mer imorgon, ha de bra!
Statestiken blir mer och mer, fortsätt så! :-)

spindel :(

Så här ser det ut utanför mig just nu! Snön ligger kvar, och jag hoppas det gör det framöver!

Ska borsta tänderna nu, senare drar jag till skolan! :) Och nyss när jag fixade mitt hår, såg jag denna i mitt fönster, och den är borta nu nån stans, hoppas den inte är i mitt rum någonstans, för då kommer jag dö :(

 


Dag 20 – Din favorit kille.

Här är dom speciellaste! Pappa & Simon. :-)


snow

Ingen bra bild, för den är tagen med mobilen och innanför ett fönster. Men det är i alla fall snö ute nu, som jag har längtat! Årets första snöboll, vilken känsla ;) Haha. Nej men, hoppas snön stannar kvar, för jag vill ha en vit Jul! Blir nog att ta mer bilder imorgon, om inte snön smält bort. För det skulle bli flera plusgrader imorgon och strålande sol? asså va är det för väder egentligen :o


duuscha

Bild på mig ikväll, helt nytagen. Va sägs om det? ;) Men jag ska verkligen skärpa mig. Ska lägga ut flera nu. Kanske går ut och tar lite bilder innan skolan. Har ju sov morgon ;)

Har varit i Leksand idag och hälsat på mammas kille. Vet inte om mamma bor där, men det är typ 50-50 trorja. Haha det va så tråkigt så jag somnade direkt jag kom dit ;o men det hände ingenting idag. Sen efter när vi kommit hem drog jag till Mikaela i typ en halvtimma? Hon ville att jag skulle följa med ut och åka med hennes syster och hennes kille.. Så då drog jag dit, men nu hinner ja inte skriva. Måste in i duschen nu, puss


So do I

Drar nu till Leksand, skriver mer när jag kommer hem!

I'll love you always and forever'

Jag älskar dig, så som du är.


Sexy and I know it!

Haha så kär i låten.. ;)

Sitter just nu med Mina i min säng, vi håller på att ladda ner 2012 Ice Age. Får se hur den är, den verkar vara bra faktiskt! Har inte gjort något särskilt idag alls, varit hemma och slöat. men sen kom Mina med idén att sova här, myyyyys! Så nu tjockar vi oss med massa godis!


hatar mitt hår

Drar till Maxi nu och möter upp Mina!


Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.

Ett helt nybyggt hus med golvvärme och han. ♥
hehhe..

bastard.

-
Du gav mig löfte efter löfte, du gav mig kärlek, kärlek som jag trott på, kärlek som var sanning, men inget spelar någon roll nå mer. det gör ont, jag fäller tårar när du inte ser.
det svider i hjärtat och jag faller isär, vill fly bort från allt, vill inte stanna här.
finns så många minnen, kan inte  glömma det som hänt. du har svikit alla löften, snälla kom inte hem.
Ta dina drömmar, dina löften, alla minnen alla foton, ja ta allt som du vill ha. hey, spara dina tårar, din förklaring , packa din väska och dina saker, glöm våra drömmar, våran sång. gå härifrån och vänd dig inte om.
Du gav mig löfte efter löfte, du gav mig kärlek, kärlek som jag trott på, kärlek som var sanning, men inget spelar någon roll nå mer. det gör ont, jag fäller tårar när du inte ser.
det svider i hjärtat och jag faller isär, vill fly bort från allt, vill inte stanna här.
finns så många minnen, kan inte  glömma det som hänt. du har svikit alla löften, snälla kom inte hem.
Ta dina drömmar, dina löften, alla minnen alla foton, ja ta allt som du vill ha. spara dina tårar, din förklaring , packa din väska och dina saker, glöm våra drömmar, våran sång. gå härifrån och vänd dig inte om.

kom inte till mig sen och säg att du är ledsen

Nej nu vill jag verkligen ha snö, seriöst. Det är Julafton om en månad, och förra året var det redan snö i oktober(skrev fel innan). Vart är världen påväg?

