Brunett

 
Som ni ser på bilden så är jag brunett just nu. Jag var så himla trött på mitt blonda hår så jag bestämde mig för att köpa hem en toning för att få mitt hår någon nyans mörkare. Det resulterade att mitt hår skiftade i grått och grönt med lila slingor, vilket inte var vackert och det är alltså bilden i mitten men hårfärgen syndes väldigt dåligt där. Så jag åkte direkt till en frisör som jag kände då och då bestämde vi för att tona mitt hår hos henne så det blev jämt och bra. Jag är nöjd över hårfärgen för den är jättefin men det är väldigt svårt att vänja sig vid att man är mörk i håret nu. 
 
 

Ny hårfärg

 
Hej, ville bara slänga in en liten uppdatering innan jag går och lägger mig. 
Imorgon så går jag till 12 bara, otroligt skönt. Sen så ska jag och Mikaela ner på stan och ta en fika. Dessutom så tonade jag mitt hår nyss, resultatet blev inte som jag hade tänkt mig men ska fixa det imorgon då Mikaela hjälper mig. Det syns inte så jättebra på bilden men så ser det ut i Mac kameran i alla fall!

tb Thailand 2013/2014

Saknar Thailand så himla mycket. Var där med Mikaela och hennes familj + en kompis till hennes syster i ungefär två veckor. Vi spenderade nyår där också på stranden! Det var andra gången i mitt liv jag varit på semester i utlandet. Var så himla mysigt och roligt då vi var i Pathong vissa kvällar. Var ganska så annorlunda än vad det är här i Sverige haha. Fullt ös på gatorna natten lång och transor överallt. 

Hockey

 
Idag var väl varit en ganska tråkig lördag men den spenderades i ishallen med bra personer. Idag blev det förlust mot Huddinge med 4-2 vilket var tråkigt. För övrigt så tillbringar jag natten hos Mikaela idag och gjorde det igår med. Så otroligt glad att jag har henne vid min sida! ♡

The fault in our stars


En helt underbar film må jag säga. Denna film handlar om en väldigt vacker kärlekshistoria. Den är otroligt gripande då jag berörs till tårar flera gånger under dom två timmarna som filmen är. Men leendena är lika närvarande som gråten.
När filmen är slut får den en att tänka efter en del, vilken värld vi lever i. Vilken vacker värld vi lever i.   
 

Fredag


Tjenis! Äntligen freeeedag, som jag längtat. Nej egentligen inte för denna vecka har gått sjukt snabbt. Men det är alltid skönt med fredag!
Idag hade vi bara två stycken lektioner + resurstid vilket var superskönt, går från 08.00-11.35 på fredagar. 
Har faktiskt ingenting planerat denna helg med det visar sig vad som händer. Hare gött! 

MacBook Air


Sitter nu i soffan med min nya MacBook Air jag fått från skolan och ser på IDOL. Känns helt underbart med en ny dator! Kom hem för ett litet tag så nu har jag duschat så jag myser lite i min gosiga morgonrock. 
Imorgon så är det schemat som gäller i skolan så det blir alltså en heldag från 08.00-15.45.. Drygt, men som tur är har jag bästa klassen så jag klarar mig nog ;) 

Sista fredagen på detta sommarlov

 
Blandade känslor just nu.. Men det ska bli spännande för jag börjar första året i gymnasiet på måndag! 

Frisören

 
Var hos frisören igår och fick mina toppar klipptna. Det är inte någon stor skillnad men mitt hår är deffinitivt mycket mjukare efter frisören tog bort mina blonderade toppar! 
På den vänstra bilden har jag sovit med flätor för mitt naturliga hår är så tråkigt (högra bilden). Skulle egentligen haft naturligt på "före-bilden" också för ett mer synligare resultat! 

RSS 2.0