Sitter just nu i min säng, äter kakor å dricker cola (a' fast nu fick jag spykänsla så jag vill inte ha mer.. Men det är bara så gott.. Aja usch. Va med Mikaela igår/idag. Det ända vi gjorde va att sitta i hennes soffa, vi gjorde det i sammanlagt 6 timmar eller va det va. Soffpotatisar eller vadå?! Hahah. Men sen så vid 9 drog vi hem till mig så jag fick lite mat i mig och sen snackade vi och hade det trevligt.. Tror hon drog vid halv 12 eller ngt. :-)


Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.

Oj, alltså. En person, väljer nog Moa denna gång. För att varje gång jag verkligen mår dåligt eller jag behöver nån. Så är hon alltid där, hela tiden. Hon va nära på att komma till mig sent en kväll med en ben&jerry för jag grät, hur gulligt är inte det? Hon är en äkta vän i alla fall. Det är många mer. Men nu tog jag henne. För hon har alltid stöttat mig och vi har aldrig bråkat vad jag minns det!
Henne har jag oxå känt sen vi var typ 4, haha! :-)

du.. eh, jag gillar dig


fuckoff

Har inte mycket att skriva om, har inte lust att skriva heller.
Varit med Moa idag, roligt! Har fått veta lite saker idag. Usch fifan säger jag bara. Vilka idioter det finns här i världen.
Tack och hej, skriver mer imorgon

datorn

sitter på simon dator just nu, min är typ sönder. det går inte att logga in nånstans. skype är de ända som fungerar just nu.
har tagit lite nya bilder, men dom är på min dator som sagt. så ja lägger upp nån imorgon på morgonen eller så.
skriver mer sen om min dator slutar lagga, puss

Dag 17 – En person du vill byta utseende med.

Oj, det är många. Haha! Finns en i en annan skola som jag tycker är så otroligt vacker, Ebba heter hon. Hennes hår är så fint så det är inte sant!
Annars tycker jag Jessica Alba är väldigt fin, och hon har dessutom väldigt fin kropp!


var är du nu?

Bild från igår eller när det va.
Sitter just nu och gör ingenting, redigerar och tar bort bilder. Rensade nyss massa sms från mobilen. Blev genast mycket snabbare!!
Ska snart ner och ta lite glass, blev så otroligt sugen när jag såg simon äta. haha!
Skoldagen idag va helt okej, var med Ellen hela dagen. Skit roligt! Sen så hade vi otroligt roligt på spanskan. ;-)
Imorgon ska vi göra en novell i skolan, vet va den ska handla om. Men inte hur jag ska skriva.. haha! Skriver ett inlägg sen.

Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.

Alltså, just nu vill jag bara vara själv. Tänka ut saker, drömma mig bort från allt och alla. Men det finns en person jag verkligen skulle velat ha bredvid mig just nu, som får mig att känna mig trygg. Men den personen är numed hemlig.

utveckligssamtal

Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig, är skit trött.
Idag hade jag sovmorgon, skit skönt, jag sov typ till 9. Och det va ennu skönare att sova, för jag har lagt in 2 kuddar till i min säng. Så nu sover jag som en stock på nätterna!
Hade utveckligssamtal idag, gick jätte bra! Hoppas det fortsätter såhär, fast jag måste bättra mig på vissa saker. Men det är bara små saker. :-)
Annars har jag inte gjort mycket alls, suttit vid datorn mest bara.
-
Insåg just att just du är falsk.

@ sängen

Älskar denna bild, för att den är söt och för att jag saknar tiden då.

Just nu sitter jag i min säng, ska snart göra min läxa som skulle varit klar förra veckan, (hehe) men jag gjorde den, men den blev inge bra så ska göra en ny. Min bok recension asså, pappa tyckte den inte var så bra så jag gör helt enkelt en ny . Haha rolig dag idag med Johan, haha! Orkar inte berätta om den, säger bara att jag hade extremt roligt. :) skriver mer imorgon, puss


@johan

Hejsan, just nu sitter jag hemma hos Johan. Vi gör just nu ingenting , har varit här sen nio imorse. Haha! Ska hem om en halvtimma , skriver mer sen, puss!

Dag 15 – Någonting du ångrar.

Finns massvis med saker jag ångrar. Men sånna saker tänker jag inte ta upp här.
Men de jag kan skriva är att jag ångrar att jag köpte min plattång. Att jag kunde köpa en likadan som min första, för den gjorde så mitt hår har blivit skit slitet. Asså den är bättre än den förra jag hade, och därför sliter den som satan!

Till detta... 
Dåliga bilder men skit i det just nu!

Don't pretend you're sorry, I know you're not.

Hejsan, skriver nu ett inlägg innan jag bäddar ner mig i sängen. Ska upp tidigt imorgon, för jag ska hem till Johan! För pappa skulle på möte tidigt vid typ 9. så jag måste upp tidigt för om jag ska hinna fixa mig och sånt där. Haha han ringde mig nyss så jag kunde rita en karta till vart jag skulle. Å det tog typ 10 min. Sen satt vi å snacka ennu mer så det slutade med typ 50 min! Haha! Hoppas jag orkar upp imorgon, är rätt så tveksam.. Men ja måste ändå upp tidigt, så jag blir rätt van vid tiden jag ska upp sen på måndag.
-
Jag och Mikaela drog på hockey vid 4 idag, men det va apsolut skit tråkigt där, inga var där verkligen. Så då frågade vi om skjuts hem, men nej. Ingen kunde hämta oss? Så vi satt inne på bion och värmde oss lite. Träffade Sofia där med. Sen så slutade med att vi gick hem, jag frös verkligen ihjäl om mina fötter och ben! Jag hade tajta jeans och kortstrumpor och korta converse :( Fy satan va kallt det va!
När vi kom hem gjorde vi våfflor, mums! Och det slutade såklart att vi hade matkrig, slängde runt våfflor i hela köket. Haha, har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på länge. Helt sjukt! Bara Amanda laddar in sina bilder från sin iPhone så kommer några bilder från här om dagen :) men hinner inte skriva mer nu, skriver nog innan jag drar imorgon, pussar !

du <3

Hade inte så mycket tid igår att skriva, jag vad som sagt på bio igår med Amanda, Amanda, Mikaela och Moa. Breaking Dawn, super film! Längtar verkligen tills del 2 kommer. Ikväll blir det hockey och träffa massa folk.
Igår somnade vi jätte tidigt, strax efter 12 faktiskt. Annars brukar vi vara uppe typ till 3.
-
Jag som trodde att jag hade blivit frisk, sitter i Mikaelas systers säng (vi sov i den inatt) å hostar som en idiot å är jätte täppt å snuvig.. Blir nog bara att vila imorgon. Måste köpa host-medicin oxå. Hoppas det blir bättre sen då :)

uppdatering

hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen.. förlåt men igår hann jag inte. pratade i telefon hela kvällen.
Jag sitter i alla fall just nu med Mikaela. Ska nog snart titta på film å ta min Ben&Jerry. Hostar som ett jävla as nu oxå, fan! Haha, förlåt. Men ja, de är sant.
sover här idag oxå, nice det! sen blir det henne imorgon + hockey. skriver imorgon, puss

frukost

Nu drar jag ner till köket å fixar frukost. Är skit hungrig! Klockan är i alla fall snart 1. Vaknade runt 6 först av mig själv för att jag drömde något jätte konstigt.. Haha! Sen somnade jag om till 10, orkade inte till skolan idag heller. Men imorgon blir det att gå till skolan, blir nog hockey ikväll. Mår bättre nu än innan. Men är fortfarande täppt å så. Får se hur jag känner mig tills kvällen. Skriver mer senare, puss

Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.

Saknar mitt allt så mycket där.. Där var jag i alla fall hyfsat nöjd med mig själv, både utseende och kropps mässigt.. :(

frååådestund

Svarar på frågestunden imorgon, eftersom jag är hemma då med. Så då har jag tid.
Nu blir det att sova, tänka igenom saker och ting. pratade nyss med Johan i typ 1 ½ timme. Haha, fyfan va jag har garvat ikväll ! :d jag har ju vart lite nere ikväll, sur å shit. Nu är jag på bättre humör, han gör mig alltid på bättre humör. ♥ ville bara berätta det. Blir nog hockey imorgon på kvällen om jag mår bra med Mikaela, saknar henne. Fast det bara gått en dag så vill jag ändå träffa henne, aja. Puss och Godnatt!

sliten

Väntar på att pappa ska komma hem från affären fast han åkte nyss.. så jag kan göra en fruktsallad till mig själv. Äter ju inte så mycket så jag måste få i mig proteiner. Vitaminer och sånt, så jag kanske blir frisk snabbare.. Blir nog hemma imorgon oxå från skolan.. Men hockey blir det nog på kvällen.. Orkar bara inte med skolan just nu. Så mycket och jobbigt. Usch. Aja, ville bara berätta att jag lever. Har inga bilder heller, tog några igår men dom vill jag inte visa just nu. Haha! xoxo

Gotland ♥

Dag 13 – En bild från i somras.

in beeed

Ligger just nu i min säng, blev ändå hemma från skolan idag. Kände igår kväll hur dåligt jag mådde.. Så snart så ska jag ner och ta lite frukost. Och sen blir det att kolla på film. Helt ensam hemma just nu. Hoppas Simon slutar snart så han kan komma hem så jag slipper känna mig så ensam i mitt hus. Nej nu går jag ner, innan jag svälter ihjäl ;-) kyss!

sjuk

Har ingen lust för bloggning just nu. Mår inge bra alls, har jätte ont i halsen, hostar, har ont i huvudet och jag tror jag har feber.
Hade det imorse också, men jag tvingade mig själv till skolan. Vet inte varför. Eftersom jag redan hade gått upp ville jag inte lägga mig igen, haha! Men imorgon blir det nog att vara hemma trorja, för nu är det värre än imorse. Vill bara ligga och sova just nu. Så det ska jag göra, efter detta inlägg.. Behöver bara borsta mina tänder.. Tog nyss en kopp te, det hjälpte inet så mycket.. Gud va jag hatar sånt här! :(
-
Skolan va chill, satt vid datorn 2 lektioner! Ena va svenskan, då skrev jag fortsättningen av min fantasy berättelse, andra lektionen va på spanskan, då skulle vi göra övningar. Det är dessutom prov imorgon på spanskan.. Kanske är hemma då ändå, så ja slipper det ;) Nejmen, jag mår faktiskt inge bra. Var med Mikaela efter skolan idag , vi gick till donken och hade det trevlans. Men jag orkar inte skriva mer nu, hade bra. puss

farsdag, pappa ♥

Hej, just nu sitter jag och äter flingor med mjölk i min säng. har inte mått så värst bra idag, varit riktigt förkyld.. Men tror jag ska till skolan imorgon. Mår bättre nu. Ska äta upp det här sen sova tror jag.. Inatt sov jag hos Mikaela, vi hade roligt! Smocka i oss godis och sånt, hade ansiktsmask, hon ska nog sova här på fredag. Längtar dit, för då kommer vi ha kul. Onsdag blir det hockey med henne oxå!
Tur egentligen att vi har sovmorgon imorgon så jag kan slöa, det älskar jag! Att man inte behöver stressa ett skit!
Skriver mer imorgon, hade bra, pussar ♥


Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.

Ingen om vart det där är, kanske Borås.. Haha har ingen blekaste aning. Minns i alla fall att jag hade roligt där.. Tillägger att jag har dockan kvar! :-)


Varför lämnade du mej? kan du inte fatta att jag älskar dej.
ingen sa att det skulle vara lätt, varför gjorde du det som inte var rätt?
men nu när detta skett, så har jag verkligen insett, att jag föralltid kommer kommer att älska dej.
när du lämnade mej, så kändes det som om något dog inuti mej.
och du ska veta att jag tänker på dej för varje dag som går, men du bara stack, och rev djupa sår.
inuti mej. och jag kan inte förklara, denna underbara, tid jag hade med dej.♥
men nu när detta skett, så har jag verkligen insett, att jag föralltid kommer kommer att älska dej.
när du lämnade mej, så kändes det som om något dog inuti mej.
och du ska veta att jag tänker på dej för varje dag som går, men du bara stack, och rev djupa sår.
inuti mej. och jag kan inte förklara, denna underbara, tid jag hade med dej. ♥

Glöm inte bort bort frågestunden!

Här kan du få svar på vad du än vill veta, det tar max några sekunder? :)
Klicka HÄR för att komma till inlägget eller på bilden!

guys

Sticker till Mikaela nu!
-
Det är just nu ingenting.. Men ja tänker mer och mer på jordens undergång. haha. Men ja oroar mig på att inte kommer komma ngn snö :(
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

ny design

Nu så har jag bytt design, tryck F5 om du inte ser den. Men kom ihåg, det är bara en tillfällig header, för jag har inga nya bilder.

Skyscraper..

Skyscraper - Demi Lovato
-
Älskar verkligen denna låt.

städa

-

Så där ser allt ut just nu, har städat precis hela mitt rum. Damsugit, bytt överkast å sånt på sängen. Dammat, tvättat. Desutom så har jag oxå städat i badrummet. Damsugit och gjort rent allt. Jag är faktiskt jätte stolt!

-

Nu så ska jag göra min recension tills på måndag? har ingen aning hur jag ska hinna läsa ut min bok. Men på något sätt så går det alltid, sen tror jag David kommer snart. Vi får se hur det blir med det. xoxo



11/11/11

Designen på G !
-
Och idag är det ju den 11 november 2011. Alltså som rubriken.. 11-11-11.. :p Hoppas alla haft en toppen dag idag! För det har jag!
Moraparken va jätte roligt.. Å en i 8an sjunger verkligen så himla bra! Ville bara skriva det, haha, :)

Mina här

Hejsan, vet inte om jag får gästblogga men iaf... ;)
hahaha söta malin :
Malin i love u!

Finast i världen!!!

Hitta inga fler bildeeerr...

ajajajaajajajajajajaj... :D

Puss o kärlek! // mina

minuuuus

Sitter här just nu med Mina, eller hon står och typ dampar sönder med mitt piano. Eller keyboard. Har legat å snackat ett tag nu, fast nyss va vi nere och åt våran frukost/lunch/middag. 2 mackor! Haha, men jag har typ inte ätit ngn frukost idag. Ingen lunch, å blir inte att jag äter middag heller, för ska ju följa Mina på provspelning. Härligt!
Skolan har gått bra idag, vi kolla på en film hela engelska och svenska lektonen. Så det blev lite annurlunda.. :p Haha, skönt och missa svenskan och engelskan iaf :) Imorgon är det lördag, wiho!

Kör med blogg ändring imorgon!

Nu har jag bestämmt att jag ska byta design imorgon.. Helt ny header.. Allt nytt! Så nu kör vi på det!

...


Dag 10 – En bild på någon du älskar.
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

aush

hejsan, jag vet inte hur det stavas när man skriver ausch, som i aj!? i alla fall så har jag skiit ont i min mun.. har både spänt nere och uppe. kan inte äta just nu.. men med så lite som jag äter på dagarna är det nog för det mesta lugnt..
Idag har jag i alla fall varit med Mikaela, var hos henne tills nio. För då fick jag lov att gå hem. :( Haha skit roligt vi har det tillsammans ! Skolan har gått hyfsat snabbt, för jag har typ suttit och ritat och skrivit alla lektioner.. :d Fast jag måste göra en läxa tills imorgon oxå, ska skriva eller beskriva 5 klädes plagg.. så får se hur det går.
Behöver också göra en bokresension, om det heter så. Haha! Men jag är inte ens på halva boken så det blir mycket läsning imorgon!
Men imorgon ska jag vara med saknade Mina, ska följa henne på provspelning om det heter så? För hon är med i en talangjakt, så jag ska vara där och stötta henne imorgon. Men jag vet att det kommer gå bra! För hon är as duktig på att sjunga! :) Så vi är nog här efter skolan och sen tar vi bussen.
men ska göra min läxa nu, pussåhej xoxo

söt bild...



Lägger just nu bara upp en bild, har mer bästavänner.. Men det blir så fullt med bilder då! Och dessutom har jag inga bra bilder.. Andra bästavännerna är Olivia, Mina, Lisa och David. Det är dom jag verkligen kan säga allt till!

Dag 9 – Bild på dig och din bästa vän.
Dag 10 – En bild på någon du älskar.
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

från början till slutet

Ja förlåt att jag inte bloggat nånting knappt.. Inte varit på humör. Mina vänner vet varför, tycker inte det är nödvändigt att skriva det här.
Men just nu sitter jag i min säng, ska snart lägga mig. Mådde inte alls bra imorse.. och va skit trött verkligen, så ska ta och sova om en kvart.. För igår blev det runt 12. Och det ska inte hända idag!
men godnatt nu alla, sov så gott! För det ska i alla fall jag försöka med.. ♥

datasalen

Just nus itter jag i dataslen med några mer och skriver på en berättelse. Det går sådär.  Men nu orkar jag inte skriva mer, skrivwer bara för att berätta att jag lever..ska dessutom vara med David senare efter skolan. Skriver sen, puss

hihi söööötnos !



Dag 8 – En bild på någon du saknar.
Dag 9 – Bild på dig och din bästa vän.
Dag 10 – En bild på någon du älskar.
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

fuck u

Hejsan,. har inte mycket att skriva , har inte gjort ett skit idag! bara latat typ.. blev inte som jag hade tänkt idag.. hoppas det blir imorgon då.
Somnade vid 5 typ och sov tills middagen va klar. fett skönt.. Men fortfarande trött! Spelar lite piano och sånt..
Annars har det inte hänt mycket alls..
-
Du gör mig förvirrad, är det så eller inte?

skola

Hejsan, just nu så sitter jag hemma hos Mikaela. Hon håller på att fixar sig. Vi drar nog snart till skolan, vi börjar ju 10.30! Vågade verkligen inte vara hemma imorse. Hörde barnröster och knak från min källare så.. Får prata med pappa om han har ngn kompis som kan kolla sånt med andar å sånt.. Vill inte att jag ska vara orolig i mitt eget hus..
Nu är det skola igen, usch! Har verkligen inte längtat. Men det är lugna lektioner idag.. Bara att det är spanska som jag inte orkar med just nu! Men aja, skriver mer sen. pussåhej

Gotland

Nu ska jag ut och möta Mikaela! Vet inte va vi ska göra, får hoppas på nå roligt. Imorgon är det skola, fy! Längtar inte! men som tur är har jag sovmorgon imorgon tills halv 11.
Har ¨på mig min Gotlands tröja nu , skit stor och mysig!
SKriver mer sen pussåhej

jag och moa <3


Dag 7 – Bild på dig och en klasskompis.
Dag 8 – En bild på någon du saknar.
Dag 9 – Bild på dig och din bästa vän.
Dag 10 – En bild på någon du älskar.
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

kolla mig bara i ögonen och säg att du älskar mig


älskyyy

Hejsan, nu ska jag och david se på Knowing och House of orphans tror ja den hette. Sen lyssnar vi lite smått på musik meddans knowing laddas ner.
Det är bra mellan oss nu, trorja. Men ja å han får väl prata..
Hörs sen, pussar

Mikaela och chattis snart

Hejsan, nyss åt jag lite mat. Har inte ätit mat på 2 dagar.. :( bara nån macka på en dag.. Jag fattar inte, jag har aldrig ngn matlust? jag får ont i magen när jag äter.. :( som nu då tillex..
Ska snart till bussen, ska möta Mikaela så åker vi på stan och träffas Chattis. Sen vid 5 så ska vi till Moa och ha det roligt. :)
Skriver ett inlägg sen oxå, mobilblogg blir det. Meddans vi tittar på film eller ngt sånt. Ha det bra! puss

Dag 6 – Typ av killar du faller för.

Helt fel personer..
-
Kärlek börjar alltid med att  'Du är speciell, du är inte som alla andra'
Och det slutar alltid med 'Du är precis som alla andra'

puss å så vidare

Idag var jag ju som sagt med Moa, sen mötte vi upp Johan.. Det ända vi hann göra innan han skulle dra va å vara på maxi å kolla på hårfärg till mig (a) Haha, sjukt snäll ja är. Nu har jag i alla fall färgat mitt hår. Nu är det brunt. Innan va det typ rött/grönt/blondt.. Skit fult. Men nu så får vi se hur det här blir! ska klippa mig ngn dag oxå, men ja tror inte det blir nu på ett tag.. :( aja, rolig dag i alla fall. Imorgon sover ja hos Moa med några mer, hoppas vi har det skoj!
-
För er som undrar har jag och David tagit 'pause' inget mer med det hejdå.

Moooa!

Ska vara med min sötaste Moa just nu, drar till henne sen är vi ute och möter upp Johan sen. Fett kul!
Aja, skriver när jag får tillgång t internet. puss!

Allting kommer bli bra till slut..

 

Nu tror jag inte längre på mig själv
och jag har ingen annan än mig själv att skylla
Jag stannar kvar och väntar,
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här,
så blir nog allting bra.
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu vill jag lägga av.

Allt är skit

Hejdå

ÄLSKLING



Dag 5 – En bild på någon du tycker är snygg.
Dag 6 – Typ av killar du faller för.
Dag 7 – Bild på dig och en klasskompis.
Dag 8 – En bild på någon du saknar.
Dag 9 – Bild på dig och din bästa vän.
Dag 10 – En bild på någon du älskar.
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

Vänner

Just nu sitter ja å Mikaela och kollar på tv. Vi kollade precis på Vänner, men nu är det One Three Hill på tv. Fick veta lite saker i morse va som hade hänt här i huset sen ja.. Finns inte så mycket mer att skriva. Imorse kollade vi oxå på Mr&Mrs Smith. Bra film det, rekomenderas! :)
men nu orkar jag inte skriva mer , pussåhej

Mikaela <3

Hejsan, just nu sitter jag i en stol i mikaelas badrum, hon har precis duschat. Haha! Halv 12 ;) ja, vi har gjort saker å typ dampat å sånt shit. Nu ska vi kolla på film trorja, smsar lite med älsklingen oxå. Skriver mer sen, detta är mobilblogg så kan inte lägga ut ngn bild :-( puss <3

just today'


2010 ♥



Dag 4 – En bild på en tid du saknar.
Dag 5 – En bild på någon du tycker är snygg.
Dag 6 – Typ av killar du faller för.
Dag 7 – Bild på dig och en klasskompis.
Dag 8 – En bild på någon du saknar.
Dag 9 – Bild på dig och din bästa vän.
Dag 10 – En bild på någon du älskar.
Dag 11 – Någonting du oroar dig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe du vart på.
Dag 13 – En bild från i somras.
Dag 14 – En bild på dig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting du ångrar.
Dag 16 – Någon du vill träffa just nu.
Dag 17 – En person du vill byta utseende med.
Dag 18 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 19 – Någonting du vill ha just nu.
Dag 20 – Din favorit kille.
Dag 21 – En bild på dig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Din favorit årstid.
Dag 23 – En bild som får dig att minnas.
Dag 24 – En bild på någon i din familj.
Dad 25 - En bild på din outfit idag.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Ligger i min säng nu, vaknade 7 av någon anledning. Har inte kunnat somnat. Vet nu varför. 
Men ja, sen drar jag till Mikaela. Hoppass hon kan göra mig på bättre humör.. :(
skriver sen, puss

RSS 2.0